- 6 Haziran 2008
- 651
- 2
Arkadaşlar, biraz önce bir arkadaşım ağlayarak telefon açtı. Kendisi hamile 11 haftalık falan, kardeşi ile eşine süpriz yapmak için eve geç gelmiş. Ona hediye almış, ama kocası yüzüne bile bakmamış. Kardeşi gittikten sonrada kavga etmişler, kocası kapılara tekme falan atmış,bizim kızda ona tokat atmış, kocasıda onu dövmüşsenağlama (Allah kimseye yaşatmasın) Aslında başından beri evlilikleri hep problemliydi, hep kavga edip barışırlardı. Ama bu sefer çok fena, arkadaşım şimdi kardeşinin evine gitmiş. Beni de ağlayarak aradı, Allah sonunu hayr etsin inşallah.
Boşanacağım diyor, ki hangi insan evladı eşine el kaldırabilir.:1no2: Hem ona süpriz yapmak istemiş! Hemde hamile hamile terbiyesiz adam! Şimdi aldırsam mı diyor, hemde bana soruyor. Ben o kadar bebek isterken, sana aldır diyemem dedim. Bu çocuk doğsada günah, doğmasada günah. Ben ne diyeceğimi şaşırdım, çok çok çok üzgünümsenağlama Çok yakın arkadaşım olduğu için bana yine soracak, ben ona ne diyeceğimi bilmiyorumsenağlama
Boşanacağım diyor, ki hangi insan evladı eşine el kaldırabilir.:1no2: Hem ona süpriz yapmak istemiş! Hemde hamile hamile terbiyesiz adam! Şimdi aldırsam mı diyor, hemde bana soruyor. Ben o kadar bebek isterken, sana aldır diyemem dedim. Bu çocuk doğsada günah, doğmasada günah. Ben ne diyeceğimi şaşırdım, çok çok çok üzgünümsenağlama Çok yakın arkadaşım olduğu için bana yine soracak, ben ona ne diyeceğimi bilmiyorumsenağlama