• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu arkadaşımın mutfağı lütfen yorumlarınızı bekliyoruz

cam önünde lavabo en çok istediğim şeylerden biri
güzel olmuş güle güle kullansın

benim de kullanışlı bulduğum ve yaptırmak istediğim bir model bu U mutfaklar.arkadaşınızın mutfağı da güzel olmuş,sağlık ve mutlulukla kullanır umarım.keşke kapaklar kapalı durumdayken de bir fotoğraf çekip ekleseydiniz.merak ettim.kendi adıma ilerleyen zamanda vakit bulursanız ortadaki eşyalar yerleşmiş ve kapaklar kapalı durumda halini eklerseniz beni çoook sevindirirsiniz.

mutfağı çok beğendim tam hayalimdeki mutfak dolaplarda kullanışlı,yalnız tezgahın üstü çok dolu gözü yoruyor onlarda azaltılırsa çok güzel, camın önünde lavabo hoşuma gitti hem yıkar bulaşıklarını hem dışarı izler kaydirigubbakcemile3güle güle kullansın lezzetli yemekler yapsın arkadaşınıza.s.

arkadaşım mutfak dolabı satılan yerde çalışıyo eşide mobilya ustası zaten onlar uyguna yaptılar birlikte dizayn ettiler biraz daha uyguna geldi tabi

çok harika güle güle kullanmak nasip olsun ama tek olumsuluk gelen lavobo ve bulaşık makinası uzak kalmış birbirine

çok renksiz olmuş bence, ben siyah ve kırmızı yaptım mutfağımı, inox buzdolabı ankastre fırın ocak ve bulaşık makinesiyle çok şık oldu.
güle güle kullansın arkadaşınız.

harikaymış canım allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhopuyorumnanaktan

Back
X