• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

zkc

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
30
4
18
Ankara
arkadaşlar merhaba, lütfen konuya yorum yazmadan geçmeyin zira arkadaşım çok kararsız.
çok yakın olmayan birileri vasıtasıyla arkadaşım ayşe ve kerem bey tanıştırıldı..
ayşe 34 kerem 35 yaşında. ikiside hiç evlilik yapmadı. ikiside çekingen ve ilk görüşmede ikiside olmayacağını düşünmüş. ama şans verdi 1 kez daha ayşe ve görüştü. ve sonra sürekli görüşmeye başladılar.
öyleki bazen hergün görüştüler ve çok güzel zaman geçirip eğlendiler. hatta kerem bey aracı olan kişiye arkadaşım hakkında çok olumlu yorumlarda bulunup hayatım boyunca bu kadar hıc rahat olmamıştım, kasmıyorum demiş.çok değerli birisi demiş arkadaşım için. görüşme yaklaşık 3,5 aydır devam edıyordu ama aralarında cinsel tensel :) eleele tutuşma falan hiç bir sey olmadı. bunun dışında bu konular hakkında konuşmada geçmedi. bu kerem cok varlıklı kızımız için hiç bir masraftan kaçınmayan cok bonkör birisi. ama hıc çiçek almadı :) ilişki hiç bır zaman anlıyacağınız sevgili boyutuna taşınamadı. yalnız kızımız derki; sürekli plan yapıyor ve planlarınada süreklı ayseyı dahıl edıyormus. yaklaşık kerem 2 haftadır kendini çekti. hergun günaydın mjı atan,hal hatır soran arayan, haftasonunun tamamını birlikte gecıren kerem gitti. süreklı bahane yaratan buluşmak istemeyen biri geldi. yaklaşık 5 gundurde ikisisde birbirini arayıp sormuyor. kızımız inat yapıyor aslında zor dayanıyor aramamaya. mala bağladı resmen, süreklı onu düşünüyor.aramaması bırden kesmesı onu endişelendirdi. sorun ne olabilir. bu kız napsın? ne dersiniz.

bu arada büyük bir sehırde gecıyor olay ve oğlumuz makam mevkı sahıbı. etrafındada birsuru yabancı turk bayan var.arkadas varı onlarla konuşuyor, rahat bırı anlayacağınız.kızımız bunları biliyor. kendısı oda arkadaşım bende verecek akıl kalmadı. lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyın.bu oğlan ne yapmaya çalışıyor. yazdıklarınızı okutacağım...

arkadaşım bu siteyı bılmıyor ben önerdım, uyelık varken yenı uyelık almak ıstemedık...

Adam baskasini bulmustur belki...biraz bekleyin bence belki kafasini toplamak istedi...

Neden ilk gorusmede olmayacagini dusunmusler onu anlamadim..ilk gorusmede az cok anlasilir durum..

Ayrica sik bogaz etmeden arkadasin bir msj atabilir nerdesin merak ettim şeklinde..kayitsizsa hala kendi bilir

Kiz aramasin bence...eninde sonunda adam bi sekilde arar...yada araciya sorsun belki onun haberi vardir gelismelerden..

artık üyelerden çok üye arkadaşları/avukatları konu açar oldu. bugün kaçıncı üyenin arkadaşının konusu?

lafı ağzımdan aldın tamamem katılıyorum
arkadaşım diye açılan konulara da ayrıca inanmıyorum

bu çocuk çok çekingen birisi mi çok rahat birisi mi önce ona karar versin birde konu sahibi arkadaşımız

sevgi zaten olmamış. daha çok arkadaşlık gibi görüşülmüş. yanında rahat ettiği bir kanki gibi. 3 buçuk ay bu şekilde görüşülmüş. ve adam sanırım duygularını dinlemiş. duygunun olmadığını anlamış yada birine bunu hissetmiş ve bitirmiş.
sadece adamın ayıbı bunu belirtmemek. kaçmak. buda onun kişiliksizliği.

Konuşsun bu konuyla ilgili, belki aklı bişeye takıldı yada kerem ayşe için aynı şeyleri düşünüp uzak durdu

arkadaşım bu siteyı bılmıyor ben önerdım, uyelık varken yenı uyelık almak ıstemedık...
O zaman yazan 2 kişi olabilir her zaman hesap ortaksa öyle mi?
Normalde biz de tanıdığımız rumuzlara göre konuşuyoruz, yorumları falan da yeri geliyor ona göre yapıyoruz. Madem kim kullanacaksa her zaman yazın emi "ben zkc veya zkc'nin arkadaşı" diye de karıştırmayalım sizi.

arkadaşım gurur yapıp aramıyor, peşine düşmüş gibi görünsün istemiyor ondan bekliyor aramasını. çünkü o hep aradı.

ilk görüşmede çok fazla ortak özellik olmadığını düşünmüş, kerem hiç susmamış hep kendını anlatmış ılk görüşmede.kızımız konusmayıncada kerem bey yanlış anlamış, suan bunları soyledı:)

sevgi zaten olmamış. daha çok arkadaşlık gibi görüşülmüş. yanında rahat ettiği bir kanki gibi. 3 buçuk ay bu şekilde görüşülmüş. ve adam sanırım duygularını dinlemiş. duygunun olmadığını anlamış yada birine bunu hissetmiş ve bitirmiş.
sadece adamın ayıbı bunu belirtmemek. kaçmak. buda onun kişiliksizliği.
Erkekler genelde bu tür konusmalara girmeden bitiriyor ...neden bilmiyorum belkide alicagi tepkiden cekiniyor..sessiz kalmak daha cok islerine geliyor bence..yada başkasını bulamazsam donerim kapiyi hizla kapatmayayim mantiginda olabilir..

ayrıca biriyle 4 aya yakın çıktıysa arasın noldu desin. ha çıkma ve beraberlik varsa. arkadaşlık gibiyse tabiiki soramaz. bir beraberlikte biriyle çıkıyorsan o geri çektiyse aramıyorsa,yapılacak şey zaten basit. aranıp sorulacak.

lafı ağzımdan aldın tamamem katılıyorum
arkadaşım diye açılan konulara da ayrıca inanmıyorum

bu çocuk çok çekingen birisi mi çok rahat birisi mi önce ona karar versin birde konu sahibi arkadaşımız
bu bana geçmişte bir şeyi hatırlattı. Dedin ya inanmıyorum arkadaş adına açılan konuşmaları.
Kadının biri aynen şu başlığı atmış: bir öğretmen olarak soruyorum.
Konun içeriği de bir arkadaşının kolunda faça izi varmış. Cahil çağında yapmış ama şimdi çok pişmanmış. Ne yapmaları lazımmış?
Tabi o zaman arkadaş adına açılan nadir konulardan biriydi de şıp diye kendi olduğu çözülmüştü. Diğer irrite eden nokta da öğretmen olarak sorması. Ne alakaysa.

Aramasın zamana bıraksın.
Belki bir problemi vardır, ya da istemiyordur.
İstiyorsa nasıl olsa döner.

Harbiden artik herkes arkadasimin, esimin dostumun hikayesi diye konu aciyor surekli. Hic hos degil bu durum. Imkani varsa kendileri uyelik alip sorsunlar. Cevre kirliligi gibi, bunu da konu kirliligi olarak goruyorum.

Back