• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞIMIN SORUNU

kamera pek işe yaramaz. muhtemelen kayıt çoktan silinmiştir patronu tarafından. arkasına bakmasın kaçsın. Türkiyede malesef böyle şeyler yapanın yanına kar kalıyor.

Bu sabah olmuş zaten o an tepki gösterip cıkmamıs ama yarın gıtmeyecekmış

o anda işi bırakıp kapıyı çarpıp gidebilirdi beklemesi hala orda saçma geldi bana eger bir taciz varsa ortada kapıyı çarpıp gidicek bu kadar basit sonra ne yapması gerekıyorsa şikayet mahkeme vs yapıcak

İşi bırakacakmiş zaten..maalesef bana da ispat edemez gibi geliyor..pis adam ..burda avukat olanlar vardır belki bir yol gösterirler. .ne dir bu kardeşim her yer sapık dolmuş. ..

Benim bildiğim eczaneler nöbetçi değilse 7 ya da 8 de kapanır ,11 e kadar niye açık o eczane,ayrıca adam zorla sarılıp öpüyor ama halen orada çalışıyor.tuhaf bir durum.arkadaşınıza ne kadar güveniyorsunuz bilemiyorum ama patronuyla aralarında ilişki olabilir mi

Benim bildiğim eczaneler nöbetçi değilse 7 ya da 8 de kapanır ,11 e kadar niye açık o eczane,ayrıca adam zorla sarılıp öpüyor ama halen orada çalışıyor.tuhaf bir durum.arkadaşınıza ne kadar güveniyorsunuz bilemiyorum ama patronuyla aralarında ilişki olabilir mi

Eczane kapalı sanırım fuarlara falan katılıyormuş onlarla ilgili işleri oluyormus tam emin değilim
Bu sabah olmuş daha oda tepki gösterip ayrılmamış arkadaşıma güveniyorum anlatır bana herşeyini öyle bişey yok zaten erkek arkadaşı var uzun süreli

Eczane kapalı sanırım fuarlara falan katılıyormuş onlarla ilgili işleri oluyormus tam emin değilim
Bu sabah olmuş daha oda tepki gösterip ayrılmamış arkadaşıma güveniyorum anlatır bana herşeyini öyle bişey yok zaten erkek arkadaşı var uzun süreli
adamın niyetinin bozuk olduğu geç saatlere kadar çalıştırmasından belliymiş demek ,arkadaşınız biran önce çıkmalı oradan ,adam bu durumu kullanıp daha fazlasını yapabilir Allah muhafaza.

Buna benzer bi okayı bende yaşadım bekarken. Ama bana temas edemedi ittirip çıktım. Sonra da tehdit ettirdim kamera kayıtlarıyla dava açacağım diye baya bi tutuştu benimki patronun sağ koluydu sonra da işten çıkardılar. Ben zaten o gün bırakmıştım.

Kızlar yakın bi arkadaşım bi eczanede çalışıyor yeni başladı.2 ay kadar oldu başlayalı patronuyla işten geç çıktığı için tartışmış geçende 7de çıkması gerekirken 11de falan çıkartıyomuş mesaide yok. Neyse tartışmışlar o gece arkadaşım bırakıcam işi demiş oda tamam çık sesini yükseltmiş. Sonrada gelip özür dilemiş o günden beride normal saatinde çıkıyor.
Neyse arkadaşıma bugün kimse yokken yanına yaklaşıp sıkıca sarılmış sırtına vurmuş adam 50 yaşlarında. Öpmeye çalışmış arkadaşım uzaklaşmış sonra zorla öpmüş işte ben seni sevdiğim için sana kızıyorum falan demiş arkadaşımda 20 yaşında şimdi kız sessiz kalmak istemiyor ama hala işte.
Şikayet et diyorum nasıl edebilirim kardeşim gibi gördüğüm için yaptım der hiç bişey kanıtlayamam diyor
Ne yapabilir yardımcı olabilir misiniz?
Yok oyle bir sey sikayet etsin islem yaparlar

Adam eşiyle birlikte çalışıyomuş daha önce böyle bi girişimide olmamış ilk kez dün olmuş dün akşama kadar çalıştı ama bugün işe gitmiyor şikayet etmeyi de düşünmüyor ikna edemedim temize çıkar diyor

Bende 3yıl önce aynı şekilde tacize uğradım arkamdan sarılıp göğüslerime dokundu babamdan büyüktü yaşı evliydide. tek kelime edemedim buz kesildim halimi görünce "ne olur kızma beni mest ediyorsun elimde değil dedi" yine hiç bir şey diyemedim sonraki günde gitmedim paramı almaya dahi gitmedim çok kötü bir psikoloji şimdi bu yazıyı da görünce kötü oldum. elinden ne geliyorsa yapsın sonra benim gibi pişman olmasın.

Bende 3yıl önce aynı şekilde tacize uğradım arkamdan sarılıp göğüslerime dokundu babamdan büyüktü yaşı evliydide. tek kelime edemedim buz kesildim halimi görünce "ne olur kızma beni mest ediyorsun elimde değil dedi" yine hiç bir şey diyemedim sonraki günde gitmedim paramı almaya dahi gitmedim çok kötü bir psikoloji şimdi bu yazıyı da görünce kötü oldum. elinden ne geliyorsa yapsın sonra benim gibi pişman olmasın.

Çok kötü bi durum sanırım başına gelmeyen yoktur Türkiye'de bu gibi durumlar çok arttı ne yazık ki başına gelmeyen genç kız yoktur. Bende yaşamıştım 2 yıl önce bende susup bi sonraki gün işe gitmemiştim utanmıştım (niyeyse) sonrasında bende ayrıldım işten onuda herkese anlatıp rezil ettim ama şikayetçi olmadım 3 çocuğu vardı evliydi ve bana çocuklarını anlatıyodu

Back
X