- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...