• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın kilo alma yöntemi.

serapakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
205
4
46
İzmir
Bunu kesinlikle denemeyin arkadaslar ama sadece bir örnek olarak yazacağım. Kolanın içinde inanılmaz miktarda şeker oldugunu hepimiz biliyoruz ve arkadasım cok zayıfken bir anda cok fazla kola tüketmeye basladı. Dolayısıyla cok fazla şeker alıyordu. Ve 1-2 ayda 10 kilo aldı. Şimdi fazlasını vermeye calısıyor. Sanırım işin sırrı şekerde. Forumda da süt şeker karışımlı mamalar okudum. Ben damak zevkim gereği şekerden hoşlanmam çikolatalı ürünler dısında. Çay ve hatta türk kahvesini bile sıfır şekerle içerim, bir keresinde arkadasım yaptıgım türk kahvesinden bir yudum alıp geri püskürtmüştü :52: napıyım ben öyle seviyorum :9: .

Rafine şeker kanserin baş sebeplerindendir arkadaşlar,
fazla şeker neredeyse sigara kadar tehlikelidir.
Doğada direkt olarak şeker yok,mesela bizim bir bardak koladan aldığımız o 9küp şeker belki bir haftada yiyeceğimiz meyve sebzede ancak vardır.
2ayda kanser olmazsınız ama kanser bir bardağa damlayan su gibidir,bütün etkenler o bardağa damla damla birikir taştığı zaman da kanser ortaya çıkar,
yani canlarım zayıf ve sağlıklı kalın,boşverin kola zaten iyi bir halt değil,boşuna o kadar şeker yüklemeyin vücudunuza.

öyle bişi yok canım malesef bn kola bagımlısıyım bırakmaya çalıştığımda en fazla 1hafta bırakıyorum içmiyorum . sonrada dışarı cıkınca evde vs görünce 1 bardak deyip bırakamıyorum 3-4 yıldır içmeme rağmen 46 kiloyum ve almaya çalışıyorum .bir sürü mide rahatsızlığı cabası

konu açan arkadaşım ve tüm kilo almak isteyenler...

bende forumda bebe bisküvisi ve süt yönetimini okudum ve bunu 3 gündür uyguluyorum..eğer kilo alırsam bu yöntemle , sizinle paylaşacağım

Bende kola hastasıyım.
Eğer bu doğruysa benim kola içmezsem zayıflıktan ölmem lazım :)
170 boyum var 45 kiloyum.
Yok şunla kilo alayım yok bunla diye ne kadar uğraşırsam uğraşayım kilo alamıyorum..
23 yıllık hayatımda sadece bir kaç ay önce 50 kilonun üzerine çıktım o da bi kaç hafta sürdü zaten tekrar geri verdim..
Kiloyu kafama taktığım an zayıflıyorum.
Ne zaman ki amaann umrumda bile değil diyim kafam rahat olsun derdim tasamda olmasın başka hiç o zaman kilo aldım..
Fani dünyada da dertsiz olmuyo haliyle zayıf kalmaya mahkumum evlenince çocuk falan derken alırım nasılsa diye dert etmiyorum artık pek..

Kilo alcam diye kolaya abanıp midenizi helak etmeyin boşuna..
Bende bi bırakabilsem çok iyi olacak :(

Arkadaşlar tabi ki asla denemeyin. Ben hiç içmem kola ayda yılda bir dışarı cıkarsam 1-2 bardak sadece. Zaten şekeri de neredeyse hiç tüketmediğimi söylemiştim. Aynı şekilde yağ da cok az tüketirim. Bu konuda değinmek istediğim şey şuydu. Arkadaşım benden kat kat daha az yemek yer. Şeker hiç tüketmezdi. Sonradan kola bağımlısı oldu. Yani şeker tüketimini arttırdı. Bu işin sırrı şeker mi demeye getiriyorum yani :) forumdaki cogu konuda da şekerli maddeler var çünkü.

Ben çaya 4 kaşık şeker atarım.
Üstelik küçük çay bardaklarına :)
Çikolatasız veya şekersiz günüm geçmez.
Tuzlu şeyleri pek sevmem asitli her türlü içeceğe bayılırım.
Hatta şuan şeftali yiyorum. Kabuklarını soydum bi güzel doğradım üzerine de pudra şekeri serptim öyle yiyorum :21:
Evdeki herkes ıyy diye bakıyo :37:
Yinede kilo alamıyorum:5:
Doktora mı gitmedim beslenme uzmanına mı..
Ne troit sorunu var ne de başka bişey.

İllaki şeker kilo aldırır ama koladan olması pek mümkün değil..
Kolada ki şeker miktarıda değil zaten nemli olan kalori miktarı ki koladaki kalori sanıldığı kadar fazla değildir..

Tamamen metabolizmayla alakalı.. Belkide aldırdığını düşündüğü için plasibo etkisi yapmıştır arkadaşta

Ben çaya 4 kaşık şeker atarım.
Üstelik küçük çay bardaklarına :)
Çikolatasız veya şekersiz günüm geçmez.
Tuzlu şeyleri pek sevmem asitli her türlü içeceğe bayılırım.
Hatta şuan şeftali yiyorum. Kabuklarını soydum bi güzel doğradım üzerine de pudra şekeri serptim öyle yiyorum :21:
Evdeki herkes ıyy diye bakıyo :37:
Yinede kilo alamıyorum:5:
Doktora mı gitmedim beslenme uzmanına mı..
Ne troit sorunu var ne de başka bişey.

İllaki şeker kilo aldırır ama koladan olması pek mümkün değil..
Kolada ki şeker miktarıda değil zaten nemli olan kalori miktarı ki koladaki kalori sanıldığı kadar fazla değildir..

Tamamen metabolizmayla alakalı.. Belkide aldırdığını düşündüğü için plasibo etkisi yapmıştır arkadaşta

o placebo bana da bir ugrasa :) neler denedim artık tıptan ümidimi kestim koca karı ilaçları bile fayda etmedi. Çok stresli bir yaşamım var ondan mı acaba ooof. Ama bebekliğimden beri böyleydim.

o placebo bana da bir ugrasa :) neler denedim artık tıptan ümidimi kestim koca karı ilaçları bile fayda etmedi. Çok stresli bir yaşamım var ondan mı acaba ooof. Ama bebekliğimden beri böyleydim.
Bende aynen öyle kardeşim eczanede çalışıyo çocuklara iştah açılsın diye verilen mamalardan bile getirdi bi arada yok..
Annemde böyleymiş evlendiğimde 48 kiloydum diyo.. Genetik sanırım..
Şuan giydiğim şeyleri hiç yakıştıramıyorum kendime herkes manken gibi fiziğin var diyo ama ben memnun değilim zayıfsın diye eleştirenler var çok sinirimi bozuyolar.
Oluruna bıraktım artık.
Annem 4 çocuk doğurdu birde çok yeyip her istediğini yemesine rağmen yinede kilosu iyi.
Onun gibi olucam ilerde ne zayıf ne de şişman olucam çocuk doğurduğumda fiziğim bozulmucak diye seviniyorum sadece:37:

kolanın tarifinde kokain olduğunu okumuştum bi yerde:ssz: bi akrabam da küçüklüğünden beri kola içermiş şimdi çok kilolu :25: ben içmiyorum uzun zamandır içinde ne olduğu belirsiz, fındıktan fıstıktan alırım kilo daha iyi :ssz:

aylardır kola içmiyordum geçende birkaç yudum aldım dıye vıcdan azabı çektım resmen. Bardak bardak nasıl ıcıyorsunuz saglıgınızı hıc mı dusunmuyorsunuz yav kılo almak ıcın saglıksız seyler yapmayın... ben dogal yontemlerke almaya calısıyorum.

kola sigara alkol kadar zararlı birşey. daha içinde ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz bile. sakın kilo alıcam diye sağlığınızdan olmayın sadece bol bol yemek yiyerek iştah açıcı şeyler kullanrak kilo alabilirsiniz. bencede bunu sakın denemeyin. kardeşim kola bağımlısı ve her ay mutlaka mide ağrısı yüzünden hastanelik oluyoruz yinede bırakmıyor öyle illet bişey işte.

Bende aynen öyle kardeşim eczanede çalışıyo çocuklara iştah açılsın diye verilen mamalardan bile getirdi bi arada yok..
Annemde böyleymiş evlendiğimde 48 kiloydum diyo.. Genetik sanırım..
Şuan giydiğim şeyleri hiç yakıştıramıyorum kendime herkes manken gibi fiziğin var diyo ama ben memnun değilim zayıfsın diye eleştirenler var çok sinirimi bozuyolar.
Oluruna bıraktım artık.
Annem 4 çocuk doğurdu birde çok yeyip her istediğini yemesine rağmen yinede kilosu iyi.
Onun gibi olucam ilerde ne zayıf ne de şişman olucam çocuk doğurduğumda fiziğim bozulmucak diye seviniyorum sadece:37:

evet işin o yönü de var o beni mutlu ediyor zaten, annem de öyle şuan 52 yaşında ama gayet düzgün bir fiziği var. Ama stresli bir dönemdeyim ve şuan 42 kiloya kadar düştüm. Allahtan göğüslerim hiç küçülmüyor, kalçalarım da pek küçülmez 50 kiloyken 90 dı şimdi 86 cm. Ama bacaklarımla kollarımı bir görsen çöp gibi. kum saatine 4 tane kürdan batır aynı öyleyim :27:

evet zaten tüketilmemesi gereken bir şey kendim de dediğim gibi ayda yılda bir bardak onu bile tam bitiremem şişiriyor çok. Yanlışlıkla özendirici bir başlık mı açtım bilmiyorum. Sadece sormak amacıyla açmıştım. :53:

evet işin o yönü de var o beni mutlu ediyor zaten, annem de öyle şuan 52 yaşında ama gayet düzgün bir fiziği var. Ama stresli bir dönemdeyim ve şuan 42 kiloya kadar düştüm. Allahtan göğüslerim hiç küçülmüyor, kalçalarım da pek küçülmez 50 kiloyken 90 dı şimdi 86 cm. Ama bacaklarımla kollarımı bir görsen çöp gibi. kum saatine 4 tane kürdan batır aynı öyleyim :27:
Haline şükret bende göğüste yok :5:

Back