arkadaşın müstakbel sözlüsü

İyide kızın suçu ne ayrıca eşinizin tabirine göre o kızı bütün şehir tanıyor ise arkadaşıda biliyordur durumu arkadaşı karışmıyorken sizin ve eşinizin karışması doğru olmaz.

Ne yani şimdi çocuğa gidip
Senin kinin ablası yollu bırak sen o kızı mı diyecek eşin?
Sevgilisi bile değil yani ablası.

Hiç iyi niyetli değilsiniz kusura bakmayın.
Bizde 2 kız kardeşiz.
Ne kardeşimin benim hayatımda
Ne de benim kardeşimin hayatında sorumluluğumuz var.
Kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar.

İçip içip kapıya dayanırsa ablası
Enişte zaten tavrını koyar, konuşur..
Sizin bunu dert etmeniz olayın kendisinden çok daha
garip :)

arkadaşlar bilmesinin doğru olacağı yönünde fikrimiz var kesinlikle ayrılsın vs diye değil bunu bi anlayalım yine saldırı takımı ortaya çıktı

İnsanlar demek ki sizi iyi niyetli bulmadılar .. Fikrinize katılmıyoruz diye niye saldırıyo durumuna düşüyoruz .

Öyle bir şey mi dedik:) ayrıl diyecek ama nasıl söyleyecek mi dedik:)
bence siz iyi niyetli değilsiniz bu önyargıyla..

ablası kafasına göre yaşayan bi birey diye kızkardeşi kimseyle evlenmesin mi? bu ne saçma düşünce.

eşinizin ve sizin tavrınız baştan aşağı yanlış.

Öyle bir şey mi dedik:) ayrıl diyecek ama nasıl söyleyecek mi dedik:)
bence siz iyi niyetli değilsiniz bu önyargıyla..

O zaman amaç ne canım valla anlamadığım için soruyorum :)

-Senin kızın ablası şöyle bir tip
haberin olsun.

-eeee?
-e si o yani bil diye söyledim. acbscvsb Bu mu yani :d

çünkü altlı üstlü oturacaklar çocuğun ailesiyle ve biliyorsunuz ki aileyle de evleniliyor. ayrıca içip içip sarhoş şekilde gece yarısı kapıya dayanması da muhtemel bir karakter..
dar ağacını ne çabuk kurdun

şurda millete kötü niyetlisiniz diyen kişinin cümleleri herşeyi net gösteriyo

Kız ne güzel bir ilişki yaşiyor. Evlilik teklifi almış ne güzel günler yaşıyor.
Üstelik arkadasinizla ayni mahalledeler. Eşinizin bile duyduģu bu konuyu sizce evlenmeyi düsünen adam bilmiyor mudur?
Hani sehrin 1 numarali bilmem nesi ya (!)
Lütfen insanları ayırmayın. Çocuk zaten ablasını tanıyor,kızıda tanıyor. Ablasıyla degil kızla evleniyor. Evet her ihtimal var. Alkolik olabolir eve geç gelebilir ama bunlar onları hiç ilgilendirmez. Bu kız ve annesi arasinda bir sorun olabilir ancak.

Neden insanlara vebalı gibi yaklaşıyorsunuz.
Kız düzgün birisi demekki çocukta evlenme kararı almış. Siz bile onca samimiyet kurup ablasını yeni tanımişsiniz. Yani kızın ablasıyla çokta bir alakası yokmuş degil mi.
Bence eşiniz bu konuları açip ne karşıdaki kızı nede arkaďaşını utandırmasın. Üzmesim.

ooo konuya gel.
arkadaşım ablası öyle ise sana ne?? belki de senden benden daha namuslu şereflidir. o öyle dedi bu böyle dedi. hepsi günah. işiniz gücünüz dedikodu olmuş resmen.
bırakın adam istediği ile evlensin. üstelik kız hakkında tek bir kötü yorum yapamamışsınız da ablasıyla vurmaya kalkmışsınız. size ne yani?? hiç sevmem böyle su bulandırmaya çalışanları.

Buraya konu açıp düşünceleri soruyorsunuz, sonra da "biz bilmesi gerektiğini düşünüyoruz" diyorsunuz. O zaman neden soruyorsunuz ki? Ben de bunu anlamıyorum. Çoğunlukla aynı fikirdeyim, bu sadece evlenecek adamın ailesini ilgilendirir. Siz karışmamalısınız. Eşinize de numarasını bıraktığını söylüyorsunuz. Belki de eşinizle bir geçmişi vardır ve bu yüzden o kadar panik olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…