- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi selvinn
-
bendende 100 salavat ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIIZ OLSUN ıŞALLAH!
malum günde oldugum okuyamıyorum malesef,
inşallah tüm dualarınız kabul olur,tüm gönlünüzden gecenleri kabul eyler Allah'ım..
hafta sonu sınavım var ıkı gunde de ,inşallah sınavlarım iyi gecer :Saruboceq:
canım benim 30 salavat ve duam senin için...( ben dualarımı içimden ediyorum...:ecrin_bebek: tabi ki bunun için)
senin sorunun ne cimcimecim...
Benim bir dileğim var canım, onun için dua edersen sevinirim...:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar benimde dualarınıza ihtiyacım var 2.mıcro denememden de bu pazartesi negatif sonuç aldım moralim cok bozuk.eşim bir daha denemek istemediğini söylüyor.zaten bir daha deneme imkanımız da iş hayatımız nedeniyle çok zor...yaşım 38 ümitlerimde yaşıma oranla azalıyor.eşim benden genc ve cok istiyor belki benden daha cok hemde, bu duruma cok uzuluyorum.4 yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım hiç de korunmadıgım halde.yumurtalıklarımda tembellik varmış eşimde de kalite düşük çıkıyor.lütfen bana da dua edin.ben malum negatif sonuctan sonra ilacları bıraktım özel günümdeyim inşallah daha sonra bende dua edecegim burdaki ve diğer tüm arkadaşlarımıza.. sevgiyle kalın..
arkadaşlar benim de duaya ihtiyacım var.allahım dileklerimizi kabul etsin
gülsenim, seçkin38, gazili09 hepinizden allah binlerce kez razı olsun. rabbim kucaklarınızı ikiz bebişlerle doldursun. selvincim tanımadıklarımdan bizzat ismime dua alma mutluluğunu öğrettiğin için yaşattığın için allah senden de razı olsun. çok duygulandım. gülsenim seçkin gazili selvin ve burdaki bütün arkadaşlarım için 30 salavat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?