Arkadaşımın eşinin patavatsızlığı?

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba arkadaşlar ,eski komşumlarımla arkadaşlığım devam ediyor ,eşli görüşmeye başladık dün buluştuk ,benim küçük oğlum çok sarışın eşim ise esmer ama benim kardeşlerim de bende küçükken sarışındık ! (Eşim Ali olsun )Üç yıl kapı komşum olan arkadaşımın kocası bu çocuk hiç Ali ye benzemiyor Ali den mi emin misin yenge dedi?? Şok oldum çok şaşırdım bir sürü adamın arkadaşlarımın içinde neden dedi anlamadım ,birşey diyemedim biz sarışınız dedim sadece ,karısı ve diğer kızlar toparladı o an için .sanıyorum ki kalbinde kötü niyetle söylemedi yıllarca komşuluk yaptık beni de eşimide tanır.benim dert ettiğim ise neden orda ona büyük tepki vermediğim keşke pişman etse idim öyle birşey söylediği için yanlış mı yaptım acaba ,dünden beri içim içimi yiyor ,sonuçta bana bi ithamda bulundu ve ben buna tepki göstermedim .Buluşmalar devam edecek sizce nasıl davranayım ?sonrasında arkadaşım kocası adına özür diledi saçmaladı kusuruna bakma dedi, bende kardeşimle oğlumun ikiz kadar benzediği fotoyu attım baksın kocan diye şimdi ona da pişman oldum ben birşey ispatlamak zorunda değilim ki neden attım o resmî diye .offf ben mi büyütüyorum acaba Emin'im geç kalmışsın iş işten geçmiş diyeceksinizdir ama o an kaldım öyle aptal gibi !!

Eşiniz tepki vermeliydi, ne densiz bir adam mis.
Esiniz sessiz kaldiysa o daha da ayip etmis olur sonucta onun namusu karisisiniz.

Ben olsam sadece kadinla görusurdum girmezdim hic esli toplantiya.

Aaaa ne ayıp!
Ben olsam görüşmezdim bir daha.
Hatta benden önce kocam keserdi görüşmeyi.

Açıkçası ben eşimin tepki vermesini bekledim ama oda birşey demedi eşimi geçtim ben kendime kızıyorum neden orayı terk etmedim oturmaya devam ettim diye !

Açıkçası ben eşimin tepki vermesini bekledim ama oda birşey demedi eşimi geçtim ben kendime kızıyorum neden orayı terk etmedim oturmaya devam ettim diye !
Olan olmuş artık.
Yapacak pek bir şey yok.
Şu saatten sonra görüşmeyin.

tam bi r patavatsızmış fazla üstünde durma bence bu adam daha nice potlar kırıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…