ne kadar büyük bir ev ,mutfak çok güzel ,alanları çok iyi değerlendirmiş arkadaşın özlemcim ..çok cici ,sevimli hoş bir ev ,güle güle otursun ..
çok saol canım..
evet evlerimiz büyük ve kullanışlı,şanslıyız bu yönden.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar büyük bir ev ,mutfak çok güzel ,alanları çok iyi değerlendirmiş arkadaşın özlemcim ..çok cici ,sevimli hoş bir ev ,güle güle otursun ..
özlemcim cıvıl cıvıl bir ev çok güzel...
tek ricam arkadaşından salondaki halıyı değiştirsinn
mutfak gerçekten hoş kırmızıya bayılıyorum zatenn..
şu uğur böceklerini nerdne almış bayııldımm çok güzellerr..
sticker lerde çok hoş...
birde bir ayrıntı gördüm benev botlrınız aynı
bende istiyorumm
ağız tadıyla otursunlarr...
sevgiler..![]()
giyim dünyasının yanına böle biryermi açılmış hemen bakmam gerekk
botları enrdne aldınız belkim yenileri gelmiştirr kalanları derken bitmiş anlaşılan sayenizdeee
evet halı değişirse süper olur benim halım gibi
vayy sticerden arta kalan parçacılarla daha güzel şeyler yapmışsınız tebrikler valla![]()
özlosum copk güzelmiş gerçekten cıvıl cıvıl rengarenk benm çok hosuma gider renkli evlerrr kızının odası cok hos gerçekten bende mutfaltaki kelebekler cok güzel durmuss süperr olmus hepsi güle güle otursun arkadasın cnmm
çiğdemcim canım çok teşekkür ederiz hayatımözloşum, arkadaşının evid kndi gibi çok güzlmiş, bayılıdım,
koltuk takımı rnklr harika,
mutfak çok hoş,
gül gül otursun arkadaşın..
ayrıca çok şannslı snin komşun olduğu için:))
evet kesinlikle çok temizdir dediğin gibi...teşekkür ederiz sanadaarkadaşın güle güle otursun cnm.
evi gerçekten çok şirinmiş.
ayrıca düzenli ,tertipli ve temiz...çok taktir ettim..:81:
mutfak benim tarzıma çok yakın kırmızı ekmeklik,kırmıız çaydanlık ahh siyah kırımıız halıı müthişş bayıldım herşey iyi güzel cıvıl cıvılda sadace oturma odasında o halı olmamış yaa.rengarenk alsaydı çok daha şirin ve güzel olurdu.cıvıl cıvıl bir evv.allah huzurlarını bozmasın yeşim hanımın.![]()
canım sıcacık bir evi var arkadaşının. güle güle mutlu günlerde otursun inşallah
ben saonundaki köşe takımını fazla renkli buldum kuuuuu:))) sonradan alındığı için diğer koltuklarla ve halıyla uyum sağlamamış belki ondandır. rengaren bir salon olsaydı çokgöze batmazdı. ama çok rahat olduğuna eminim:)))
mutfakalrınız çok güzel sizin genişçe. siyah, beyaz,kırmızı uyumuna hastayım ben. siyahla,kırmızı hoş olmuş. steckerler çok güzel olmuş. uğur böcükleride gerçek gibi laaaaaa
kızının odası çok şirin pembiş pembiş. kapıdaki süsün bir benzerinide ben yapıcam rüyanın odasının kapısına. hediye paketi gibi 4 bir yandan sarıp kurdela yapıcam ortasına. arkadaşında düşünebilir bunu hoş olur eminim:)
Özlem'ciğim, arkadaşının o rengarenk köşe kanepesine, kırmızı koltuklu fiskos köşesine ve mutfaktaki duvar süslerine bayıldım.
İyi günlerde otursun inşallah.
teşekkür ederizzzzzzzzzarkadaşınızın çok farklı bir tarzı varmış değişik ama güzel .huzurla otursunlar inşallah
salondaki pembe koltuk çok şirin ama diğer koltuklarla pek uyum sağlamamış yani hepsi tek başına iken güzel ama bi arada uyumlu değil ama mutfağı çok beğendim çok şirin
devamini da bekliyoruz :)
güzel durmuyor çok uyumsuz olmuş göz yoruyor.