Arkadaşımdan haber alamıyorum

Ben Antalya'daki tatillerimde çok bir arada kaldım. İnsan anlayamıyor hepsi aynı ayıramazsın hayatı anı yaşamayı bilirler insanın içi yanıyor kardesi kardeşe düşman ettiler.
Simdi haber düştü Azerbaycan tahliye otobüsü vurulmuş 4 kişi vefat etmiş insallah doğru değildir otobüs yok olmuştur e tahliye?

Çok yazık kalbimiz onlarla
İnşş hayırlı haberler alırsınız

Malesef canım bizmkiler yemiyor bişey o cocuklar 3 gundur sıgınaklarda ne yiyip ne içiyorlar nekadar ısınıyolar yazık valla koca evin içinde bizimkilerin sıkılmaları bitmiyor,o cocuklar daracık sıgınakta gunlerdır hareketsiz oyunsuz ne oldugnu bile anlamıyorlardır .Allah yardımcıları olsun ,Allah kimseyi vatansız bırakmasın.önce Suriye deki cocuklar hadi ona müslüman dusmanlıgı dedik smdı kendi soyından cocukları öldürüyor amac tabi ki eski Sovyetler topragına geri kavusmak ama sivillere zarar vermeden hiçvirley yapılmıyor mu . Allah arkadasınız ve ordakı halkın yardımcısı olsun muhtemelen sıgınaklarda falandır sarjı bitmiştir korkmustur sarj falan almak aklına gelmemiştir iyidir insallah

Oradaki Türklere sosyal medya üzerinden ulaşsanız? Belki haber verebilecek birileri çıkar. Gülsüm isimli gazeteci vardı mesela.

Haberlerde gormediniz sanırım , türk vatandaş şöyle diyor canımın derdindeyim konsolosluktan haber bekliyorum ama canımı kurtarmak için kacarken arkadaslarimin aramasindan bıktım ben canimimi kurtarayim telefonla mi konusayim ? Biraz empati ulasamamak normal adamlar savasta hani bunun için 1.derece akrabalarinin numarasi yok mu onlardan ulas

Katılıyorum

Kiev'de iki Ukraynalı arkadaşım var, ikisi de sosyal medya hesaplarından iyi olduklarına dair paylaşım yaptılar dün. Ama bugün ikisi de aktif değildi ben de çok endişeleniyorum. Biri bekar bir kadın, diğerinin 3 aylık ikiz bebekleri var, onların fotoğraflarını paylaşıp çocuklarım için iyi bir gelecek umut etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok, dua ediyorum diye yazmıştı. Etkilenmemek mümkün değil....Bu yüz yılda bu ilkelliği yaşıyor olmalarına inanamıyorum.

Benim arkadaşım Ukraynalı. Bir annesi vardı o da bir kaç ay önce vefat etti. Arayabileceğim kimse yok, uzak akrabaları var sadece onlarında numarasını bilmiyorum. Ancak olaylar durulduktan sonra hala haber alamazsam yetkili bir merciyi arayıp ingilizce iletişim kurmaya çalışabilirim. O zamana kadar beklemekten başka şansım yok.

Demek ki düne kadar varmış onların interneti , merkezdeler miydi biliyor musunuz? Ben hiç haber alamadım, hiç bakmadı sosyal medyaya Whatsappa. Wp son görülme savaşın önceki gün. En büyük umudum telefonu falan umursamayıp kızı kucaklayıp sığınağa gitmiş olması. Bunu düşünmeye çalışıyorum

tam nerde yaşadıklarını bilemiyorum ama bakacağım belki bir ipucu bulurum sosyal medyalarından. büyük ihtimalle öyle olmuştur veya şarjı bitmiştir doldurma imkanı olmamıştır arkadaşların dediği gibi. en kötüsünü düşünmeyin. inşallah iyi haberlerini alırsınız.

Kızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim

İnşallah biran önce tamamen kurtulur ve bu zulüm biter
Çok sevindim iyi olmasına gözünüz aydın olsun

Aaa çok Sevindim çok şükür.. sağol haber verdiğin için ... Merak etme mesaji görünce belki gelmeye çalışır.. Allah herkese senin gibi bir arkadaş nasib etsin

Ay çok şükür

Cok sevindim haber aldığın için.Belirsizlik cidden çok zor .Annemin kuzeni de orda en son haber aldığımızda güvenli bölgeye geçmeye çalışıyorlardı.sonrasinda telefonlarına ulaşamadık bizde.insallah onlar da iyidir.Rabbim o masum insanların yardımcısı olsun insallah.

Allah yardımcıları olsun inşAllah bian önce Barış gelir biter gider

Cok güzel haber, günlerdir aklımdaydı konunuz.. sizin kadar sevindim desem yalan olmaz..

Gozunuz aydin, cok sevindim. Mesajlar gecikmeli geliyor ve gidiyordu. Arkadasimla en son Ukrayna hattiyla mesajlasmalarimizda gonderdigimiz saati de belirtiyorduk. 27 Subat’da 3-3,5 saatlik gecikmeyle mesajlar gelip gidiyordu. Belki simdiye mesajiniz gitmistir. Dilerim haber aldiginiz gibi kavusmak da nasip olsun.

Ne acı savaşlar bir türlü bitmiyor. Yıllardır sinirimizin dibinde insanlar ,çocuklar ölüyor, Suriye de yıllardır çadırlarda kalıyorlar. Şimdi de Ukrayna'da durum kotulesiyor. Allah hepsine kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…