- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
Bayadir yokum ama bu muhabbet epey canımı sıktı dertlesmek istedim. Ben bir eve gecmistim 6 ay gecmedi, ev sahibi bir anda evi sattim diye yalan soylerek beni evden cikarmaya calisti, epey sorunlari yasadik, karakolluk olduk orasi ayri konu. Bu arada arkadaşım tayinciydi evden cikacakti, ben tutayim senin evi dedim. Gittim baktim tamam dedim tutayim ücretin yarisini simdilerde öbür yarisini ise öbür ay atayim dedim (tarih o zaman 28-29 temmuz). Bana dediki acele etme olunca atarsin bende tamam dedim agustosta yarisini eylülde yarisini atarim. Bu sirada ev sahibi her gün beni taciz eder gibi ariyor ne zaman cikacaksin vs.. engelliyorum baska numaradan ariyor,cikmayacagim diyorum kapima geliyor,sürekli emniyete gidiyorum o süre zarfinda. Arkadasimada bu sure zarfinda en azinsan esyalarimi senin eve koyayim evde yerim.kalmadi diyorum oyaliyor. Ariyorum acmiyor su tarihte cikacagim evden deyip bir türlü cikamiyor sürekli tarih erteliyor. Arkadasim ivir zivir icin senden para alacak degilim deyip buna ragmen biraz fazla fiyat söyledi. Pazarlik etmedim tamam dedim. Aradan 1 hafta gectikten sonra benim odemelrrim var falan dedi ucretin bir kismini attim 15inde bir daha yollarim dedim. Bugünde bir kismini daha yolladim anlastigimiz fiyatin yarisini yolladim. Sonradan yatagi temiz değilmis,bazaları kirikmis bunlari öğrendim. Esyalarin arasinda halı yok,perdelerini de almış,mutfak esyalari dahil değilmiş. Bunlara da bir sey demedim. Onunda köpegi var ve tuvalet eğitimi yok eve yapiyor,o islerni halledene kadar on gün ben bakacağım kıpeğine seve seve bakarim orasi sorun değil ama ben her sekilde anlayisla yaklastim. Bugün bana mesaj atti ya iste "geçen ay 7 şimdi atayim 7 de Ağustosta atayim dedin. benim de bir sürü ödemem var mağdur ediyorsun ben parca parca ugrasmamak icin sana cok ucuza verdim" dedi. Bir soka girdim. Hicbir sey demedim munakasaya girmedim. Ama cok üzüldüm,çok kırıldım.