arkadaşımın cici salonu :)

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
merhabaaa;

benim canım dostum ,bir foto köşesi yapmış kendine ,gel gel seninde resmini koydum dedi ,bayıldım tabi bende,hemen resmini çekmeliyim dedim ,sonra aa sen neden koymuyorsun kk ya salonun çok güzel dedim ,valla ben şifremi bile hatırlamıyorum dedi ,e sen koy o zaman dedi peki dedim ,işte canım kardeşimin salonu ..

Bu salonun bi tarzı, bi ruhu var seviyorum ben böyle evleri iki koltuk bi masa koyunca ortaya salon olmuyor aksesuarlar, nereye neyin uyacağı çok önemli.. Fotoğraflar da güzel yaşayan bi salon olmuş.. Bu arada salonun halısını ben de mutfağım için düşünüyorum arkadaşınız halısından memnun mu acaba? Memnunda markasını yazarsanız sevinirim, halıdan çok çekmiş bir insan olarak tavsiye üzerine almak istiyorum.

sağol canım beğenmene sevindim ,zaten burada oturuluyor ,evi 2+1 yatak odası ,oğlunun odası ve salon ..
aslında bu da mutfak halısı ,arkadaşım halılarını yıkamaya vermişti bunu geçici serdi ,vallahi bi sorarım markasını ,memnundur heralde ,memnun olmadığı tüm halılarını verdi çünkü annesine ve kardeşine ..

ÇOK SEVİYORum böyle kutu gibi evleri maaşallah çok hoş ferah bir salon ...bişeyi merak ettim pufun üstne oturunca kayıyormu ?malum laminant herşeye buz pateni yaptırıyorya bide günlük kullanımda bu koltuklar nasıl böyle tertemiz kalıyor? son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ne çok sordum ...güle güle sağlıkla otursun arkadaşın eylülcüm

sağol geztapocum beğenmene sevindim ,bende çok seviyorum salonunu arkadaşımın ,o puf bana ait orda yatıyorum ben tv izlerken ( biz aynı evde yaşıyor gibiyiz nerdeyse ) 7/24 beraberiz ,hiç kaymadı şimdiye dek valla ,ayrıca arkadaşımın buharlı mopu var onunla temizliyor ,ayda 1 filan ,birşey dökülünce de hemen siliyorsun çıkıyor ,tay tüyü kumaş leke tutmuyor

Açık renk takımları seviyorum.
Bu salon da çok hoş ve çok tatlı gözüküyor.
Güle güle kullansın arkadaşınız.

çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.bu arada perdenin markasını öğrenebilirmiyim çok değişik geldi de

çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.bu arada perdenin markasını öğrenebilirmiyim çok değişik geldi de

bende perdelerini çok beğeniyorum yeni yaptırdı zaten sordum nerden diye valla bizim burda bi perdecide yaptırdım dedi ama marka filan sormadım hiç ..

ev çok güzel güle güle otursun arkadaşınız..
yalnız perdelerin ucundaki boncuklar görünüş olarak harıka dursa da benim perdecim tavsiye etmemiişti bana yıkanırken birbirine dolaşıyor sonra getirip söktürtüyorlar demişti?arkadaşınız hiç yıkadı mı acaba?perdecim beni mi kandırdı ki

ya halıya bakmaktan eve konsantre olamadım 2. kere bidaha baktım
oda mikemmel uyumlu ve kendine ait ruhu var yani mobilyacı gibi durmuyo

ve en beğend
klerime gelince
1. HALI ZATEN:)
2.2 TANE KONSOLUN ÜSÜTNE abajur çok şık durmuş hemen deniyceğim:)
3. yastıklar bayıldım popart kumaş zaten favorim:)

maşallah çok güzel olmuş.son fotoğraftaki sehpa fikrine bayıldım

canım benim perdelerimin ucuda aynı incili taştan ,arkadaşım yeni yaptırdı henüz yıkamadı eminim ama ben defalarca yıkadım ,hiç bişey olmadı ..

sağol selincim beğenmene sevindim senin gibi dekorasyon ve düzenden anlayan kişilerin fikir vermeleri ve yorum yapmaları hoşuma gidiyor

maşallah çok güzel olmuş.son fotoğraftaki sehpa fikrine bayıldım

değilmi ? bencede hem yer tasarrufu hem şıklık ikisi bir arada olmuş ..

ben cok begendım normalde grı ve kahve tonunu yakıstırmıyorum sanırım mobılyaları kahve tonu gıbı ama hıc sırıtmamıs ozellıkle perdesıne ve koltuklarını cok begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…