kız evden kaçtığında reşitmiş. yani ailesine haber vermek zorunda değildiniz aslında. anne babasının tutumu hakında fikriniz varmış belki çok sıkboğaz insanlar vs kız dayanamadı kaçtı... ben kaçması doğru demiyorum ama bi arkadaş olarak size bilgi vermiş, güvenmiş, boşa çıkmış. nihayetinde de adamdan çocuğu var yani.
onun dışında adımlar yanlış, böyle bi insan hayatınızda olmak zorunda değil. kaldı ki 19 yaşında evden kaçmayı göze alan ailesini karşısına alıp sizle görüşmeye devam edebilirdi de ama etmemiş. sizi silmeyi tercih etmiş. bunun üzerine ben olsam samimi olmazdım.
bence korkmanız lazım 1 haftadır mavi tik olmuyorsa 1 haftadır telefon kullanmadı mı yani... çevrimiçi gördünüz mü hiç?
amaan salla gitsin o zamanTabiki sürekli çevrimiçi..
Mesaja bilerek girmiyor..
E neden içinizden geçenleri yazmıyorsunuz hala ? O kadar şey yaptıktan sonra af dilemek için geri dönen biri, yarın öbür gün yine af dilemek için geri dönecektir.
Bende aynı fikirdeyim .kız evden kaçtığında reşitmiş. yani ailesine haber vermek zorunda değildiniz aslında. anne babasının tutumu hakında fikriniz varmış belki çok sıkboğaz insanlar vs kız dayanamadı kaçtı... ben kaçması doğru demiyorum ama bi arkadaş olarak size bilgi vermiş, güvenmiş, boşa çıkmış. nihayetinde de adamdan çocuğu var yani.
onun dışında adımlar yanlış, böyle bi insan hayatınızda olmak zorunda değil. kaldı ki 19 yaşında evden kaçmayı göze alan ailesini karşısına alıp sizle görüşmeye devam edebilirdi de ama etmemiş. sizi silmeyi tercih etmiş. bunun üzerine ben olsam samimi olmazdım.
Bende aynı fikirdeyim .
Konu sahibi Kızın sana güveni kırılmış .
Ben olsam onun yerinde bende tepkili olurdum sana .
Onun dışında da Evet arkadaşlık yapmak zorunda değilsin herkes ne hali varsa Görsün .
Bu kızı bu kadar ciddiye almak istediğinizden emin misiniz?
Ne hali varsa görsün, sizi geçmişte yalancı duruma sokan ilerde neler yapabilir?
Hiç umursamayın. Böyle birinden arkadaş olamaz zaten.
Ben aşırı seçici ve kinciyim sanırım. Lisede basit bir olay için sırf kendini kurtarmak için ailesine karşı beni ortaya atan çocukluk arkadaşımı silmiştim.
30 küsür yaşımdayım geçenlerde sosyal medyada takip isteği göndermiş öyle kabul ettim ama hiç diyaloğum yok sadece beğeni o kadar..
Bu insana ihtiyacınız var mı ki bu kadar düşünüyorsunuz?
Yazdıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum açıkçası çünkü kalbini kırarım biliyorum. Sanırım yine af dileyip geri döndüğü günü bekleyeceğim ama bu defa o benden hiçbir cevap alamayacak. Aslında o kadar çok istiyorum ki içimdekileri kusmayı çünkü kaç senedir bu olaylar olup biteli her ağladığında yanında oldum her canı sıkıldığında arardı destek olurdum buraya yazmak için kelimeler yetmez 4 saat telefonda konuştuğumu biliyorum benden başka kimse yoktu yanında ama insanlara gerçekten iyilik yaramıyor.
Pişman olacak birisi varsa o da arkadaşınız . Siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız zaten . Hiç birşey kaybetmezsiniz bir luzumsüz insandan kurtulursunuz. Değer verdiniz de ne oldu bu zamana kadar hiç suçunuz yokken bile suçlu siz olmuşsunuz. İçinizden ne geçiyorda yazıp gönderin, kim neyi hak ediyorsa öyle davranılmalı inanın zamanla o pişmanlık rahatlığa dönüşecek . Sizin pişman olup gelmesini beklemeniz ardından cevap vermemeniz bir işe yaramaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?