- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Merhaba kızlar kaç gündür üst üste etiket atıyorum.
Kusura bakmayın, durum acil..
Çok üzgünüm, yazarken bile zorlanıyorum...
Allah'ım sen bu aileye sabır ve dayanma gücü ver
M memnune arkadaşımız 25+4 üçüz bebeklerini erken doğuruyor
2 bebeğini bebeğini kaybediyor ve sadece 1 bebeği yaşıyor oda şuan hastane de
Allah'ım imtihanlarını kolaylaştır
Yavrumuza şifa ver
Arkadaşımızın mesajı:
Ewet 25+4 te doğdular gebeliğim de kötü geçti niyetim bebeğim bir an önce cihazdan kurtulup kendi nefes alıp versin beslenmeyi tolere etsin hiç bir sağlık sıkıntısı olmadan sağlıklı şekilde kucağıma gelsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun
Ewet iki bebeğimi kaybettim bir bebeğim de hala küvezde 40. Hafta geçtiğinde hala entübe devam ederse trakeostomi düşünülebilir dedi şuana kadar malesef bir ilerlemesi yok sütü alamıyor hala entübe de cihazdan çıkardıklarında rengi morarıyormuş hemen bir an önce sütü tolere etsin kendi nefes alıp vermeye başlasın hızlıca ve sağlıklıya toparlansın
Kızlar arkadaşımızın bebeği için 70.000 Ya Şafi okuyalım dedimm..
Kimin duası kabul olur belli olmaz ..
Rabbim mübarek ayların yüzü suyu hürmetine yavrumuz bir an önce sağlığına kavuşup annesinin kollarına gelsin
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
2.000 alıyorum
Kalan: 68.000
Kusura bakmayın, durum acil..
Çok üzgünüm, yazarken bile zorlanıyorum...
Allah'ım sen bu aileye sabır ve dayanma gücü ver
M memnune arkadaşımız 25+4 üçüz bebeklerini erken doğuruyor
2 bebeğini bebeğini kaybediyor ve sadece 1 bebeği yaşıyor oda şuan hastane de
Allah'ım imtihanlarını kolaylaştır
Yavrumuza şifa ver
Arkadaşımızın mesajı:
Ewet 25+4 te doğdular gebeliğim de kötü geçti niyetim bebeğim bir an önce cihazdan kurtulup kendi nefes alıp versin beslenmeyi tolere etsin hiç bir sağlık sıkıntısı olmadan sağlıklı şekilde kucağıma gelsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun
Ewet iki bebeğimi kaybettim bir bebeğim de hala küvezde 40. Hafta geçtiğinde hala entübe devam ederse trakeostomi düşünülebilir dedi şuana kadar malesef bir ilerlemesi yok sütü alamıyor hala entübe de cihazdan çıkardıklarında rengi morarıyormuş hemen bir an önce sütü tolere etsin kendi nefes alıp vermeye başlasın hızlıca ve sağlıklıya toparlansın
Kızlar arkadaşımızın bebeği için 70.000 Ya Şafi okuyalım dedimm..
Kimin duası kabul olur belli olmaz ..
Rabbim mübarek ayların yüzü suyu hürmetine yavrumuz bir an önce sağlığına kavuşup annesinin kollarına gelsin
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin, sıkıntınız varsa gidersin inşallah
2.000 alıyorum
Kalan: 68.000
Son düzenleme: