- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi ececansuece
-
Yok ben almıyım size kolay gelsinBoş geçme, ha gayret yine yaz ama altına üstüne dönmüşsün ne demek yazıver
Danny DevitoHimm bak şimdi fena kızdım tamam koca popoluyum bu aralar ama yinede yok..dur bende onu birine benzeteyim..koca göbekli bir meşhur varmı aklına gelen?))
gülddönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
ü güldürdün yadönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
dönmüşsün=benzemişsin
benzemişsin=dönmüşsün
ŞuayipHimm bak şimdi fena kızdım tamam koca popoluyum bu aralar ama yinede yok..dur bende onu birine benzeteyim..koca göbekli bir meşhur varmı aklına gelen?))
dönmüşsün benzemek anlamındamı yani anlamı
Ay ama çok severim o aktörü çok şeker bir adam.haha ama göbek benziyor yinede..sağol fikir için şimdi ona demeye gidiyorumDanny Devito
Hahaha Şuayip))kız itilmiş vardı birde oda olur bakŞuayip
Recep ivedikHimm bak şimdi fena kızdım tamam koca popoluyum bu aralar ama yinede yok..dur bende onu birine benzeteyim..koca göbekli bir meşhur varmı aklına gelen?))
Himm bak şimdi fena kızdım tamam koca popoluyum bu aralar ama yinede yok..dur bende onu birine benzeteyim..koca göbekli bir meşhur varmı aklına gelen?))
evet öyle oldu canım kelimeye taktım dönmüşsün ne demeye çalıştı
Şuayip daha kibar o kimdi diye araştırır hem netten itilmiş klasik artıkHahaha Şuayip))kız itilmiş vardı birde oda olur bak
tam olarak nasıl bir cümle söyledi dönmüşsün derken ,aslına döndün mü dedidönmüşsün benzemek anlamındamı yani anlamı
Recep ivedik
Ohh kızlar hepsini değişik günlerde kullanayım durun..Kardashian poposu neymiş görsün ))R. I.
recep ivedik .
Bn anlamadım konu sahibi hiç anlamaz1- Dönmüşsün cinsiyet değiştirmişsin anlamında kullanılmıştır.
Yazar burada kişinin cinsiyetini değiştirerek karşı cinsiyete DÖNDÜĞÜNDEN bahsetmiştir.
Eğer dönüldüğü söylenen kişi kendi cinsiyetindense kendi cinsiyetine hiç benzemediği ifade edilmektedir.
2-Bahsedilen kişi ayçiçeğidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?