Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de kullanışlı bulduğum ve yaptırmak istediğim bir model bu U mutfaklar.arkadaşınızın mutfağı da güzel olmuş,sağlık ve mutlulukla kullanır umarım.keşke kapaklar kapalı durumdayken de bir fotoğraf çekip ekleseydiniz.merak ettim.kendi adıma ilerleyen zamanda vakit bulursanız ortadaki eşyalar yerleşmiş ve kapaklar kapalı durumda halini eklerseniz beni çoook sevindirirsiniz.
mutfağı çok beğendim tam hayalimdeki mutfak dolaplarda kullanışlı,yalnız tezgahın üstü çok dolu gözü yoruyor onlarda azaltılırsa çok güzel, camın önünde lavabo hoşuma gitti hem yıkar bulaşıklarını hem dışarı izler kaydirigubbakcemile3güle güle kullansın lezzetli yemekler yapsın arkadaşınıza.s.
çok renksiz olmuş bence, ben siyah ve kırmızı yaptım mutfağımı, inox buzdolabı ankastre fırın ocak ve bulaşık makinesiyle çok şık oldu.
güle güle kullansın arkadaşınız.