- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
- Konu Sahibi ececansuece
-
cirkin
ya dönmüşsün ne demek kelime anlamı sorun buHer msjda birleştirdim çirkin birne benzetmişler sanırım demek ki benziyorsun ki demişler
O çirkin dediğin kişiye benzemişsin. Ne yaptın saçına başına giyimine değişiklik mi yaptın, kilo mu aldın? Sende değişen ne?ya dönmüşsün ne demek kelime anlamı sorun bu
cirkin
Benzemişsin işte daha kaç kişi diyecek anlaman için gece gece bi gitya dönmüşsün ne demek kelime anlamı sorun bu
evet öyle oldu canım kelimeye taktım dönmüşsün ne demeye çalıştıCirkin buldugunuz birine benzetilmissiniz sanirim.
Ne onemi var?
Aman sana benzemeyeyim de diyin rahatsiz olduysaniz
Tdk ya baksana canim.ya dönmüşsün ne demek kelime anlamı sorun bu
biri sana dönmüş dedi yaniDonmussun derken? Yuzunuze bakip donmussun mu dediler anlamadim.
Nolur uzun cümle kurmayalım benzemişsin de anlamıyor yoksa şimdi bunları soracak ne demek diye"Böyle değildin, iyice kendini saldın, acilen toparla" demek..
canım dönmüşsün kelimesine taktım ne demek bu yaSevmediğiniz biri ise hakaret sevdiğiniz se iltifat değil mi?
Ama o öyle dedi diye öylemi oluyor?Yani dediyse dedi ne var ki bunda?:)))
kelimeye taktim dönmüşsün derken ne demeye çalışmışEe ne var bunda. Akrabani begenmiyor musun.
Sana anlatıp inandırcam azmettim benzemişsin diyooooocanım dönmüşsün kelimesine taktım ne demek bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?