• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlaaaarrrr!!! fikirlerinize ihtiyacım var..:/

gnlchn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
32
0
86
İstanbul
25/9/2009 da bende evliler kervanına katılıcamopuyorumnanaktan yalnız ogün cok güzel olmak, unutulmaz brgün gecirmek ve içime sinen bir gelin olmak istiorum:utangac: tabikide her genc kız gibihihoyyyt ve bu nedenle sizinle daha henüz kafamda kesinleştiremdgm gelinlk modelimin alt kısmını yani etek kısmı konusnda yardmcı olmanızı istiorum..!! sizce hangisi :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $sdc10524nbg.jpg
    $sdc10524nbg.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 96
  • $sdc10552o.jpg
    $sdc10552o.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $sdc10559x.jpg
    $sdc10559x.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 106
1. resimdeki gelinliğin altını beğendim çpk hoş 2.resimdekini beğenmedim
şimdiden mutlulukar
ayrıca gelinliğin üst kısmı çok hoş :)

kesinlikle 2. gelinlike yani ikisi aynı olduğu için 3. gelinlik .... birinci bence çok sık görünen bir model... diğeri daha hoş duruyor canım ..

bencede kesınlıkle 1 cok cok guzel allah mutlulugunu daim etsın inşallah tebrıkler.....

canım 2. gelinlik bence.hayırlı olsun bu arada.nişan fotonu hatırlıyorum.elbiselerimiz aynıydı çünkü:dance: düğün fotolarını da bekliyorum.

1.model çok sıradan artık...sevmiyorum ben bu modeli kırpık kırpık gibi geliyo bana nedense...2.ve 3. den beğendiğini seç...mutluluklar...

2ve3 çok güzel olmuş.1.cisi de güzel ama herkeste görebilceğimiz bir model.fakat san bir tavsiyem var.sanırım gelinlik 2 parça ve bu senin bel kısmını çok kısa göstermiş üst bölüm alt eteği kesmiş gibi durmuş.eğer onu tek parça olarak yaptırırsan daha hoş olacaktır.içine sindiği gibi olur inşallah.gerçekten de en önemlisi senin kendini ogün beğenmen.her gelin güzeldir sonuçta.mutluluklar

Back