- Konu Sahibi pudrakokusu
Benim pek fazla arkadaşım yok olanlar da ya ailesiyle sorunlu, ya sevgilisiyle ya da direk sorunlu diyeyim. 6 Yıllık bir arkadaşım var kendisini severim görüşürüm fakat kendini bilmez halleri beni çileden çıkarıyor artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizlere kabaca özetleyeyim; Hemen hemen haftada bir erkek arkadaş değiştirir facebook da ilişki durumu filan yapar sürekli ve başı hep beladadır iş yerinde de pek sevilmez tek arkadaşı benim diğer arkadaşları hep erkektir. Sadece bu da değil bunca şeye rağmen beni eleştirdiği konular komik geliyor bana ben nerede ne giymesi gerektiğini bilirim ve kıyafetimi de tavırlarımla taşırım lakin boylu poslu olduğumdan ne giysem dikkat çekiyor ufak bir dekolte bile aşırı görünebiliyor mesela benim sürekli açık giyindiğimi ima ediyor ama öyle birşey yok. En son kuzenimin düğününde giydiğim mini elbiseli aile fotoğrafımı facebookta paylaştığımda beni silip engelledi nedenini sorduğumda beni kardeşi gibi gördüğünü açık kıyafetli fotoğrafımı paylaşmama tepki olarak sildiğini söyledi ama 5 yaşında bir çocuk bile kıskandığını anlayabilir. Bu olaydan sonra ben samimiyeti kestim ortam içerisindeki davranışlarının basitliği sebebiyle ben de aynı izlenimi yaratmamak için mesafe koydum aramıza lakin beni bugün aradı ve çok acil yanına çağırdı ben de sağlıkla ilgili bir şey sanıp koştum hemen daha önce de kürtaj yaptırmıştı zaten yine hamile kalmış ve aldırmak istediğini söyledi işin kötüsü bunu kimseye haber vermeden yapacak o günahsız cana mı üzüleyim arkadaşımın basitliğine mi bilemedim ve benim korkum allah korusun kürtaj sırasında bir şey gelirse başına bu olayı yaptırdığını bilen bir tek ben varım kime ne diyeceğim ailesi demez mi niye haber vermedin diye şaşırdım kaldım bu kürtaj işlerinden filan da hiç anlamam bilmem nasıl olur, ne olur. Kafayı yemek üzereyim...