• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma Ayarlamaya Çalıştığım Adam

sanayitostu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
266
349
18
25
Kızlar selam
benim bir arkadaşım (kadın) var aslında kendisi yalnızlıktan gayet memnundu ama bir arkadaşımız daha var bekarlar tanıştıralım olursa kısmet dedik. Yani bir ilişki arayan taraf aslında erkekti. Kadın yazmamın sebebi ayırt edebilelim diye. Şimdi bu arkadaşlar konuştu etti eyvallah kadın olan arkadaşım ısındı yani iyi gidiyordu. Sonra ben ne duyayım bu cocuk kendi iş yerinden biriyle konuşuyormuş aynı zamanda hem de ciddi yani... bi de benle tanıştıracakmış kızı?? ben napıyım o kızı bir de arkadaşıma hala yazıyor aşırı derecede sinir oldum çocuğun başkasıyla ciddi konuştuğunu söyleyemedim de mahçup oldum çünkü. SAdece artık görüşme dedim ama sinirlerim bozuldu baya bi? Sizce söylemeli miyim kız arkadaşıma

Kendinize çok güzel eş bulmuş gibi bir de başkalarına yine şahane erkek bulmuşsunuz tebrikler.
vallaha eşimden allah razı olsun birtanem benim gayet güzel sadık merhametli bir eşim var. İnşallah herkesinki de öyle olur benim amacım kötü değildi yuva kurmak sevaptır

Hehehhehe o da bir sey mi, doktoradayken başka bir doktora öğrencisi bir eleman sevgili arıyordu herkese de açıkça söylüyordu. Sonra ortaya çıktı ki adam zaten evliymiş memlekette de (Nijerya) 2 çocuğu varmış:bicak:
yok artık... terbiyesiz herif. Allahtan benim adam bekar ona emindim de terbiyesiz beni de kullandı yani iki tane flört yapmak için..

benim amacım kötü değildi yuva kurmak sevaptır
Bu söylediğiniz eskidendi, şimdi insan yanındakine güvenemiyor o yüzden kimseye aracı olmayın başınız ağrır.
Kadına da durumu anlatın, özür dileyin.

Bu söylediğiniz eskidendi, şimdi insan yanındakine güvenemiyor o yüzden kimseye aracı olmayın başınız ağrır.
Kadına da durumu anlatın, özür dileyin.
haklısınız vallaha bende böyle bir algı oluşmuş yalnız biri olunca birlikte olur mutlu olurlar mı dedim demez olaydım özür dileyeceğim ama çok utanıyorum yani hiç beklemezdim öyle iki kişiyi idare etmesini pislik herif

Arkadaşınıza söyleyin ki neden konuşmaması gerektiğini bilsin.

Bu erkekler niye böyle oldu ya, ayni anda iki kadınla birden konuşmak ne demek bide ikisiyle de niyeti ciddiymiş. Terbiyesiz, inşallah bekar kalır kimseye evlenemez.
inanın ben duyunca şok oldum cünkü erkek daha çok istiyordu hani kimseyi bulamıyo diye düşündüm yaşı da 30'un üzerinde olduğundan insan varken sorar mı yani? sormaz sormaması lazım. çocuk değil ki

haklısınız vallaha bende böyle bir algı oluşmuş yalnız biri olunca birlikte olur mutlu olurlar mı dedim demez olaydım özür dileyeceğim ama çok utanıyorum yani hiç beklemezdim öyle iki kişiyi idare etmesini pislik herif
Kadın zaten yalnızlığından şikayetçi değilmiş, her yalnız insan biriyle birlikte olmak istiyordur şu arkadaşım da yalnız aralarını yapayım diye düşünüp insanları birbiriyle tanıştırmayın, yalnızlık mutsuzluk değildir veya kader, kimileri için yalnızlık tercihtir insanların tercihlerine müdahale etmeyin lütfen 😌

Kızlar selam
benim bir arkadaşım (kadın) var aslında kendisi yalnızlıktan gayet memnundu ama bir arkadaşımız daha var bekarlar tanıştıralım olursa kısmet dedik. Yani bir ilişki arayan taraf aslında erkekti. Kadın yazmamın sebebi ayırt edebilelim diye. Şimdi bu arkadaşlar konuştu etti eyvallah kadın olan arkadaşım ısındı yani iyi gidiyordu. Sonra ben ne duyayım bu cocuk kendi iş yerinden biriyle konuşuyormuş aynı zamanda hem de ciddi yani... bi de benle tanıştıracakmış kızı?? ben napıyım o kızı bir de arkadaşıma hala yazıyor aşırı derecede sinir oldum çocuğun başkasıyla ciddi konuştuğunu söyleyemedim de mahçup oldum çünkü. SAdece artık görüşme dedim ama sinirlerim bozuldu baya bi? Sizce söylemeli miyim kız arkadaşıma
Siz zaten niye böyle şeylere aracı oluyorsunuz ? başakalarına evde kaldın koca buldum sana muamelesi yapmışsınız resmen. ! Walla hamama giren terler siz yaptınız siz toplayacaksınız şimdi insanlar kesilmemiş karpuz gibidir içi nasıl çıkar bilemezsin ama bilmediğin etmediğin insanları da temiz insanların karşısına çıkaramazsın ya yazık günah o kız şimdi ne umutlanmıştır

Siz zaten niye böyle şeylere aracı oluyorsunuz ? başakalarına evde kaldın koca buldum sana muamelesi yapmışsınız resmen. ! Walla hamama giren terler siz yaptınız siz toplayacaksınız şimdi insanlar kesilmemiş karpuz gibidir içi nasıl çıkar bilemezsin ama bilmediğin etmediğin insanları da temiz insanların karşısına çıkaramazsın ya yazık günah o kız şimdi ne umutlanmıştır
kötü bir muamele yapmadım inanın sadece tanışsınlar istedim. Kız arkadaşım memnundu evet ama daha önce düzgün bir flörtü bile yoktu bu şeyleri yaşamamıştı ,düzgün bir insandı evet günah oldu cidden. Bir daha asssla asla istese bile ben telefonunu vs vermem artık kimsenin kimseye

kötü bir muamele yapmadım inanın sadece tanışsınlar istedim. Kız arkadaşım memnundu evet ama daha önce düzgün bir flörtü bile yoktu bu şeyleri yaşamamıştı ,düzgün bir insandı evet günah oldu cidden. Bir daha asssla asla istese bile ben telefonunu vs vermem artık kimsenin kimseye
Adam gitsin ağzıyla söylesin seni bulaştırmadan arkadaşınla aran bozulmasın yada sen git gözlerinle gördüğünü söyle bilemiyorum artık iyi şekilde toplamak lazım ay pis adam ben olsam direkt gider onların arasını bozarım ciddi ilişkisini sen misin benim arkadaşımı parmağında oynatan

Back