Arkadaşıma mesafe koymakta haklı mıyım?

Cepte görüyor sizi ya işine geldiği gibi davranıyor. Benımde vardı böyle arkadaşım.. ozellıkle böyle kendı istediği olmayınca takıpten çıkmalar felan sağlıklı bir insanın yapacağı şeyler değil emin olun. Öyle yada böyle bir gün bitiveriyor. Ben de çok sabır ettimm sonra da kestim attım.

Valla vizyonlu vizyonsuz bir çok kız arkadaşımda maalesef görüm hayatıma kim girdiyse benim hep arkadaşlarım önde oldu sonra bir baktım ki onlar kimi alsalar hayatına ben hep en son planda oldum bunu hiç unutmuyorum bence size nasıl davranılıyorsa sizde öyle davranın ben artık hiç uğraşmıyorum direk hayatımdan çıkarıyorum artık kırılmak istemiyorum ve kendimi anlatmakta istemiyorum sizde öyle yapın bay bay bu kadar kendiniz onun gibi biri hiç olmayın insan arkadaşlarını daha sonra yolda bulduğu erkekler için yada yeni insanlar için bırakıyorsa o sizi sadece menfaati için yanında tutmuştur burçlar ne peki merak ettim

Peki siz ona birşey yapmış olabilir misiniz ? Etkiye tepki olarak ? Farkında olmadan ?
Sesli düşünüyorum şuan. Aklıma aramızda geçen herhangi bir tartışma gelmiyor. Tartışmayız da zaten canımlı cicimli arkadaşlıktı. Bence sebebi kendisine daha yakın oturan kişilerle daha yakın olmaya başlaması. Eh bu da normal. Kırıldım tabi onun arabası var hiç gelmedi. Ben akbil basıp 3 vesait değiştirip gidiyordum. Uzun süre böyle devam edince batmaya başladı bana. Herkes yerinde iyi olsun ne diyeyim ki.

Burçlardan pek anlamam ama ben yengeç o başak

Bosveeeeeer ama o kadar eser bak yine sana görüşelim falan der sakın vicdana gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…