• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin abisine asigim :( 1 yildir kendimi yedim!

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Merhaba arkadaslar

Artik icimde tutamadigim icin sizlere danismak istedigim ciddi bir konu var. Ben bir seneden beri üniversiteden cok yakin oldugum arkadasimin abisine asigim ve hicbir sekilde ne yapacagimi bilmiyorum.Onu toplamda iki defa gördüm müzikli bir ortamda ve pek konusamadik. Kendisi 28 yasinda cok parlak ve kizlar tarafindan cok ragbet edilen biri ve 5 senedir sevgilisi yok. Kizkardesi ikimizinde bekar oldugunu biliyor ve benimle adeta abla kardes gibidir. Bizi hic bir araya getirmedi ve sanirim yakistirmiyor. Abisine gelince ona facebookta arkadaslik gönderdim kabul etti bir defa kizkardesinden dolayi tatli tatli mesajlastik o kadar.
Etrafimizda cocuga asik olmayan yok gibi, manken gibi cocuk ama ben de kendimi layik görmüyorum psikolojim bozuldu. Profilinde onu begenen cogunlukla kizlar ve asiliyorlar ama o agir abi takiliyo ve tanistim cok efendi ve sempatik tavirlari var.Bi arkadasim o cocuk sana bakmaz diyor, bazilari kizkardesi istese birseyler yapar diyor. Bu kadar yakinken bu kadar uzak olmak deyimi adeta benim icin söylenmis olsa gerek. Ben ise ona yazan asilan ucuz kizlardan olmak istemiyorum, bir farkim olsun istiyorum. Ona kim teklif etti reddedildi diye tesadüfen karsima cikmistir.

Cevremde hep cok güzel bir kiz olarak tanimlaniyorum ama biraz boyum kisa, sanirim aramizdaki boy farki yüzünden de yakistirilmiyor olabiliriz ya da cocuk beni begenmiyo. Onunlar aramizda 2 yas var, aile degerlerimiz cok benziyor, politik ve mantik olarak cok ortak nokta görüyorum. Resmen saplanti haline geldi bende, her gece unutacaksin deyip sabah hatirliyorum. Düsünmekten kafayi yedim. En yakin arkadasim sayilir kiz kardesi ve bu son senedir cok yakin olduk. Hep abisinden haber aliyorum unutamiyorum resmen kafayi yedim.

Ne yapsam sizce ?

Sen onun kardeşinin arkadası oldugun ıcın sana da kardes gozuyle bakıyor olabılır :( yani genelde bu senaryolarda boyle oluyor. Benım bir arkadasım abısının en yakın arkadasıyla cıkıyor. Ama kız dört sene kovaladı cocugu sevgılısı varken bıle cocuk dertleşmek ıcın bu kıza gelirdi dusun kızın yaşadığı acıyı. Ama ne oldu sonunda cocuk ona geldi :) azim :) insallah sizin de olur. Eger aranızda bır sey olursa hem arkadasın da destekler bence ıyı kız sana uygun hem ben tanıyorum vs dıye ama bence sen once o arkadasının aklına girmeye calıs ve arkadasının evıne sık sık git ki görün cocuga daha cok iletişim kurma şansınız olur.

Eklemissiniz, mesajlismissiniz ama devami gelmemis. O da istese yazardi. Bence unutmaya bakin ki başka careniz de yokmus gibi gözüküyor.
Alternatif olarak kiz kardesine söyleyebilirsiniz. Bir görüsme ayarlanir gencler arasinda siz de orda bulunursunuz konusma sansiniz olur. Hala adim atmiyorsa istemiyor demektir.

Son iki senedir yalnizim yipratici bir iliski atlattigimdan ve artik daha secici davranmamdan kaynaklaniyor. Begendigim kisi gercekten cok yakisikli ve hos aurasi olan biri ve hala yalniz olmasi benim de aklima kurcalamiyor degil. Kizkardesine göre cok zor begenen bir insanmis. Biz zaten yurtdisinda yasiyoruz kafa dengi okumus türk bulmak zaten zor. Güzellik tabiki göreceli bir kavramdir yukarida konuya bakis acisi kazandirmak icin öyle belirttim, kendimi begendigimden degil.

Kizkardesine üstü kapali belirttim ama orali olmadi pek ve hic bizi bir araya getirmedi o kadar yakin yerlerde calismamiza ragmen. Evlerine gitme sansim olmadi tadilat bahanesiyle hic cagirmadi beni. Bana karakter olarak bu kadar benzeyen bir insani unutmak cok zor geliyor. önüme tipim olmayan insanlar cikiyor, kizkardesi de hep yorumlar yapiyor insallah karsina iyi birileri cikar diye, daha da zoruma gidiyor.

Ikimize de bu kadar yakin bu kadar iyi taniyorsa neden yakistirmiyor? ya da abisinin tipi degilim bilemedim.
Cocugun annesiyle tanistim hep ortada dogru düzgün edepli kiz kalmadi demesine ragmen ve ogluna kiz bakmasina ragmen, bana cok soguk davrandi nedensiz hatta süphelendigini bile düsünüyorum kizarkadasima cok deger verdigimden altindan bir bit yenigi cikar der gibi yorumlar yapmis.

Kafamda senaryolar kurmaktan yoruldum:(

Daha once br iliskiden ciktigini ve bu kizin yakin arkdsn olduhunu soylemissin.hayatinda detaylo bilgiye sahipse arkdsin emin ol anneside sahiptir.bu durumda elenmis olabilirsin dusunceleri varsa bile yok olmustur seninle ilgili.nitekim benim abimde arkadasimi begenmisti ve o kiz benim arkadasimdi annem de bu yuzden kizin.hakkinda bilgi sahibiydi bastan veto yedi kiz.yani anlatmak istedigim bu da bir.secenek

İlgisi olsa belli ederdi,
Kendinizi yormayın. O adamdan birşey olmaz sanmıyorum. ( kuzenim nerdeyse aynı durumu yaşadı, yakın arkadaşın yapacağı pek birşey olamıyor. Sonuç mu ıssız adam oldu... Kuzenimse evli mutlu:)

1.2 kere aynı ortamda ve 1 kere face de yazıtigin birini nasıl kendine bu kadar yakın hissettin bilemedim.aile yaşantısı ndan yola çıktıysan biraz birseyler yakalamış olsanda sevgili olmadan ggerçekten tanıyamazsin. .

2.belli ki o da senden çok etkilenmemiş yoksa kendini o kadar da agirdan satmazdi ve egosu yuksek biri belli. Ki..tabi seninde daha çok ilgini çekmiş belki hirs bile yapmış olabilirsin..

3.aile belli kı seni kafalarında elemisler. .yoksa şimdiye birseyler yaparlardi. Ya da çocuğa söylediler red etti..

4.bu durumda sen kolları sivayacaksin.az çok Nerede çalışıyor, nerelerde takılıyor bilmen lazım. Tesadüf eseri karşılaşma yaratabilirsiniz belki..yoksa sadece face de konuşmaktan bu iş zor.sonucta kardesinin yakın arkadasisin. .

5.isin zor devam edersen daha çok bağlanıp hirs yapabilirsin..

cok rahatsız etmeden , ara ara yaz , muhabete giris ,zaten yasam statunuz cok ortak diyorsun , konusmanda rahat olur.
ilk etapta görsellik önemli, -ki zaten guzel bir bayanmışsın , ama malesef güzellik yetmiyor tatlım , sen zekanı kullan.

Tadilat bahanesiyle sizi eve neden çağırsın?

Başkalarının o sana bakmaz yorumlarını ciddiye almayın, bakıp bakmayacağını ondan öğrenin. Devam eder veya unutmaya çalışırsınız sonra. Kesin çözüm %100 çalışıyor.

aklıma getirdin , ben de bir zamanlar arkadasımın abisine abayı yakmıstım , iki gün takılldık sogudum bebe'den..:KK53:
Bazılarına uzaktan hayranlık daha iyi...öyleleri var ki beyninin boş bir damacana oldugu , tanıyınca aanlasılıyor.

bu kadar begeniyorsaniz adim atin
neden baskasinin farkedip yakistirmasini bekliyorsunuz

kac yasinda insaniz
konusun anlatin
ben hic durmazdim herhalde
olursa olur
olmazsa onune bakarsin

Çok yakışıklı ve 5 senedir ilişkisi yok...
Aklıma bir arkadaşımın kaynı geldi. Uzun boylu oldukça bakımlı ve yakışıklı bir abi idi. Arkadaşıma sormuştum. Abisi neden evlenmek istemiyor. Ona da bizim filan arkadaşı ayarlayalım dedim. O evlenemez.dedi.
Meğersem bu bir kızla flört ederken kızın tarafından birileri onu gece bayağı korkutup hırpalamışlar. O korku sebebi ile iktidar problemi ortaya çıkmış.Adam evlenemiyordu. Bizim arkadaşın görümcesi konumunda, onları aşırı kıskanıyor ve yıpratıyor şimdi.
Hayatta değişik hikayeler var işte...
Ne yapman lazım. Bilmiyorum ki...Ben bu konularda hiç becerikli değilim. Kardeşine çıtlat istersen...

Bence arkadaşına söyle üçünüz için bir görüşme ayarlasın. Yani çok sıkıldım ya biraz gezelim abine söyle (ama abi demeyin çocuğun adını verin) müsait olduğu en yakın zamanda bizi biraz gezdirebilir mi diyin o da ikimiz çıkalım derse biz zaten hep beraberiz bebeğim senlede eğlebiyorum ama belki üçümüz çıkarsak daha eğleniriz hem farklılık olur de. Buluşursanız orda muhabbet edersiniz zaten.
Yada arkadaşına şaka yapar gibi söyle abinde çok yakışıkli falan de. Arkadaş arasında boyle şakalar oluyor biz üniversitedeyken çok yakın bi arkadaşımızın abisi yakışıklıydı bize ayarlasana falan diyorduk o da o size bakmaz diyordu sonra makaraya vuruyorduk tabi aşık değildi makara amaçlıydı.
Sende şaka yoluyla arkadaşına bu tarz laflar çarptırabilirsin.

Back