• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları arkadaşımın çocuğu 1byaşından beri garip hareketler yapıyor isim koyamadık

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar benim arkadaşımın çocuğu bebekliğinden beri ayaklarını uzatıyor eğilip kalkıyor sürekli hiç durmadan bunu yapıyor bazen hergün bazen iki üç günde bir yapıyor. yalnız yaparken ter içinde kalıyor .. ve durdurmak isteyince bizi dinlemiyor duymuyor bile... bi bilgisi olan ya da çocuğu aynı şeyi yaşayan bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..

arkadaşınız doktora danışmamışmı bu konuyu?

çocuğun genel durumuna bakmak lazım bence kendince oyun oynuyo olabilir ama farklı bi durumda olabilir otistik çocuklarda da bu şekilde sallanma olduğunu duymuştum...üstelik bebekliğinden beri bu hareketi yaptığını söylemişsiniz... en yakın zamanda doktoruna durumu anlatsın ...benim çocuğumda böyle bir durum var bana garip geliyor sizce normalmi diye....

Son düzenleme:
banada otistik gibi geldi.sürekli tekrarlayan hareketler yaparlarmış çünkü.zaman kaybetmeden doktorla irtibata geçin,öyle bişey varsada ona göre nasıl bir yol izleneceğine karar verilir.

Back