- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Sadece akıl almak istiyorum.biliyorum çocukluk yaptığımız ama büyüğüm olduğunuz için yazıyorum. Biriyle flört ediyordum aslında flörtte denilmez bilmiyorum ama hoşlanıyorduk birbirimizden ama araya soğukluk girdi 2 hafta olmuştu konuşmayalı durduk yere konuşma kesildi. Bir arkadaşım var gönül eğlencelerini sever hepsini özelden arar işletir güleriz falan. Dün sevdiği çocuğu aramamı istedi hiç belli etmeden ağzından laf aldım sadece çocuğun sevdiği falan varmış sonra konu kapandı numarasını sildim. Taktı ankaralıyı arayacağım diye bende onunla 2 haftadır konuşmuyorum gerek yok Unutmak istiyorum dedim(çünkü duygularım var) ya yanlış numara derim sesini duy dedi bende tamam dedim (çok özlemiştim) ona “bir erkek ismi söyle yanlış numara olmuş de geç” dedim çocuk telefonu açtı bu alo der demez gülme krizine girdi çocuğa sana hayranım dedi bende kapattırdım akşam ayrıldık çocuk bunu aramış bu açmamış ama kim diye merak edip numarasını kaydetmiş beni aradı resminde karikatür var AnkaralıMı dedi Evet hemen sil numarasını seni tanır dedim tamam dedi (kendi flörtlerini bile 2 günlük deyip kaydetmiyor numarasını) 1 saat sonra aradı”Ankaralı yazdı tehdit etti 1 saat kimden aldın numaramı sonuçlarına katlanırsın bunun” diye tehdit etti bende dalga geçtim dedi bende neden engellemedin muhattap olma sil onu dedim tamam dedi çocuk gece mesaj atmış “tamam suslutrs zamanında senle durum atmıştı profil resminden tanıdım seni daha uyanık olun bacım” demiş rezil etti beni şu an ona çok sinirliyim bide kanka boşver ben hep yanındayım dedi ama kendisine bu kadar özen gösterip bunu yapması deli etti bende onun sevdiği çocuğu kaydedip resim atsam iyi mi olur yani çocuğa keşke bana sorsaydın arkadaşımı tehdit edeceğine yazdım cevap bile vermedi 5 dakikalık çocuk hoşlandığım insanı kaybettirdi. Moralim altüst