Arkadaşımla başım dertte yardım edin, ya kürtaj olurken başına bir şey gelirse?

onunla evlenecek adamın aklından şüphe ederim... burada yazdıklarım hiç bir şey daha neleri var... birini kandırırsa ilerde saf maf anca öyle.

Canım kurtulduğuna çok sevindimm
Senin 1 pantolon ve sade bir bulizle bile dikkat çekmen demekki onu çıldrtmış

arkadaşın seni kıskanıyor
facebooktan silme nedeni
minik eteklı fotoğrafın olamaz,çok saçma!.

dinime söven müslüman olsa

kıskanç arkadaş baş ağrısı ve mide bulantısı gibidir.sende kusur bulup, kendine kör bakması
çok entersan.

bence bir daha onunla görüşme.

seni faceden silip silip,,işi düşünce hiçbir şey yokmuş gibi
senı arıyorsa
bir kere daha uzak dur o insandan.

kürtaj konusuna gelınce; kesinlikle onunla gitme, bir şey olursa senden bilirler.

ben bişeyi anlayamadım arkadasın icin endiseleniyorsun..pardon arkadasında demek dogru degil belkıde belliki yasantınız hayata bakısınız ve durusunuz cok farklı,sıradan sadece tanıdıgın biri ve sen onun icin onun hayatı ve ailesi icin endiseleniyorsun fikir istiyorsun buraya kadar cok guzelde seni kıskandıgından fb fotonu gorup senı engellediginden neden dem vuruyorsun anlamadım?hayır ne alaka yanı birisinin hayatından endıselenıyorsan endıselenıyorsundur onun ne yaptıgı daha once ne yasadıgınızın hic bir onemı yokdur bence
onun yanındasın ama eger senı kıskandıgı dusuncesini icindenn sokup atamazsan ona bi faydan olabılıcegını dusunmuyorum ona bunun ıcın kızgınsan bence uzaklas yardım edemıyecegini soyle

Son düzenleme:
onunla evlenecek adamın aklından şüphe ederim... burada yazdıklarım hiç bir şey daha neleri var... birini kandırırsa ilerde saf maf anca öyle.

Ben tahmin edebiliyorum bilemem ama tahmin ediyorum.

Kandırmadan evlenemez zaten ve o haline dikkat et nasıl uysal nasıl melek olacak.

Benim arkadaşım diktirip kekledi ama ne oldu eski erkek arkadaşlarından ki seks partneri sevgili değil videosu ile tehdit etti kadın hem ağlıyor hem gidiyordu bir gün bi yerde patlayacak belki de patladı bu olaydan sonra bende bıraktım kendisini.

hayır benim, beni kıskanmasıyla bir derdim yok sadece arkadaşlığımızın zaten neden bitmiş olduğundan bahsettim kürtaj konusuna kıskançlığını bahane edecek bir yapım olsaydı zaten beni arayıp çağırdığında küs olduğum halde yanına gitmezdim ikisi farklı konular. yardımdan kasıt gidip onunla beraber bebek aldırmaksa ben bunu yardım olarak görmüyorum hatta endişelendim onun için ya başına bir şey gelirse diye insan olarak ve bebek için üzüldüm tabi ama neticede buna ortak olmak istemedim ve en azından kuzeninin durumdan haberdar olması ve ona yardım etmesi için herşeyi dile getirdim çünkü çok yalnız en azından kuzeni baş edemezse ailesine durumu bildirir.... kıskançlıklarını konu içinde belirtme nedenim bu yani kürtaja bağlamadım bunu sadece zaten normalde de benim için iyi bir dost olmadığını anlatmaya çalıştım arkadaşlarda bunca haltı yemişken beni eleştirmesini garip buldu doğal olarak dile getirdiler ben de o durumu açıkladım.

arkadaşlığımız bu olay öncesinde zaten bitmişti yardım isteğini geri çevirmedim sadece yanına gittim çünkü telefonda söylememişti derdinin ne olduğunu insan olarak yardım etmek istedim ama bu beni aşan bir konu tabiyki kuzenine durumu aksettirdim en azından beraber karar vermelerini baş edemeyeceği durumda da benim değil onun bu durumu ailesine açıklaması gerektiğini söyledim... fazlasını yaparsam vicdanım rahat etmezdi çünkü... zaten evli ve anne olmadığım halde çocuklara karşı aşırı bir sevgim var beni çok etkiledi bu olay.

Canım çok iyi yapmışsın onunla arkadaşlığını kesmekle bak benimde böyle arızalı arkadaşım vardı ben onu kardeşimden bile öte gördüm hergün bir aradaydık çoçuklugumuz bır arada ergenlikdede bir aradaydık derken bu beni kıskanıyormuş ama ben anlamadım sevgilini bizden ara annen duymaz hem rahat konuşursun dedi bende birgün aradım konuştuk eve gittim hergün benim için yanan evimin oraya her akşam iş çıkışı uzakdan bile görmeye gelen çoçuk benle şak diye irtibatı kesti attı merak ettim sabırla bekledim ne oldu diye bir iki hep aynı sorun erkek arkadaşlarımla sonra birine yalvarırım evliliğe giden ilişkimiz neden bitti dedim kızım sen kürtajmı oldun dedi şok oldum meger arkadas dedıgım hasta insan kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatıyormuş neyse ben evlendim aşkımla çok yalvardı adresını ver pişmanım diye hayır dedim sonra bu gerizekalı birini kekleyip 8aylık hamile olarak evlendi o çoçukla kaldı asla çoçuğu olmuyor cok istiyorlarmış ama olmuyormuş üstelik çok mutsuzmuş

Doğru mu anladım acaba?
Arkadaşınız dekolteli fotoğrafınızı gördüğü için faceden sizi siliyor ama kendisi gidip hamile kalıyor kürtaj olmayı düşünüyor :26:

Yalan üzerine kurulmuş sahte bir hayat nasıl mutlu edebilir ki insanı ?

aranızda sır olması kötüymüş ama bunu sizden değil sinsi arkadaşınızdan öğrenmesi daha kötü olmuş tam yılanmış o irtibatı kesmeniz yerinde olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…