• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin derdi...

Pardon da arkadasını neden ilgilendiriyor o kişinin bunları neden yaptığı..

Kocasına hiç mi saygısı yok!
Dedim ya canm kocasini cookk seviyor ama sorunca acaba bni unutamadi da kocamla aramami girmeye calisiyor ya da calisacak diye dusunmus ...

Başlığı öyle bir yazmışsınız ki "arkadaşımın derdi seni mi gerdi?" diyesim geldi :KK53::KK53:

konuya cevap olarak da,unutmamış olsa ne olacak saçma sapan şeylere takılmayın kocasıyla arasına falan girmez bence, öyle olsa nişanlılık döneminden başlardı bişeyler yapmaya.

Başlığı öyle bir yazmışsınız ki "arkadaşımın derdi seni mi gerdi?" diyesim geldi :KK53::KK53:

konuya cevap olarak da,unutmamış olsa ne olacak saçma sapan şeylere takılmayın kocasıyla arasına falan girmez bence, öyle olsa nişanlılık döneminden başlardı bişeyler yapmaya.
Uzuluyorum durumuna esiyle arasinin bozulmasini onun guvenini kaybetmesini istemiyor korkuyor.cunku bu adam bi kez daha ayirmis bunlari..

Dedim ya canm kocasini cookk seviyor ama sorunca acaba bni unutamadi da kocamla aramami girmeye calisiyor ya da calisacak diye dusunmus ...
Ablası bu kadar tedirgin olabiliyorsa bu kişiden kardeş olan sahış neden gonul rahatlığıyla iletişime geçiyor..

Olabilecek bir huzursuzluk durumu varsa bastan set cekılmeliydi..

Yanlış ve tehlikeli sularda yuzuyorlar..

Merak etmiştir sadece.
Ki aşık olsa bile arkadaşın evli artık.hiç bişey farketmez

Evli barklı insanlar hala böyle şeyleri sorup sordurup merak etmiyormu.Gerçekten şaşırıyorum ne kadar itici bişey ya.Eleştiri istemiyorum diyosunuzda ne diyim evet aşık desem ne değişicek amacın ne olduğunu anlamaya çalışmaya ne gerek var yani.Bir akıllıda çıkıp demiyormu o kadına sen hayırdır diye.Tövbe Yarabbim Ya Resul Allah.

Merhaba kizlar bu kez size kendimden degil kardesim bildiim birinden bahsetmek istiyorum .o bu siteye uye olmadigi icin be size sormak istedim..o evleneli 1 yilini yeni dolduruyor .severek isteyerek evlendi aslnda.skntisina gelince...
Simdi bu arkadasimin eskiden bi sevgilisi vardi tam yedi ay bi iliskisi surdu .cok seviyorlardi sozde cocukluk 17 yasndayken yani .simdi oglan bu arkadasimin kiz kardesini faceden eklemis .ve sohbet etmisler nasilsinli iyimisin li falan yani ama arada o nasil evliligi nasil gidiyor iyi mi bebegi vsr mi vs. Sorular sormus.arkadasim bunu bana anlattiginda ben direk seni merak etmistir oylesine sormustur dedim ama bence bu oglan hala arkadasima sirilsiklam asikkk o cocugun huyu boyle ne kadar kizla konusursa konussun arkadasimi unutamadi arkadasim nisanliyken bile yazmis yani .kardesi ise boyle sorular sorunca tersleyip engellemis sizce bi erkek neden eski sevgilisinin evliliginin nasil gittigini sorar neden bebegi var mi diye sorar kime benziyor bebegi diye sorar hatta bu adam onceleri evlensin o hala bnm diyen adamdir kendisi.. :/
Not: elestiri degil bize bi yanit vermenizi bekliyoruz kizlar ...
arkadaşınızla o çocuk neden ayrılmışlar?

Pardonda arkdasiniz neden eski sevgilisiyle konusuyor?
Eski sevgilisi yaziyor demeyin bana.
Arkdasiniz cevap yazip yuz veriyoki o adamda yaziyof.
Kocasi eski sevgilisiyle konussa hosuna gidermi bayanin?

daha yeni evli arkadasiniz ne diye sohbet ediyo eski sevgilisiyle . illa asik olmak zorunda degil heyecan ariyodur yada baska bisey ariyodur

kafaya takılacak bir durum yok bence. bendede var aynı durum.. ama hhiiçte umursamıyorum yani.

daha yeni evli arkadasiniz ne diye sohbet ediyo eski sevgilisiyle . illa asik olmak zorunda degil heyecan ariyodur yada baska bisey ariyodur
Pardonda arkdasiniz neden eski sevgilisiyle konusuyor?
Eski sevgilisi yaziyor demeyin bana.
Arkdasiniz cevap yazip yuz veriyoki o adamda yaziyof.
Kocasi eski sevgilisiyle konussa hosuna gidermi bayanin?
Arkadasimin kardesinin esi arkadsi olur bu cocugun onlarlar beraberken sormus o nasil falan diye bi kezde faceden sormus o yuzden actim bn konuyu arkadasimin sonradan haberi pldu laf arasinda soylemis kardesi anladin mi canm arkadasimin kortktugu bu cocuk bi kez bozmustu aralarini simdi gene bozar mi diye ;)

Back