Arkadaşıma vebalı gibi davranmak istemiyorum ama…

Söylediği andan itibaren çok dikkat etmeye başladım. Ama ben olayı öğrenene kadar 2-3 gün geçti ve bu süreçte havlularımızın plaj çantasında ciddi münasebetler yaşadığı oldu.
Tuvalete bir kere oturdum onun dışında peçete falan sermiştim, zaten genel olarak tuvalette dikkatliyimdir. Herhangi bir kişisel eşyasını da kullanmadım. Tek endişe ettiğim havlu olayı gerçekten, aynı şezlonga oturmamız falan.
Sizce sıkıntı olmuş mudur ya?
İçimi rahatlattınız bir tık

Bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, bende herhangi bir sıkıntı olmadı ki öğrenene kadar aynı tuvaleti paylaştığımız oldu. yine de içiniz rahat etmezse döndüğünüzde bir doktora görünebilir bilgi alabilirsiniz

Olma ihtimali düşük. Benim bildiğim kadarıyla bazı kişiler hpvli biriyle az bir temasla kısa bir an ilişki yaşasa bile geçmeme ihtimali vardı.

Yani o kadar kolay değil kapmak. Bu arada düzelteyim kuluçka döneminde de bulaşıcılık devam eder.

Siz dikkatli davranın. Arkadaşınıza söyleyin kapmışsa tedaviye başlasın. Sizde bir kaç ay sonra smear verin. 6 ay sonra varsa testte kesin çıkar. Kuluçka süresi yaklaşık 2-6 ay

Hpv olan kuzenim (ki kocasında da vardır bence) 2 hafta bizde kalmıştı. Şükür bulaşmadı. Her tuvalete gidişte çamaşır suyu döküyorduk eşimle ben

Bence bunu arkadaşınız ile de paylaşın. Evet, kendisinin düşünmesi gerekirdi böyle olasılıkları düşünmediyse de sonuçlarına da katlanması gerekir ama ben yine de iyilik yapıp söylemeniz taraftarıyım. Bunun yanında tavrınız abartı gibi görünse de ben sizi anlayabiliyorum. Ben de hastanede çalışırken test sonucunun negatif olduğunu gözümle gördüğüm hastalara yaklaşırken, kanları ile temas ederken 2-3 eldiven takıyordum üst üste.

Bu 6 ay boyunca benim cinsel hayatım ne olacak peki

Söyledim zaten. Ama daha geçen hafta yaşanmış bu yakınlaşma o yüzden kendi de bilmiyor bulaşıp bulaşmadığını. Çocukta hpv olup olmadığını da bilmiyoruz. Ben sadece arkadaş ortamında bir muhabbet arasında kaptığına dair bir şeyler söylediğini hatırlıyorum ama dedim ya başta da hayal meyal. Çok uzun zaman oldu.
Sizin de işiniz çok zormuş allah kolaylık versin

Nasil korunmadan ilişkiye girmişler, ben ona takıldım.

Salak ikisi de, ay çok sinirliyim şu an var ya. Konumda da yazdım çocuk klasik türk erkeği, çüküne zeval gelir korunsa, prezervatif de neymiş. Eğer böyle bi saçmalık yüzünden kaparsam çıldırırım herhalde.

Sizin aktif bir cinsel yaşamınız var mı? Bunu şu anlamda soruyorum, varsa zaten HPV kapma olasılığınız hep var demektir. Her kadın için böyle. Çünkü kondom birçok cinsel yolla bulaşan hastalık için önemli olsa da HPV için tam bir korunma yöntemi maalesef ki değil. Çocuk gerçekten HPV ise arkadaşınız da korunsaydı bile yüksek bir ihtimal kapardı. Umarım değildir.

Vardı ama tek eşliydim ben hep.
Evet ama hatası çok partnerli olduğunu bildiği biriyle böyle bir şey yaşayıp kendini riske atması işte. Ben böyle bir saçmalık yüzünden kaparsam cidden çok üzülürüm

Konuşacak ne var ya? Kızın yazlığı sonuçta.
Çok rahatsızsan "ailem geri çağırdı" de, git. Gereksiz , olmayan bir şeyi dile getirip kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok bence

Cidden zararlı mı ya
Ben dışarıda asla oturmam
Temizliğini bilmediğim güvenmediğim insanın evinde de
Çok da rahat işimi görüyordum halbuki

Cidden zararlı mı ya
Ben dışarıda asla oturmam
Temizliğini bilmediğim güvenmediğim insanın evinde de
Çok da rahat işimi görüyordum halbuki
Valla geçen yine denk geldim bi jinekolog anlata anlata bitiremiyordu zararlarını. Bulursam atarım videoyu.

Tuvalet kağıdı serin, klozetin içine de atın oturun bence.

Gereksiz, olmayan bir şey derken?
Benim huzurum kaçtı asıl ne saçma bi yorum ya
İyi de şu an kız hastalık kapmış mi?
Hayır, anlamanın da kısa tarihli bir yolu yok.
Çocuğun hpvli olduğuna emin misiniz?
O da hayır, ortamlarda hayal meyal bir dedikodu duydunuz.
Siz zaten "dikkat et,hpv olabilir" demişsiniz. Görevinizi yapmışsınız.
Kız birkaç ay sonra gider test verir,öğrenir.
Tekrar tekrar konuşunca elize ne geçecek ki?
Şimdiden evham yapsa ona ya da size ne yararı olacak?
Konuşsaniz şu durumda sizi herhangi bir şekilde rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi?
Çok rahatsız oluyorsanız erkenden dönersiniz.
Zaten hastalıklar böyle kolay yayılsa hastalık kapmayan kimse kalmazdı. sekiz on kisilik karma hostellerde uyuyup kız / erkek karışık tuvaletlerini kullanıyorum bugüne kadar hastalık kapmadim. Bu şekilde kalan cok kişiyle tanıştım,hastalık kapanı da duymadım.
Bu kadar pimpirikli olmak insanın bünyesine hastalık kadar zarar verir bence.
Biraz sakin olun, sizi davet eden insanın da huzurunu kaçırmadan yavaş yavaş dönüş biletinizi alın.
"Ya benim cinsel hayatıma ne olacak" demişsiniz. Madem bu endişeniz kız korunmadigi için, siz testiniz olumlu çıkana kadar korunursunuz,olur biter.
Korumasız sevişen insanlar sizin kadar evham yapmıyor, kendinizi sakinleştirmeye çalışın.

Eczanelerde kadınlar için ayakta işeme aparatı var, huni şeklinde bir karton. Dağ yürüyüşlerinde,wcsiz doğa alanlarında çok işe yarıyor
O kartonları ben de gördüm ama zaten dağ yerinde , wcsiz doğa alanında eğil ağacın dibine işe, daha kolay değil mi?

(Bir keresinde gece yarısı tuvaletin kitlendigi bir kamp alanında kalıyordum, civarda başka insanlar olduğu için gidecek agac dibim de yoktu. Çaresizlikten plastik bardağa iseyip bir ağacın dibine dökmüştüm zor durumda kalana tavsiyem olsun)

Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma yollarından biri olarak tek eşlilik yazar. Ancak hem kadının tek eşli olması gerekir hem de erkeğin. Siz sadece kendi tek eşliliğinizden emin olabilirsiniz. Karşınızdaki insanın sizinle birlikteyken muhakkak tek eşli olduğundan hiçbir zaman emin olamazsınız. İnanın böyle hayatı boyunca yalnızca eşi ile birlikte olmuş, yaşını başını almış, çoluklu çocuklu ama eşinin şerefsizliği sebebiyle pozitif çıkan o kadar çok kadın var ki. Hatta rahmini kaybeden. Korkutmak adına söylemiyorum ama risk her zaman vardır cinsel yaşamı olan kadınlar için, arkadaş havlusu sizi bu kadar dehşete düşürmesin yani. Kendini bile bile riske attıysa onun sorunu. Aşırı diken üstündeyseniz zorla tatil yapmak zorunda değilsiniz. Düzenli olarak da muayene olursunuz dönünce. Sadece arkadaş mevzusundan dolayı değil, kadınların belirli aralıkla kontrole gitmesi gerekli bir şey zaten.

Bir şey ısırır diye çömelemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…