- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Çekip kapıyı çıkabilir
Diğer bit ihtimal yok gibi
Gören duyan kamera kaydı vs yoksa
İşi bırakmazsa bu taciz katlanarak artacak. Arkadaşının da rızası vardı ya kadar gider bu iş.
çıkacakHiç bişi yapamıyorsa çıksın işten.
kamera varsa kayıt yapıyor mu öğrenmek lazım.
bence her türlü şikayet etsin. mahkeme celbinin gelmesinin korkusu bile yeter o pisliğe.
İşten çıkacak başka çözüm yok.
Şerefsizin yaptığı da maalesef Türkiye şartlarında yanına kar olacak kalacak
Önce polise şikayet edecek sonra dava açılacak arkadaşına söyleMahkemeye mi vermeli polise mi şikayet etmeli ne yapmalı?
Kesin arkadaşındır zaten
Kızlar yakın bi arkadaşım bi eczanede çalışıyor yeni başladı.2 ay kadar oldu başlayalı patronuyla işten geç çıktığı için tartışmış geçende 7de çıkması gerekirken 11de falan çıkartıyomuş mesaide yok. Neyse tartışmışlar o gece arkadaşım bırakıcam işi demiş oda tamam çık sesini yükseltmiş. Sonrada gelip özür dilemiş o günden beride normal saatinde çıkıyor.
Neyse arkadaşıma bugün kimse yokken yanına yaklaşıp sıkıca sarılmış sırtına vurmuş adam 50 yaşlarında. Öpmeye çalışmış arkadaşım uzaklaşmış sonra zorla öpmüş işte ben seni sevdiğim için sana kızıyorum falan demiş arkadaşımda 20 yaşında şimdi kız sessiz kalmak istemiyor ama hala işte.
Şikayet et diyorum nasıl edebilirim kardeşim gibi gördüğüm için yaptım der hiç bişey kanıtlayamam diyor
Ne yapabilir yardımcı olabilir misiniz?
Kamera kaydı vs yoksa ispat etmesi zor olur.Taciz , tecavüz suçlarında mağdurun beyanı esastır. Ama arkadaşınız tacize rağmen orada çalışmaya devam etmiş bu durum aleyhine kullanılır ve birşey çıkmayabilir de.
Şikayet edip de işveren beraat ederse arkadaşını iftira suçundan şikayet edebilir.
Şikayet ederse ve sarkıntılığı ispat edebilirse 3 Aydan 2 yıla kadar ceza alabilir.
Savcılığa başvurabilir arkadaşın.
malesef öyle insanlar var dünyada hergün duyuyoruz işten çıkıp elinde kanıtlarla şikayet etsin arkadaşına söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?