Kına Gecesi arkadaşımın kına gecesi

sternchen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
19
5
28
Sizden yardım istiyorum arkadaşımın kına gecesi erkek tarafın oturduğu yerde olcak orda düğünü de yapacak ve biz arkadaş grubu olarak ikisinde katılmıyorum (uzak olduğundan).Ve bizde düşündük ve aramızda küçük bir eğlence yapmaya karar verdik bir luna parka gidip arkasından da güzel yemek yemek istiyoruz.Benim sorum şu biraz tuhaf mı kaçar? Yada fikir güzel mi?

bence gereksiz. hep beraber müzikli bi yerde eğlenceye gidebilirsiniz sadece olmaz mı

Ben lunapark fikrini çok beğendim. Bayılırım lunaparka, arkadaşınız da seviyorsa neden olmasın :)

bana da pek mantıklı gelmedi açıkçası lunapark fikri, yani böyle bi amaç için, madem eğlenebileceginiz bi mekan yok bence arkadaslarınızla toplanıp kendi mekanınızı kendiniz oluşturun, yani evlencek arkadsınıza evde küçük bir kına organizasyonu yapabilirsiniz kendi aranızda

lunaparkta eğlenmek iyi güzel de ardından yemeğe gitmeyi düşünüyorsunuz bir de. yani evden hangi kıyafetle çıkacaksınız? yemeğe uygun kıyafetle mi, lunaparka eğlenmeye giderken giyeceğiniz uygun rahat bi kıyafetle mi?
her ikisini de art arda yapmak yerine bir gün arayla yapsanız aslında daha iyi olur gibi.

evi uygun olan bir arkadaşınız varsa onda buluşup küçük bir kına organizasyonu yapabilirsiniz, madem arkadaşınız seviyor öncesinde de lunaparka gidersiniz. Arkadaşlarım beni lunaparka götürse ben çok sevinirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…