KatılıyorumHaberlerde gormediniz sanırım , türk vatandaş şöyle diyor canımın derdindeyim konsolosluktan haber bekliyorum ama canımı kurtarmak için kacarken arkadaslarimin aramasindan bıktım ben canimimi kurtarayim telefonla mi konusayim ? Biraz empati ulasamamak normal adamlar savasta hani bunun için 1.derece akrabalarinin numarasi yok mu onlardan ulas
Benim arkadaşım Ukraynalı. Bir annesi vardı o da bir kaç ay önce vefat etti. Arayabileceğim kimse yok, uzak akrabaları var sadece onlarında numarasını bilmiyorum. Ancak olaylar durulduktan sonra hala haber alamazsam yetkili bir merciyi arayıp ingilizce iletişim kurmaya çalışabilirim. O zamana kadar beklemekten başka şansım yok.Haberlerde gormediniz sanırım , türk vatandaş şöyle diyor canımın derdindeyim konsolosluktan haber bekliyorum ama canımı kurtarmak için kacarken arkadaslarimin aramasindan bıktım ben canimimi kurtarayim telefonla mi konusayim ? Biraz empati ulasamamak normal adamlar savasta hani bunun için 1.derece akrabalarinin numarasi yok mu onlardan ulas
Demek ki düne kadar varmış onların interneti , merkezdeler miydi biliyor musunuz? Ben hiç haber alamadım, hiç bakmadı sosyal medyaya Whatsappa. Wp son görülme savaşın önceki gün. En büyük umudum telefonu falan umursamayıp kızı kucaklayıp sığınağa gitmiş olması. Bunu düşünmeye çalışıyorumKiev'de iki Ukraynalı arkadaşım var, ikisi de sosyal medya hesaplarından iyi olduklarına dair paylaşım yaptılar dün. Ama bugün ikisi de aktif değildi ben de çok endişeleniyorum. Biri bekar bir kadın, diğerinin 3 aylık ikiz bebekleri var, onların fotoğraflarını paylaşıp çocuklarım için iyi bir gelecek umut etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok, dua ediyorum diye yazmıştı. Etkilenmemek mümkün değil....Bu yüz yılda bu ilkelliği yaşıyor olmalarına inanamıyorum.
tam nerde yaşadıklarını bilemiyorum ama bakacağım belki bir ipucu bulurum sosyal medyalarından. büyük ihtimalle öyle olmuştur veya şarjı bitmiştir doldurma imkanı olmamıştır arkadaşların dediği gibi. en kötüsünü düşünmeyin. inşallah iyi haberlerini alırsınız.Demek ki düne kadar varmış onların interneti , merkezdeler miydi biliyor musunuz? Ben hiç haber alamadım, hiç bakmadı sosyal medyaya Whatsappa. Wp son görülme savaşın önceki gün. En büyük umudum telefonu falan umursamayıp kızı kucaklayıp sığınağa gitmiş olması. Bunu düşünmeye çalışıyorum
İnşallah biran önce tamamen kurtulur ve bu zulüm biterKızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
Aaa çok Sevindim çok şükür.. sağol haber verdiğin için ...Kızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
Ay çok şükürKızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
Cok sevindim haber aldığın için.Belirsizlik cidden çok zor .Annemin kuzeni de orda en son haber aldığımızda güvenli bölgeye geçmeye çalışıyorlardı.sonrasinda telefonlarına ulaşamadık bizde.insallah onlar da iyidir.Rabbim o masum insanların yardımcısı olsun insallah.Kızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
Cok güzel haber, günlerdir aklımdaydı konunuz.. sizin kadar sevindim desem yalan olmaz..Kızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
Kızlar merhaba. Arkadaşım bugün iletişim kurdu benimle. Bunca zaman sığınaktalarmış Kievde. Kimseleri yok, kaçamadıklarını tahmin etmiştim. Dün Ukraynalı askerler çıkarmış onları ,şimdi kırsalda güvenli bir bölgeye taşıdılar bizi yazdı. Ben yazıyordum bana gel Türkiyeye gel diye ama iletilmedi mesajlar wpden. Ya hat gitti ya kapattı telefonu. Ama iyiyiz dedi. Merak eden dua eden herkese çok teşekkür ederim. Haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?