Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5000 tane okudum1000 tane alıyorum
KALAN: 39.000
allah razı olsun kardesim ben iki bin tane okumustum dün yarın yine haber veririm yardımcı olacak olan arkadaslardan olmayanlardanda allah razı olsun rabbim hepinizin ne muradı varsa versin basta vesile olan kardesime hepisinize simdiden cok tesekkür ederimKızlar selam
istbl arkadaşımız yazdı bebeği için dua istiyor..
Bebeğin sağlık sorunları varmış uzun zamandır
Bizde 70.000 Ya Şafi okuyalım dedik
Kimin duası kabul olur bilinmez ..
Mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Serkan Özgür yavrumuza şifa versin Rabbim
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun kızlar, Rabbim sizinde sıkıntımız varsa gidersin inşallah
70.000 Ya Şafi okuyalım inşallah
1.000 tane alıyorum
Kalan: 69.000
Kızlar selam
istbl arkadaşımız yazdı bebeği için dua istiyor..
Bebeğin sağlık sorunları varmış uzun zamandır
Bizde 70.000 Ya Şafi okuyalım dedik
Kimin duası kabul olur bilinmez ..
Mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Serkan Özgür yavrumuza şifa versin Rabbim
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun kızlar, Rabbim sizinde sıkıntımız varsa gidersin inşallah
70.000 Ya Şafi okuyalım inşallah
1.000 tane alıyorum
Kalan: 69.000
Amin inşallahallah razı olsun kardesim ben iki bin tane okumustum dün yarın yine haber veririm yardımcı olacak olan arkadaslardan olmayanlardanda allah razı olsun rabbim hepinizin ne muradı varsa versin basta vesile olan kardesime hepisinize simdiden cok tesekkür ederim
Evet okudum yarında okurum haber veririm bugün yatılı misafirlerim var pek zaman bulamadım yarın okur yazarım burdada bi kaç kisiye veririm onlarda okur haber veririm yarınAmin inşallah
Senden de Allah razı olsun canım
Rabbim özgür bebeğe şifa versin inşallah
2.000 tane okudun isen sayı düşeyim canım
Tamamdır canımEvet okudum yarında okurum haber veririm bugün yatılı misafirlerim var pek zaman bulamadım yarın okur yazarım burdada bi kaç kisiye veririm onlarda okur haber veririm yarın
Kalan: 30.000
1000 aldim kalan 29.000Kalan: 30.000
Oğlumun adı serkan özgür anne adı esra kübra baba adı özkanBebegimizin annesinin babasinin ve bebegin ismini ögrenebilirmiyim
Oğlumun adı serkan özgür anne adı esra kübra
Tamam oglunun şifası icin 6000 bin tane bagış yaptim tez zaman da saglıgına kavuşur inşallah allah şifa versinOğlumun adı serkan özgür anne adı esra kübra baba adı özkan