• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla başım dertte yardım edin, ya kürtaj olurken başına bir şey gelirse?

O kadar adamla gezip tozmayı,fazlasını da yapmayı biliyorsa gebelik haftasına göre babayı da tahmin edebilir...

Bir kere başına gelmiş,ders almamış...Allah ıslah etsin ne diyim...:ssz: :ssz:

Böyle arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi... :ssz:

Fikir veremedim ama ne desem bilemedim.. Bir şekilde uzak durmak lazım işte..

belki biliyor da işine gelmiyor söylemek bilmiyorum. teşekkür ederim arkadaşlığımı kestim zaten onunla sadece bu konu için görüştük.

Tatlıpatates;
Kendi adıma konuşuyorum kimseye ahlak dersi vermiyorum.
Hak eden var hak etmeyen var. Bu kızın başına 1. değil 2. ve daha bebeğin babası kim o bile belli değil.
Tabiki büyük konuşmak istemem bende genç bir kızım yada çocuğum olucak ama insanda biraz
Allah korkusu olması lazım. Burda zorla yapılan bir durumda yok hepsi kendi isteği.
Kendi isteğiyle yaptıysada kendi halletmek zorunda kimseyi ufacık bir can katili yapmamalı.

bence senin söyleyip çözebiliceğin bişey yok. ailesine söylesen kürtajdan vaz mı geçicek? bu olay son olsun ve onu hayatından çıkar. hatta mümkünse şu anda çıkar. istemiyorum görüşmek seninle de açık açık.

hiç karışma bence ne hali varsa görsün resmen insan doğasıyla dalga geçer gibi arsızlığın bedelini ödesin yalnız başına. Akıllanmamış yine hamile kalmış bir de kiminle yaptıysa onunla aldırsın. anlar belki seni de işi düşünce çağırmamayı. Sorunları olabilir bayanın ama korunmayı da mı akıl edemiyor? bir canın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı hemde 2. kez!!!

Onu aradım ve bu sorumluluğu almak istemediğimi söyledim dahası artık öğrendiğim için haklı bir tedirginlik yaşadığımı ve ailesinden birilerinin haberi olması gerektiğini söyledim o da; o zaman ben tek başıma hallederim dedi ben de sen bilirsin dedim. sonrasında kuzenini aradım durumu açıkladım her yönüyle o da iyi ki haber verdin dedi ailesine açıklamayacağını onu arayıp yanında olacağını lakin akıllanmaması halinde ailesine söylemekle tehdit edeceğini söyledi aklı başında bir kız ona güveniyorum artık sorun beni aştı... şimdi kendisi düşünsün. teşekkür ederim düşünceleriniz için hepinize hanımlar...

Bebeğin babası belli değil derken siz mi bilmiyorsunuz, yoksa o mu emin değil? :44:
Hay Allahım ya nasıl bu kadar basit yaşayabilirler aklım almıyor.
Kendine değer vermiyorsun madem ailene acı da kendine yap ne yapıyorsan duysalar kahrolurlar
Benimde böyle bir arkadaşım vardı sürekli birileriyle beraberdi
Acaba hamile miyim der dururdu her ay.
Benim bunu kaldıracak gücüm kalmamıştı artık ve görüşmeyi kestim
Hala daha gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir hepsine de seviyorum, aşığım der.
Biran önce psiklojik tedavi görmeleri gerekiyor bunların çünkü bu bir yaşam tarzı değil...

Bence bu konuda mesuliyet kabul etmediğinizi söyleyin
Madem yapıyor sonuçlarına katlanmalı, çocuk oyuncağı değil bu...

Son düzenleme:
Yok ciddi ve iyi bir kurum ve kürtaj olabilmesi için süresi var daha ama benim korkum dediğim gibi bir şey olursa ben ne yapacağım ailesine kesinlikle haber vermemi istemiyor arayıp haber versem o da olmaz sanki... bir de böyle ben aldırır gibi çocuk aldırılmaz ki bu böyle devam ettiği sürece daha çok aldırır çocuk ailesine bildirmek farz oldu. Ama nası olur nası biter hiç bilmiyorum :/

bence s,z karışmayın kesinlikle. arkadaşınız sizin ilginizi tekrar üzerine çekmek için böyle yapıyor olabilir.

herşeyi boşverr sen bu kızdan kurtulmaya bak
onun pis işlerinede ortak olma hiç

okurken okuduklarıma inanamadım bu nasıl gençlik ya bir genç kızın her hafta bir erkekle sevgili olmasından bahsediyorsunuz ve 2. kez kürtaj olmasından bahsediyorsunuz ya ben cok eski kafalıyım yada ters giden birşeyler var.yuh yani yuuuuuuuuuuuuuhhh.nasıl da normal birşeymiş gibi yazılmıs yahu.bence böyle bir insanla arkadaslık değil aynı ortama bile grme

Başından atmak ile iyi etmişsin eğer yardım etseydin bir daha ve yaşam tarzına bakılır ise bir daha, bir daha seni çağıracaktı kaldı ki babası belli değil diyorsun o aşmış kendini selam verip alman zaten sana zarar verirdi.

Kuzeni ne derse desin o durmayacak keşke siz arkadaşı olarak ailesine direk haber verseydiniz. Şimdi kuzenine yok yapmıyorum diyecek kürtaj vakti geldiğinde bir ihtimal yine size ulaşmaya çalışabilir siz hiç muhattap almayın.

Son düzenleme:
Başından atmak ile iyi etmişsin eğer yardım etseydin bir daha ve yaşam tarzına bakılır ise bir daha, bir daha seni çağıracaktı kaldı ki babası belli değil diyorsun o aşmış kendini selam verip alman zaten sana zarar verirdi.

Kuzeni ne derse desin o durmayacak keşke siz arkadaşı olarak ailesine direk haber verseydiniz. Şimdi kuzenine yok yapmıyorum diyecek kürtaj vakti geldiğinde bir ihtimal yine size ulaşmaya çalışabilir siz hiç muhattap almayın.

Ben onunla hiç bir şekilde iletişime geçmek veya aynı konu içinde bile anılmak istemiyorum muhtemelen kürtaj olmuştur bile kuzeni aklı başına da biri eğer baş edemeyeceğini anlarsa zaten anne ve babasına söyler gereğini yaparlar. Ve ayrıca kuzenine söylediğim için bir daha da arayıp her hangi bir derdini bana açacağını sanmıyorum zaten bunu da istemiyorum işlediği günahları tek başına sırtlansın ne olursa olsun ben herşeyi bir kenara bıraktım ve onun ben filan aldırır gibi çocuk aldırmasına üzüldüm yani ona değil bebeklere üzülüyorum allah ıslah etsin ne diyeyim. hakkında hayırlısı benim yapabileceğim şeyler bu kadar. Fazlası bana da zarar verir bir de onun yüzünden ailemi karşıma almak istemiyorum çünkü ailelerimiz de görüşüyordu bu kızın ne yapacağı belli olmaz beni iftiracı konumuna filan düşürmeye kalkarsa durduk yere başıma iş açmış olurum... onun durmak bilmeyen bacak arası iştahının sorumluluğunu almak istemiyorum.

Son düzenleme:

Ben onunla hiç bir şekilde iletişime geçmek veya aynı konu içinde bile anılmak istemiyorum muhtemelen kürtaj olmuştur bile kuzeni aklı başına da biri eğer baş edemeyeceğini anlarsa zaten anne ve babasına söyler gereğini yaparlar. Ve ayrıca kuzenine söylediğim için bir daha da arayıp her hangi bir derdini bana açacağını sanmıyorum zaten bunu da istemiyorum işlediği günahları tek başına sırtlansın ne olursa olsun ben herşeyi bir kenara bıraktım ve onun ben filan aldırır gibi çocuk aldırmasına üzüldüm yani ona değil bebeklere üzülüyorum allah ıslah etsin ne diyeyim. hakkında hayırlısı benim yapabileceğim şeyler bu kadar. Fazlası bana da zarar verir bir de onun yüzünden ailemi karşıma almak istemiyorum çünkü ailelerimiz de görüşüyordu bu kızın ne yapacağı belli olmaz beni iftiracı konumuna filan düşürmeye kalkarsa durduk yere başıma iş açmış olurum onun durmak bilmeyen bacak arası iştahının sorumluluğunu almak istemiyorum.

Bebeğin babası belli değil derken siz mi bilmiyorsunuz, yoksa o mu emin değil? :44:
Hay Allahım ya nasıl bu kadar basit yaşayabilirler aklım almıyor.
Kendine değer vermiyorsun madem ailene acı da kendine yap ne yapıyorsan duysalar kahrolurlar
Benimde böyle bir arkadaşım vardı sürekli birileriyle beraberdi
Acaba hamile miyim der dururdu her ay.
Benim bunu kaldıracak gücüm kalmamıştı artık ve görüşmeyi kestim
Hala daha gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir hepsine de seviyorum, aşığım der.
Biran önce psiklojik tedavi görmeleri gerekiyor bunların çünkü bu bir yaşam tarzı değil...

Bence bu konuda mesuliyet kabul etmediğinizi söyleyin
Madem yapıyor sonuçlarına katlanmalı, çocuk oyuncağı değil bu...

Bana bilmiyorum emin değilim dedi blöf yapıyor da olabilir tabi, onunla zaten iletişimi kesmiştim bu olayda da kuzenine durumu bildirerek yeterince sorumluluk aldığımı ve ona iyilik ettiğimi düşünüyorum aile içerisinde halletmeleri gereken bir durum çok iyi bir dost olsa belki daha fazlasını da yapmam gerektiğini söyleyebilirdi herkes ama benim hayatıma da katkısı olan bir insan değil maalesef :/ kesinlikle çocuk oyuncağı değil.

Ben onunla hiç bir şekilde iletişime geçmek veya aynı konu içinde bile anılmak istemiyorum muhtemelen kürtaj olmuştur bile kuzeni aklı başına da biri eğer baş edemeyeceğini anlarsa zaten anne ve babasına söyler gereğini yaparlar. Ve ayrıca kuzenine söylediğim için bir daha da arayıp her hangi bir derdini bana açacağını sanmıyorum zaten bunu da istemiyorum işlediği günahları tek başına sırtlansın ne olursa olsun ben herşeyi bir kenara bıraktım ve onun ben filan aldırır gibi çocuk aldırmasına üzüldüm yani ona değil bebeklere üzülüyorum allah ıslah etsin ne diyeyim. hakkında hayırlısı benim yapabileceğim şeyler bu kadar. Fazlası bana da zarar verir bir de onun yüzünden ailemi karşıma almak istemiyorum çünkü ailelerimiz de görüşüyordu bu kızın ne yapacağı belli olmaz beni iftiracı konumuna filan düşürmeye kalkarsa durduk yere başıma iş açmış olurum onun durmak bilmeyen bacak arası iştahının sorumluluğunu almak istemiyorum.

Bak yaşadım gördüm iyi bilirim böyle kadınları bir şey gelirse en yakınındakini yakar kendi hep masumdur ve öyle rol yaparlar ki kendini çok iyi acındırırlar.

Onun sana laf etmesi felan kıskançlıktan ziyade çekememezlik böyle yaşadığına mutlu göründüğüne bakma içi paramparçadır genelde böyle kadınların aslında içi çürümüştür başkasının huzurunu kaldıramazlar.

Kuzenine gelirsek belki oda öyledir hiç bilemeyiz kaldı ki en yakın arkadaşın yapar gizler sana bile söylemez neler var.

Onun ile görüşmemek en güzeli bir ortamda yan yana görülsen ve o arkadaşının ne olduğunu bilenler tarafından direk etiketlenirdin.

Bak yaşadım gördüm iyi bilirim böyle kadınları bir şey gelirse en yakınındakini yakar kendi hep masumdur ve öyle rol yaparlar ki kendini çok iyi acındırırlar.

Onun sana laf etmesi felan kıskançlıktan ziyade çekememezlik böyle yaşadığına mutlu göründüğüne bakma içi paramparçadır genelde böyle kadınların aslında içi çürümüştür başkasının huzurunu kaldıramazlar.

Kuzenine gelirsek belki oda öyledir hiç bilemeyiz kaldı ki en yakın arkadaşın yapar gizler sana bile söylemez neler var.

Onun ile görüşmemek en güzeli bir ortamda yan yana görülsen ve o arkadaşının ne olduğunu bilenler tarafından direk etiketlenirdin.

:53:
bebeğin babası bile belli değil... hastaneye gittiğimizde çağırsam ailesini ters olacak evlerine gidip açıklarsam bir de bana patlayacaklar arkadaşım da inkar eder muhtemelen o zaman kızı belki de muayeneye götürürler filan... öyle dışarıda laylaylom ama ailesi bilmiyor ne haltlar yediğini.

:53::53::53::53:bide kıyafetinden dolayı seni eleştiriyor kendisi maşallah önüne gelenle yatmış sonrada giyimine dikkat et diye ahkam kesiyor önce okendisini düzeltsin

Artık bilemem orasını ailesi de biraz açsın gözünü kızlarına sahip çıksınlar... dostluk, arkadaşlık filan bunlar onun için uzak kavramlar tek arkadaşı ben iken bana karşı davranışlarıyla beni de kaybetti, yalnız kalan o oldu ama ben değil ve evet aynı ortamda bulunsaydım onun gibi anılır ve belki de üzüm üzüme baka baka kararır hesabı başıma işler açardım. ben kendini bilen biriyim ama insan bulunduğu ortama alışır maalesef bu böyle. o yüzen uzaklaştım.

:53:

:53::53::53::53:bide kıyafetinden dolayı seni eleştiriyor kendisi maşallah önüne gelenle yatmış sonrada giyimine dikkat et diye ahkam kesiyor önce okendisini düzeltsin

yolda yürürken erkeklerin hep bana baktığını aslında çok da güzel olmadığımı ama dekolte giyindiğim için dikkat çektiğimi söylüyordu ama yan yana gezdiğimizde bende kot ile herhangi bir tişört varken onda minicik şortlar vardı ben kapalı giyindiğim halde dış görünüşümle ve davranışlarımla dikkat çekiyorum demek ki ona batan da buydu. artık kıskançlıklarından korkmaya başlamıştım orada burada saçma sapan şeyler anlatıp iftira atıp adımı bile çıkarabilirdi sonuçta erkeklerle arası iyi... bütün arkadaşları da erkek tek kız arkadaşı bendim.

Artık bilemem orasını ailesi de biraz açsın gözünü kızlarına sahip çıksınlar... dostluk, arkadaşlık filan bunlar onun için uzak kavramlar tek arkadaşı ben iken bana karşı davranışlarıyla beni de kaybetti, yalnız kalan o oldu ama ben değil ve evet aynı ortamda bulunsaydım onun gibi anılır ve belki de üzüm üzüme baka baka kararır hesabı başıma işler açardım. ben kendini bilen biriyim ama insan bulunduğu ortama alışır maalesef bu böyle. o yüzen uzaklaştım.

Kesinlik ile haklısın zaman ile ona dönerdin çok gördüm olanları dolduraşa getirip hatta hap verip esrar verip kandırıp.

Sen güçlü ve mantıklısın o alışmış aman ya diye gitsin bakalım şanslı ise birini kekler evlenir başına tecavüz şu bu gelecek ama akıllanmayacak gerçi çok cinim diye geçinir bunlar ama içi ağlarken hava atarlar.

Back