- Konu Sahibi pudrakokusu
-
O kadar adamla gezip tozmayı,fazlasını da yapmayı biliyorsa gebelik haftasına göre babayı da tahmin edebilir...
Bir kere başına gelmiş,ders almamış...Allah ıslah etsin ne diyim...
Böyle arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi...
Fikir veremedim ama ne desem bilemedim.. Bir şekilde uzak durmak lazım işte..
Yok ciddi ve iyi bir kurum ve kürtaj olabilmesi için süresi var daha ama benim korkum dediğim gibi bir şey olursa ben ne yapacağım ailesine kesinlikle haber vermemi istemiyor arayıp haber versem o da olmaz sanki... bir de böyle ben aldırır gibi çocuk aldırılmaz ki bu böyle devam ettiği sürece daha çok aldırır çocuk ailesine bildirmek farz oldu. Ama nası olur nası biter hiç bilmiyorum :/
Başından atmak ile iyi etmişsin eğer yardım etseydin bir daha ve yaşam tarzına bakılır ise bir daha, bir daha seni çağıracaktı kaldı ki babası belli değil diyorsun o aşmış kendini selam verip alman zaten sana zarar verirdi.
Kuzeni ne derse desin o durmayacak keşke siz arkadaşı olarak ailesine direk haber verseydiniz. Şimdi kuzenine yok yapmıyorum diyecek kürtaj vakti geldiğinde bir ihtimal yine size ulaşmaya çalışabilir siz hiç muhattap almayın.
Başından atmak ile iyi etmişsin eğer yardım etseydin bir daha ve yaşam tarzına bakılır ise bir daha, bir daha seni çağıracaktı kaldı ki babası belli değil diyorsun o aşmış kendini selam verip alman zaten sana zarar verirdi.
Kuzeni ne derse desin o durmayacak keşke siz arkadaşı olarak ailesine direk haber verseydiniz. Şimdi kuzenine yok yapmıyorum diyecek kürtaj vakti geldiğinde bir ihtimal yine size ulaşmaya çalışabilir siz hiç muhattap almayın.
Bebeğin babası belli değil derken siz mi bilmiyorsunuz, yoksa o mu emin değil? :44:
Hay Allahım ya nasıl bu kadar basit yaşayabilirler aklım almıyor.
Kendine değer vermiyorsun madem ailene acı da kendine yap ne yapıyorsan duysalar kahrolurlar
Benimde böyle bir arkadaşım vardı sürekli birileriyle beraberdi
Acaba hamile miyim der dururdu her ay.
Benim bunu kaldıracak gücüm kalmamıştı artık ve görüşmeyi kestim
Hala daha gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir hepsine de seviyorum, aşığım der.
Biran önce psiklojik tedavi görmeleri gerekiyor bunların çünkü bu bir yaşam tarzı değil...
Bence bu konuda mesuliyet kabul etmediğinizi söyleyin
Madem yapıyor sonuçlarına katlanmalı, çocuk oyuncağı değil bu...
herşeyi boşverr sen bu kızdan kurtulmaya bak
onun pis işlerinede ortak olma hiç
Ben onunla hiç bir şekilde iletişime geçmek veya aynı konu içinde bile anılmak istemiyorum muhtemelen kürtaj olmuştur bile kuzeni aklı başına da biri eğer baş edemeyeceğini anlarsa zaten anne ve babasına söyler gereğini yaparlar. Ve ayrıca kuzenine söylediğim için bir daha da arayıp her hangi bir derdini bana açacağını sanmıyorum zaten bunu da istemiyorum işlediği günahları tek başına sırtlansın ne olursa olsun ben herşeyi bir kenara bıraktım ve onun ben filan aldırır gibi çocuk aldırmasına üzüldüm yani ona değil bebeklere üzülüyorum allah ıslah etsin ne diyeyim. hakkında hayırlısı benim yapabileceğim şeyler bu kadar. Fazlası bana da zarar verir bir de onun yüzünden ailemi karşıma almak istemiyorum çünkü ailelerimiz de görüşüyordu bu kızın ne yapacağı belli olmaz beni iftiracı konumuna filan düşürmeye kalkarsa durduk yere başıma iş açmış olurum onun durmak bilmeyen bacak arası iştahının sorumluluğunu almak istemiyorum.
Ben onunla hiç bir şekilde iletişime geçmek veya aynı konu içinde bile anılmak istemiyorum muhtemelen kürtaj olmuştur bile kuzeni aklı başına da biri eğer baş edemeyeceğini anlarsa zaten anne ve babasına söyler gereğini yaparlar. Ve ayrıca kuzenine söylediğim için bir daha da arayıp her hangi bir derdini bana açacağını sanmıyorum zaten bunu da istemiyorum işlediği günahları tek başına sırtlansın ne olursa olsun ben herşeyi bir kenara bıraktım ve onun ben filan aldırır gibi çocuk aldırmasına üzüldüm yani ona değil bebeklere üzülüyorum allah ıslah etsin ne diyeyim. hakkında hayırlısı benim yapabileceğim şeyler bu kadar. Fazlası bana da zarar verir bir de onun yüzünden ailemi karşıma almak istemiyorum çünkü ailelerimiz de görüşüyordu bu kızın ne yapacağı belli olmaz beni iftiracı konumuna filan düşürmeye kalkarsa durduk yere başıma iş açmış olurum onun durmak bilmeyen bacak arası iştahının sorumluluğunu almak istemiyorum.
bebeğin babası bile belli değil... hastaneye gittiğimizde çağırsam ailesini ters olacak evlerine gidip açıklarsam bir de bana patlayacaklar arkadaşım da inkar eder muhtemelen o zaman kızı belki de muayeneye götürürler filan... öyle dışarıda laylaylom ama ailesi bilmiyor ne haltlar yediğini.
Bak yaşadım gördüm iyi bilirim böyle kadınları bir şey gelirse en yakınındakini yakar kendi hep masumdur ve öyle rol yaparlar ki kendini çok iyi acındırırlar.
Onun sana laf etmesi felan kıskançlıktan ziyade çekememezlik böyle yaşadığına mutlu göründüğüne bakma içi paramparçadır genelde böyle kadınların aslında içi çürümüştür başkasının huzurunu kaldıramazlar.
Kuzenine gelirsek belki oda öyledir hiç bilemeyiz kaldı ki en yakın arkadaşın yapar gizler sana bile söylemez neler var.
Onun ile görüşmemek en güzeli bir ortamda yan yana görülsen ve o arkadaşının ne olduğunu bilenler tarafından direk etiketlenirdin.
bide kıyafetinden dolayı seni eleştiriyor kendisi maşallah önüne gelenle yatmış sonrada giyimine dikkat et diye ahkam kesiyor önce okendisini düzeltsin
Artık bilemem orasını ailesi de biraz açsın gözünü kızlarına sahip çıksınlar... dostluk, arkadaşlık filan bunlar onun için uzak kavramlar tek arkadaşı ben iken bana karşı davranışlarıyla beni de kaybetti, yalnız kalan o oldu ama ben değil ve evet aynı ortamda bulunsaydım onun gibi anılır ve belki de üzüm üzüme baka baka kararır hesabı başıma işler açardım. ben kendini bilen biriyim ama insan bulunduğu ortama alışır maalesef bu böyle. o yüzen uzaklaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?