- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Amin.Allah razı olsun.Rabbim yar ve yardimcisi olsun, guzel arkadaşımızın da yavrusunun da, hayirli ve acil sifa versin insaAllah..
pinkstrap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.Allah razı olsun.Rabbim yar ve yardimcisi olsun, guzel arkadaşımızın da yavrusunun da, hayirli ve acil sifa versin insaAllah..
pinkstrap
Allah razı olsun.Nevreste Okudum ALLAHIM acil sifalar versin iNŞALLAH
Allah razı olsun.hemen okuyorum simdi, umarim hersey cok kolay olur hayirli dogumlar olsun insallah.
Amin inşaallah.Allah razı olsun.Bende okuyorum
.rabbim yardımcısı olsun... SağlıklI hayırlu doğumlar olsun
Ne zaman girdi sezaryene??Amin inşaallah.Allah razı olsun.
Cümlemizden insallah daha erkenmiş Rabbimin izniyle insallah sıhhat bulacak. ,kalbi çok güzel bir Anne bir ,Arkadaş o benim için yeri çok çok ayrı hele de insallah bian önce sağlıklı bir şekil de şifa bulur bebişi de kendisi de tüm kalbim onunlaAllah razı olsun.Ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi.Kimin duası kabul olur bilemeyiz.Daha 7 aylık değil 6.5 aylık oluyor..Normalde doğum Eylül'de olacaktı..
1 saat oldu..Ne zaman girdi sezaryene??
Allah razı olsun..Cümlemizden insallah daha erkenmiş Rabbimin izniyle insallah sıhhat bulacak. ,kalbi çok güzel bir Anne bir ,Arkadaş o benim için yeri çok çok ayrı hele de insallah bian önce sağlıklı bir şekil de şifa bulur bebişi de kendisi de tüm kalbim onunla
InsaAllah guzel haberler gelir bi an once..1 saat oldu..
İnşaallah canım.Haber alınca bildireceğim.InsaAllah guzel haberler gelir bi an once..
Amin inşaallah.Insallah Sağlıkla kucağına meleğini alir...Rabbime emanetler ikiside...
İnşaallah..Bütün dualarım anne pinkstrap ve minik bebeği için. Umarım kolay ve sağlıklı bir doğum olur.
Allah razı olsun canım..Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. Okurum tabiki hemen.