- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Sabahtan beri facebbokuna bakiyorum herifin...resimler vs .yorumlar...allahim kime inanicaz ya vu devirde...soktayimŞer***** insan dışı varlıklar.
Arkadasim konusmayacak..konussa suclu olur zaten sussun daha iyi benceagzina geleni say boylesine
Arkadasimi cok uzdu gitti geldi surekli..arkadasim ozguvensiz birine donustu...Allahından bulsun inşallah bu nasıl bir vicdan ya kıza da kadınada yazık.
Bebegi cok ufak..yeni doğmuş sabirim.3-4 aylık..Vay adi. Evladından da mi utanmamis?
Arkadasimi cok uzdu gitti geldi surekli..arkadasim ozguvensiz birine donustu...
Ya zaten adam tuhafti bir gitti bir geldi.arkadasim beni sevmiyor üzüyor diye uzuluyordu megersem adam evine gidiyirmus..o yüzden uzak mesafeli iliskiler tehlikeli bence...yaninda olsa anlarsin..Boyle birsey benim arkadasimin basina da gelmisti. Aylarca adamdan haber alamayinca kiz yollara düşüp adamin yasadigi sehire gitmisti. Sorustura sorustura bulmustu adami ve ilk gordugunde adamin yaninda karısı ve çocuğu varmis o an. Aylarca psikolojik destek almıştı.
Niye ben cidden anlamıyorum.bir kadini uzmekten ne zevk alıyorlar..hatta iki kadini...Öyle çok ki o adamlardan ortalıklarda..
evet ebru ablaÖyle çok ki o adamlardan ortalıklarda..
Oni düşündum dip not yazdim..asla ben degilim ben olsam yazarim cekinmem ..tanimadigim insanlardan niye cekineyim..arkadasınıza uzuldum, ama bıraz sonra burdakı cok bılmıs kısıler kesın senın basına geldı arkadasım dıyorsun derler haberın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?