- 18 Şubat 2018
- 12.192
- 2
- 54.725
- 598
- 44
- Konu Sahibi sanayitostu
-
Bu tür işlere girişmek her zaman risklidir. İyi olur senden, kötü olur yine senden bilinir. Tabi ki söyleyeceksiniz, ne demek söyleyeyim mi.Kızlar selam
benim bir arkadaşım (kadın) var aslında kendisi yalnızlıktan gayet memnundu ama bir arkadaşımız daha var bekarlar tanıştıralım olursa kısmet dedik. Yani bir ilişki arayan taraf aslında erkekti. Kadın yazmamın sebebi ayırt edebilelim diye. Şimdi bu arkadaşlar konuştu etti eyvallah kadın olan arkadaşım ısındı yani iyi gidiyordu. Sonra ben ne duyayım bu cocuk kendi iş yerinden biriyle konuşuyormuş aynı zamanda hem de ciddi yani... bi de benle tanıştıracakmış kızı?? ben napıyım o kızı bir de arkadaşıma hala yazıyor aşırı derecede sinir oldum çocuğun başkasıyla ciddi konuştuğunu söyleyemedim de mahçup oldum çünkü. SAdece artık görüşme dedim ama sinirlerim bozuldu baya bi? Sizce söylemeli miyim kız arkadaşıma
diğer kıza da günah ya bozulması lazım kadının haberi yok bunşardan saf saf kandırıyoAdam gitsin ağzıyla söylesin seni bulaştırmadan arkadaşınla aran bozulmasın yada sen git gözlerinle gördüğünü söyle bilemiyorum artık iyi şekilde toplamak lazım ay pis adam ben olsam direkt gider onların arasını bozarım ciddi ilişkisini sen misin benim arkadaşımı parmağında oynatan
Bence de ve bilen birtek sensin çok yazıkdiğer kıza da günah ya bozulması lazım kadının haberi yok bunşardan saf saf kandırıyo
niye birilerine birilerini ayarlamaya çalışıyorsunuz anlamadım anlamıyorum anlamayacağım da.Kızlar selam
benim bir arkadaşım (kadın) var aslında kendisi yalnızlıktan gayet memnundu ama bir arkadaşımız daha var bekarlar tanıştıralım olursa kısmet dedik. Yani bir ilişki arayan taraf aslında erkekti. Kadın yazmamın sebebi ayırt edebilelim diye. Şimdi bu arkadaşlar konuştu etti eyvallah kadın olan arkadaşım ısındı yani iyi gidiyordu. Sonra ben ne duyayım bu cocuk kendi iş yerinden biriyle konuşuyormuş aynı zamanda hem de ciddi yani... bi de benle tanıştıracakmış kızı?? ben napıyım o kızı bir de arkadaşıma hala yazıyor aşırı derecede sinir oldum çocuğun başkasıyla ciddi konuştuğunu söyleyemedim de mahçup oldum çünkü. SAdece artık görüşme dedim ama sinirlerim bozuldu baya bi? Sizce söylemeli miyim kız arkadaşıma
çok güzel kurdunuz bravovallaha eşimden allah razı olsun birtanem benim gayet güzel sadık merhametli bir eşim var. İnşallah herkesinki de öyle olur benim amacım kötü değildi yuva kurmak sevaptır
sordu ben de düzgün biri değilmiş dengesiz bir insan falan dedim çok detaya girmedim arkadaşım da beni seviyor tamam dedi bana güveniyor canım benim ofTabiki de söyleyin. Söylemeden kız arkadaşınızın konuşmayı nasıl kesmesini bekliyorsunuz? Zaten siz konuşmayın dediğiniz de kız sormadı mı neden diye onu da anlamadım?
sorma ay kafama her şeyi taktığım için havadaki bulut bile bazen dert oluyo banaKız her gün bir derdin var senin de
sen şu eşim b.k kokuyor popo temizliğini yapmıyor diye konu açan üye değil misin ?vallaha eşimden allah razı olsun birtanem benim gayet güzel sadık merhametli bir eşim var. İnşallah herkesinki de öyle olur benim amacım kötü değildi yuva kurmak sevaptır
bence de gerizekalı affedersinizBu adam manyak falan mı?
Arkadaşınıza söyleyin tabii ki. Ayrıca bu tanıştırma konuları çok riskli. Bir kere bulaştım. Sonra tövbe ettim. Kimseye kefil olmamak en doğrusu.Kızlar selam
ne yorum yapacağımızı size sorduğumuzu hatırlamıyorum.Lütfen artık bu arkadaşının her konusuna eşini dahil etmeyin ya. Konuyu merak edip giriyoruz bi yerden sonra senin eşininin diye başlıyorsunuz. Bu kadar ilgi çekici mi bu konu . Neden yani . Salın kocanın arka taraflarını. Gerçekten bi yerden sonra neden sürekli konuyu eşine bağlıyorsunuz sıktı gerçekten.
.ne yorum yapacağımızı size sorduğumuzu hatırlamıyorum.
buna karışma haddine sahip değilsiniz.
göz ardı et butonu rahatsızlık duyulan üyeler ve yorumlar için var, kullanabilirsiniz dilerseniz.
bana sormadınız da benim mesajıma beğenmedim attıktan sonra aklınızca burada azarlamaya kalktınız..
Farkındaysanız Nedenini de sormuşum. Bu kadar ilgi çeken ne Arkadaşın her konusuna dahil ediyorsunuz konuyu diye sormuşum. Ben göremediysem
demek ki ilgi çekici yanını. Buna da cevap verseydiniz daha iyi olurdu.
.Bu arada siz bana karışma haddine sahipsiniz demek ki ne yapacağımı söylüyorsunuz. bende size sormamıştım ama Neyse teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?