Benimde basima geldi ya. Hatta olayi ordan cozdum. Mutlaka sevgilisi vardir diye. Oyleymis zaten.Hee kaptirdim konuya kendimi..aynisi basima geldi bi kere zaten..
Sevgilisiyle yine küsmüş derim ben.kızlar son dk gelişmesi :) ayse derki kızlara sor. bende sorayım dedım.
çocuk watsuptan naber diye yazdı bızımkı atladı tabı iyiyim çalışıyorum yazmış bundan başka yok yazışma. çıktı watsuptan bekliyoruz bakalım yazacam buraya.
Bu insanlar sevgilisiyle niye kusunce kendini niye sahalara atiyor ilginc..Benimde basima geldi ya. Hatta olayi ordan cozdum. Mutlaka sevgilisi vardir diye. Oyleymis zaten.
ASlında ben şunu vurguladım. Çok arabesk olacak ama gözler kalbin aynasıdır ve asla yalan söylemez. Ve kalpler birbirine değiyorsa kesinlikle hisseder.Görmezden gelmek var bu arada, kadın hisseder falan filan diyoruz ama ben terkettiğim insanların atıyorum sorumsuz olduklarını hissetmedim, gördüm veya tavırlarını sadece iyiye yormadım, iyiye ve kötüye de yormak lazım her koşulda. Öteki türlü olmazdı ki? Bu şimdi ufak olan şey büyürse başkasına anlattığımda ne derler diye bakıyordum hep olaya. Cevaplar hep aynı oluyordu, zamanında aklın nerdeydi? Neden daha önce farkına varmadın? Neden daha önce konuşmadınız? Konuşuyordum böyle düşündüğüm için bu sefer rahatsız eden şeyi, yapım bu, ben böyleyim işine gelirse deniyordu, benim de işime gelmiyordu, napalım. Aşk için bu kadar savaşabiliyorum. İlişki bebek gibiyse iki kişinin de ortak kararıyla aynı anda konması lazım yoksa görüyoruz neler olduğunuDeğerli bir insan demiş, konu sahibinin arkadaşının da değerli bir insan seviyesine çekmesi lazımdı.
Keske bekletseydi yaa olmadi bole..kızlar son dk gelişmesi :) ayse derki kızlara sor. bende sorayım dedım.
çocuk watsuptan naber diye yazdı bızımkı atladı tabı iyiyim çalışıyorum yazmış bundan başka yok yazışma. çıktı watsuptan bekliyoruz bakalım yazacam buraya.
zkc Ayşe'ye sor bakalım. Biz olmasak ne yapacakmış? Şimdiye kadar 4 ay biz olmadan ne yapmış?kızlar son dk gelişmesi :) ayse derki kızlara sor. bende sorayım dedım.
Bazende erkekler hic belli etmiyor ama...benim o adam paltomun fermuarini bile cekerdi elleriyle yemek yedirirdi bana..ASlında ben şunu vurguladım. Çok arabesk olacak ama gözler kalbin aynasıdır ve asla yalan söylemez. Ve kalpler birbirine değiyorsa kesinlikle hisseder.
Bir erkeğin bir şeyler hissedip, hissetmediğini hisseder bir insan. Normal şartlarda tabi..
benim eşimden önce biri vardı hayatımda ama bunun gibi adı yoktu.
İkimiz de aşırı mantıklıydık ve mantık evliliği yapmak için birbirimiz adına yaratılmışız sanki.
Mesleklerimiz, işlerimiz, mekanlarımız, hobilerimiz, fobilerimiz cartımız curtumuz öylesine uygun ki anlatamam. Şimdi düşünüyorum da neden olmadı acaba diye tek neden bulamıyorum.
Ama 1 yıl takıldık biz bununla neredeyse.. Bu ilk aylar bana "birbirimizi evlenmek için tanıyalım" dedi. O zaman çok daha romantikti bazı şeyler, sanki az duygu var gibiydi. Ama adı konulmadıkça cılkı çıktı. Araya zaman girdi, uzadı da uzadı ve en nihayetinde adı olmadığı için ben hayatımın aşkıyla eşimle tanıştım adını pat diye koyduk ve devam ettik.
Adı konulmayan şeylerden pek hayır çıkmıyor bence.
Bilmeyeceğim çok şükür ki ben hep doğru insanlarla karşılaştım şimdiye kadar.Bazende erkekler hic belli etmiyor ama...benim o adam paltomun fermuarini bile cekerdi elleriyle yemek yedirirdi bana..
Bu da kisiden kisiye degisiyor. Kimisi kazik yedigi icin aynisini baska birine yapmak icin cikiyor.Bu insanlar sevgilisiyle niye kusunce kendini niye sahalara atiyor ilginc..
Hiç bir model adam değil baksana şunlardan.Bu da kisiden kisiye degisiyor. Kimisi kazik yedigi icin aynisini baska birine yapmak icin cikiyor.
kimisi acisini azaltmak, o sureci hafif atlatmak icin birini kullaniyor.
kimisi de civi civiyi soker belki unuturum diye cikiyor ama olmuyor.
ha gayret akşama barıştırcazgünlerdir tek gelişme olmayan olayda ki son duruma bakın yahu.. keramet KK daymış demek..
zaten şuan kızın sorguladığı bu. yanlışlıkla mı attı aceba dıyor?günlerdir tek gelişme olmayan olayda ki son duruma bakın yahu.. keramet KK daymış demek..
yol versin gitsin ya. ne uğraşıyor. olmuyor aramızda çekim olmadı 4 aydır desin. bitirsin. böyle ilişkimi olurkızlar son dk gelişmesi :) ayse derki kızlara sor. bende sorayım dedım.
yol versin gitsin ya. ne uğraşıyor. olmuyor aramızda çekim olmadı 4 aydır desin. bitirsin. böyle ilişkimi olur
işte bir irkek modeli...kerem flörtü seviyor bu zaman diliminde sağa sola haber saldı, yeni birileri bulundu sürekli yeni yüzlerle tanışıyor.haa bir de ayşe var neyse kıza çok umut vermeyim diye mesajları azalttı, sevda çok zamanını alıyor öyle savsaklamaya gelecek bir kız değil. leyla whatsappla idare ediyor.ecemle iş yerinde bakışıyor.apartman girişinde üst komşusu olan canan hanımla selamlaşıyor.eee böyle böyle 35 olmuş zaar
Aldatilmis adamdan kork..millet boynuzu takiyor biz çekiyoruz olaya bak..bana hep aldatilmislar geliyor niyeyse..Bu da kisiden kisiye degisiyor. Kimisi kazik yedigi icin aynisini baska birine yapmak icin cikiyor.
kimisi acisini azaltmak, o sureci hafif atlatmak icin birini kullaniyor.
kimisi de civi civiyi soker belki unuturum diye cikiyor ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?