Ben çaya 4 kaşık şeker atarım.
Üstelik küçük çay bardaklarına :)
Çikolatasız veya şekersiz günüm geçmez.
Tuzlu şeyleri pek sevmem asitli her türlü içeceğe bayılırım.
Hatta şuan şeftali yiyorum. Kabuklarını soydum bi güzel doğradım üzerine de pudra şekeri serptim öyle yiyorum
Evdeki herkes ıyy diye bakıyo
Yinede kilo alamıyorum
Doktora mı gitmedim beslenme uzmanına mı..
Ne troit sorunu var ne de başka bişey.
İllaki şeker kilo aldırır ama koladan olması pek mümkün değil..
Kolada ki şeker miktarıda değil zaten nemli olan kalori miktarı ki koladaki kalori sanıldığı kadar fazla değildir..
Tamamen metabolizmayla alakalı.. Belkide aldırdığını düşündüğü için plasibo etkisi yapmıştır arkadaşta
Bende aynen öyle kardeşim eczanede çalışıyo çocuklara iştah açılsın diye verilen mamalardan bile getirdi bi arada yok..o placebo bana da bir ugrasa :) neler denedim artık tıptan ümidimi kestim koca karı ilaçları bile fayda etmedi. Çok stresli bir yaşamım var ondan mı acaba ooof. Ama bebekliğimden beri böyleydim.
Bende aynen öyle kardeşim eczanede çalışıyo çocuklara iştah açılsın diye verilen mamalardan bile getirdi bi arada yok..
Annemde böyleymiş evlendiğimde 48 kiloydum diyo.. Genetik sanırım..
Şuan giydiğim şeyleri hiç yakıştıramıyorum kendime herkes manken gibi fiziğin var diyo ama ben memnun değilim zayıfsın diye eleştirenler var çok sinirimi bozuyolar.
Oluruna bıraktım artık.
Annem 4 çocuk doğurdu birde çok yeyip her istediğini yemesine rağmen yinede kilosu iyi.
Onun gibi olucam ilerde ne zayıf ne de şişman olucam çocuk doğurduğumda fiziğim bozulmucak diye seviniyorum sadece
Haline şükret bende göğüste yokevet işin o yönü de var o beni mutlu ediyor zaten, annem de öyle şuan 52 yaşında ama gayet düzgün bir fiziği var. Ama stresli bir dönemdeyim ve şuan 42 kiloya kadar düştüm. Allahtan göğüslerim hiç küçülmüyor, kalçalarım da pek küçülmez 50 kiloyken 90 dı şimdi 86 cm. Ama bacaklarımla kollarımı bir görsen çöp gibi. kum saatine 4 tane kürdan batır aynı öyleyim
Haline şükret bende göğüste yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?