Arkadaşıma Ayarlamaya Çalıştığım Adam

Bu tür işlere girişmek her zaman risklidir. İyi olur senden, kötü olur yine senden bilinir. Tabi ki söyleyeceksiniz, ne demek söyleyeyim mi.

diğer kıza da günah ya bozulması lazım kadının haberi yok bunşardan saf saf kandırıyo

niye birilerine birilerini ayarlamaya çalışıyorsunuz anlamadım anlamıyorum anlamayacağım da.

Soyleyin tabii daha fazla ileri gidip daha cok kapilmasin adama sonra ayrilmasi daha zor olur

Tabiki de söyleyin. Söylemeden kız arkadaşınızın konuşmayı nasıl kesmesini bekliyorsunuz? Zaten siz konuşmayın dediğiniz de kız sormadı mı neden diye onu da anlamadım?
sordu ben de düzgün biri değilmiş dengesiz bir insan falan dedim çok detaya girmedim arkadaşım da beni seviyor tamam dedi bana güveniyor canım benim of

vallaha eşimden allah razı olsun birtanem benim gayet güzel sadık merhametli bir eşim var. İnşallah herkesinki de öyle olur benim amacım kötü değildi yuva kurmak sevaptır
sen şu eşim b.k kokuyor popo temizliğini yapmıyor diye konu açan üye değil misin ?
sendeki gibi bir eşi başkaları için de dileme lütfen, rica ediyorum .

Lütfen artık bu arkadaşının her konusuna eşini dahil etmeyin ya. Konuyu merak edip giriyoruz bi yerden sonra senin eşininin diye başlıyorsunuz. Bu kadar ilgi çekici mi bu konu . Neden yani . Salın kocanın arka taraflarını. Gerçekten bi yerden sonra neden sürekli konuyu eşine bağlıyorsunuz sıktı gerçekten.

Arkadaşınıza söyleyin tabii ki. Ayrıca bu tanıştırma konuları çok riskli. Bir kere bulaştım. Sonra tövbe ettim. Kimseye kefil olmamak en doğrusu.

ne yorum yapacağımızı size sorduğumuzu hatırlamıyorum.
buna karışma haddine sahip değilsiniz.
göz ardı et butonu rahatsızlık duyulan üyeler ve yorumlar için var, kullanabilirsiniz dilerseniz.

ne yorum yapacağımızı size sorduğumuzu hatırlamıyorum.
buna karışma haddine sahip değilsiniz.
göz ardı et butonu rahatsızlık duyulan üyeler ve yorumlar için var, kullanabilirsiniz dilerseniz.
.
Farkındaysanız Nedenini de sormuşum. Bu kadar ilgi çeken ne Arkadaşın her konusuna dahil ediyorsunuz konuyu diye sormuşum. Ben göremediysem
demek ki ilgi çekici yanını. Buna da cevap verseydiniz daha iyi olurdu.
.Bu arada siz bana karışma haddine sahipsiniz demek ki ne yapacağımı söylüyorsunuz. bende size sormamıştım ama Neyse teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım.

bana sormadınız da benim mesajıma beğenmedim attıktan sonra aklınızca burada azarlamaya kalktınız.
bu kadar ilgi çeken nedir diye sormak başka, sıktınız artık, şöyle yazmayın böyle yazmayın demek başka.
siz hangi sıfatla ben de dahil yorum yazan üyeleri azarlamaya çalışıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…