Arkadaşımın şirin evi:)

ne kadar büyük bir ev ,mutfak çok güzel ,alanları çok iyi değerlendirmiş arkadaşın özlemcim ..çok cici ,sevimli hoş bir ev ,güle güle otursun ..

çok saol canım..
evet evlerimiz büyük ve kullanışlı,şanslıyız bu yönden.....:71:

özlemcim cıvıl cıvıl bir ev çok güzel...

tek ricam arkadaşından salondaki halıyı değiştirsinn:61:
mutfak gerçekten hoş kırmızıya bayılıyorum zatenn..
şu uğur böceklerini nerdne almış bayııldımm çok güzellerr..
sticker lerde çok hoş...

birde bir ayrıntı gördüm ben:52: ev botlrınız aynı :66: bende istiyorumm:33:
ağız tadıyla otursunlarr...
sevgiler..:nazar:

teknomm datlummm saolasın..
gelelim cevaplara....
koltuk takımını yeni aldı,benim zevkim beğendiğine sevindim hahahahaha..eccük hava atem dedim...
o sebepten halı uymadı evet,aslında yazın serdiği uygun bir halısı varda,kışın soğuk oluyor diye bunu seriyor,ama alıcez zaten en kısa zamanda bir halı...
mutfağına bende bayılıyorum.buradaki halıda isticker,da ve uğur böceklerinde imzam var:12:
uğur böceklerini,ist,yolu üzeründe giyim dünyası var bilirsin,onun yanına açılmış bu tarz şeyler satan bir yer ordan aldım ben...
o da böyle değerlendirmiş bayaıldım süper dimi...
gelelim stickerlara:))onlarda benim evdeki kedi stickerlarım varya tekstil olan,onların arta kalanlarını kestip biçtik bu hale getirdik nasıl olmuşş:66:

ev botlarına gelincede bana annem alınca çok beğendiler,hemen gittik son kalanlarıda onlara aldık..

Son düzenleme:
giyim dünyasının yanına böle biryermi açılmış hemen bakmam gerekk:27:
botları enrdne aldınız belkim yenileri gelmiştirr kalanları derken bitmiş anlaşılan sayenizdeee:60:
evet halı değişirse süper olur benim halım gibi:61:
vayy sticerden arta kalan parçacılarla daha güzel şeyler yapmışsınız tebrikler valla:53::46::46:

özlosum copk güzelmiş gerçekten cıvıl cıvıl rengarenk benm çok hosuma gider renkli evlerrr kızının odası cok hos gerçekten bende mutfaltaki kelebekler cok güzel durmuss süperr olmus hepsi güle güle otursun arkadasın cnmm

giyim dünyasının yanına böle biryermi açılmış hemen bakmam gerekk:27:
botları enrdne aldınız belkim yenileri gelmiştirr kalanları derken bitmiş anlaşılan sayenizdeee:60:
evet halı değişirse süper olur benim halım gibi:61:
vayy sticerden arta kalan parçacılarla daha güzel şeyler yapmışsınız tebrikler valla:53::46::46:

evet şeker bak bakalım..
hazır gitmişkende botlara bakarsın,işte hepsi yanyana dükkanların..
valla en son sadece mavileri vardı belki gelmiştir bebem....
sticker lar cidden hoş oldu,aynıları 50 lira,beleşe geldi yaneeee:79:

özlosum copk güzelmiş gerçekten cıvıl cıvıl rengarenk benm çok hosuma gider renkli evlerrr kızının odası cok hos gerçekten bende mutfaltaki kelebekler cok güzel durmuss süperr olmus hepsi güle güle otursun arkadasın cnmm

teşekkürler hayatımmmm:71::54:

özloşum, arkadaşının evid kndi gibi çok güzlmiş, bayılıdım,
koltuk takımı rnklr harika,
mutfak çok hoş,
gül gül otursun arkadaşın..
ayrıca çok şannslı snin komşun olduğu için:))

arkadaşın güle güle otursun cnm.
evi gerçekten çok şirinmiş.:nazar:
ayrıca düzenli ,tertipli ve temiz...çok taktir ettim..
:81:

mutfak benim tarzıma çok yakın kırmızı ekmeklik,kırmıız çaydanlık ahh siyah kırımıız halıı müthişş bayıldım herşey iyi güzel cıvıl cıvılda sadace oturma odasında o halı olmamış yaa.rengarenk alsaydı çok daha şirin ve güzel olurdu.cıvıl cıvıl bir evv.allah huzurlarını bozmasın yeşim hanımın.:nazar::nazar:

herkes gibi bende mutfağına bayıldım.Gerçekten çok güzel olmuş sade ve şık halısıda çok güzelmiş ya.Nerden almış acaba canım öğrenebilirmisin sakıncası yoksa.Diğer odaları güzel.Bi köşem olan odasının halısı uymamaış ama köşemin canlı renkleri kapatmış onuda :DGüle güle otursun

canım sıcacık bir evi var arkadaşının. güle güle mutlu günlerde otursun inşallah

ben saonundaki köşe takımını fazla renkli buldum kuuuuu:))) sonradan alındığı için diğer koltuklarla ve halıyla uyum sağlamamış belki ondandır. rengaren bir salon olsaydı çokgöze batmazdı. ama çok rahat olduğuna eminim:)))

mutfakalrınız çok güzel sizin genişçe. siyah, beyaz,kırmızı uyumuna hastayım ben. siyahla,kırmızı hoş olmuş. steckerler çok güzel olmuş. uğur böcükleride gerçek gibi laaaaaa:52:

kızının odası çok şirin pembiş pembiş. kapıdaki süsün bir benzerinide ben yapıcam rüyanın odasının kapısına. hediye paketi gibi 4 bir yandan sarıp kurdela yapıcam ortasına. arkadaşında düşünebilir bunu hoş olur eminim:)

Özlem'ciğim, arkadaşının o rengarenk köşe kanepesine, kırmızı koltuklu fiskos köşesine ve mutfaktaki duvar süslerine bayıldım.
İyi günlerde otursun inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşınızın çok farklı bir tarzı varmış değişik ama güzel .huzurla otursunlar inşallah

salondaki pembe koltuk çok şirin ama diğer koltuklarla pek uyum sağlamamış yani hepsi tek başına iken güzel ama bi arada uyumlu değil ama mutfağı çok beğendim çok şirin

özloşum, arkadaşının evid kndi gibi çok güzlmiş, bayılıdım,
koltuk takımı rnklr harika,
mutfak çok hoş,
gül gül otursun arkadaşın..
ayrıca çok şannslı snin komşun olduğu için:))
çiğdemcim canım çok teşekkür ederiz hayatım:71:
arkadaşın güle güle otursun cnm.
evi gerçekten çok şirinmiş.:nazar:
ayrıca düzenli ,tertipli ve temiz...çok taktir ettim..
:81:
evet kesinlikle çok temizdir dediğin gibi...teşekkür ederiz sanada:71:
mutfak benim tarzıma çok yakın kırmızı ekmeklik,kırmıız çaydanlık ahh siyah kırımıız halıı müthişş bayıldım herşey iyi güzel cıvıl cıvılda sadace oturma odasında o halı olmamış yaa.rengarenk alsaydı çok daha şirin ve güzel olurdu.cıvıl cıvıl bir evv.allah huzurlarını bozmasın yeşim hanımın.:nazar::nazar:

saol hayatım...
evet o halı değişicek zaten en kısa zamanda:71:

canım sıcacık bir evi var arkadaşının. güle güle mutlu günlerde otursun inşallah

ben saonundaki köşe takımını fazla renkli buldum kuuuuu:))) sonradan alındığı için diğer koltuklarla ve halıyla uyum sağlamamış belki ondandır. rengaren bir salon olsaydı çokgöze batmazdı. ama çok rahat olduğuna eminim:)))

mutfakalrınız çok güzel sizin genişçe. siyah, beyaz,kırmızı uyumuna hastayım ben. siyahla,kırmızı hoş olmuş. steckerler çok güzel olmuş. uğur böcükleride gerçek gibi laaaaaa:52:

kızının odası çok şirin pembiş pembiş. kapıdaki süsün bir benzerinide ben yapıcam rüyanın odasının kapısına. hediye paketi gibi 4 bir yandan sarıp kurdela yapıcam ortasına. arkadaşında düşünebilir bunu hoş olur eminim:)

teşekkür ederiz sedacım...
arkadaşımın yaşı genç ama uzun yıllardır evli,o sebepten artık yavaş yavaş yenileniyor evi,mutfaktan başladı,sıra salona geldi,koltukla başladık bakalım...artık yavaş yavaş orada düzenlenicek...

Özlem'ciğim, arkadaşının o rengarenk köşe kanepesine, kırmızı koltuklu fiskos köşesine ve mutfaktaki duvar süslerine bayıldım.
İyi günlerde otursun inşallah.

çok teşekkür ederim ablacımmmm:71:
aynen benimde favorilerim onlar:)

arkadaşınızın çok farklı bir tarzı varmış değişik ama güzel .huzurla otursunlar inşallah
teşekkür ederizzzzzzzzz:71:
salondaki pembe koltuk çok şirin ama diğer koltuklarla pek uyum sağlamamış yani hepsi tek başına iken güzel ama bi arada uyumlu değil ama mutfağı çok beğendim çok şirin

evet yukarıdada dediğim gibi,salon düzenlenicek yavaş yavaş bakalım..
teşekkür ederiz:71:

Back
X