- 5 Nisan 2020
- 295
- 438
- 33
Selam kızlar, herkese musmutlu huzur dolu pazarlar dilerim. Bizim burasi cok güzel güneşli tam bahar havasi, umarim sizin yaşadığınız yerler de öyledir. Benim sorum yakin bir arkadaşimla alakali, geçenlerde uzun uzuuun oturup dertleşme imkanımız oldu ve ben kizcagizin bu kadar dertli oldugunu asla tahmin etmemiştim. Acayip içime oturdu, hem üzgünüm hem sinirli, aklıma gelen tüm önerileri sundum, anlayışla yaklaştim. Birde sizden gelecek olan nasihatleri aktaracağım ona. Hemencicik konuya geçiyorum. Bu kiz fena halde birine vurulmuş, öyle böyle değil. Ha bildiğiniz liseli aşıkların gibi ama sorun su ki kendisi liseli yaslari geceli cok oldu, 30 yaşında. Bir sorun daha var ki sorunlarin en büyüğü. Ona duydugu aşk kesinlikle karşılıklı değil. Ve bunu çocuğun ağzından dahi duymuş "bir karşılığı yok" manasinda. Ve bizim kiz kendini hala "ama şöyle şöyle bakti, benim yanimda çekingen davrandi" falan diye avutuyor. Hatta "bana tam olarak hayir demedi, ağzından hayir kelimesi çıkmadı" gibi nirvanaya ulaşan bir avuntu. Ve bunun karşında şok olan ben. Kesinlikle umutlanmamasini söyledim unutmasını söyledim hatta civi cviyi söker diye öneri sundum. O da aptalca oldugunun farkinda ama tek dedigi" kalbime söz geçiremiyorum ". Iyi dedim kendine biraz daha zaman tani, olayin üzerinden 3 ay geçmiş, aklını hep meşgul tut, kendini oyala, onu düşünmemeye çalış dedim. Ola ki 3 ay sonra hala ayni yerdesin, ozaman bi uzmana basvur dedim. Kizlar baska nasıl yardim edebilirim, önerisi olan var mi? Aralarında hic ama hiç birsey geçmemiş, ne öpüşme ne sarilma, kiz nerden kaptırdı kendini bu kadar anlam veremiyorum. Ama cok üzülüyorum haline.