Bu salonun bi tarzı, bi ruhu var seviyorum ben böyle evleri iki koltuk bi masa koyunca ortaya salon olmuyor aksesuarlar, nereye neyin uyacağı çok önemli.. Fotoğraflar da güzel yaşayan bi salon olmuş.. Bu arada salonun halısını ben de mutfağım için düşünüyorum arkadaşınız halısından memnun mu acaba? Memnunda markasını yazarsanız sevinirim, halıdan çok çekmiş bir insan olarak tavsiye üzerine almak istiyorum.
ÇOK SEVİYORum böyle kutu gibi evleri maaşallah çok hoş ferah bir salon ...bişeyi merak ettim pufun üstne oturunca kayıyormu ?malum laminant herşeye buz pateni yaptırıyoryabide günlük kullanımda bu koltuklar nasıl böyle tertemiz kalıyor? son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ne çok sordum ...güle güle sağlıkla otursun arkadaşın eylülcüm
çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.bu arada perdenin markasını öğrenebilirmiyim çok değişik geldi de
ev çok güzel güle güle otursun arkadaşınız..
yalnız perdelerin ucundaki boncuklar görünüş olarak harıka dursa da benim perdecim tavsiye etmemiişti bana yıkanırken birbirine dolaşıyor sonra getirip söktürtüyorlar demişti?arkadaşınız hiç yıkadı mı acaba?perdecim beni mi kandırdı ki
ya halıya bakmaktan eve konsantre olamadım 2. kere bidaha baktım
oda mikemmel uyumlu ve kendine ait ruhu var yani mobilyacı gibi durmuyo
ve en beğend
klerime gelince
1. HALI ZATEN:)
2.2 TANE KONSOLUN ÜSÜTNE abajur çok şık durmuş hemen deniyceğim:)
3. yastıklar bayıldım popart kumaş zaten favorim:)
maşallah çok güzel olmuş.son fotoğraftaki sehpa fikrine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?