- 6 Temmuz 2023
- 493
- 2.981
Seninle alâkalı bir durum yok.O yüzden kimsenin duygusu değişmez sana karşı emin ol.Merhaba annem çalıştığı kurumdan maalesef hır…kkk suçundan ötürü çıkarıldı.Detaylı da açıklarım ama maalesef durum gerçek.Annemim bu paraya ihtiyacı yoktu ama takdie edersiniz ki elli küsür yaşında bir insanın bunu yapması evlatları açısından çok acı.
Psikiyatri ve psikolog görüşmelerinde yoğun düzeyde okb si olduğu tesbit edildi.Annem maalesef stresli zamanlarda adrenalin yaşamak istiyormuş ve kendini rahatlatıyormuş.Son olayda da annemi sevmeyen kurum çalışanı komplo düzenlemiş,annem de o sepetw düşmüş.
Annem hatalı,sakın yanlış anlamayın.Arkasında değilim ama bu hata bu şekilde ortaya çıkartılmamalıydı.
Annem zaten çok üzgün,evden dışarı çıkamıyor.Konuşmuyor.Yalnız uyuyamıyor.
İyi olması için çaba gösteriyorum ama insanın annesine annelik yapması ,böyle bir gerçekle yüzleşmesi çok acı.
Bu arada aynı kurumda babam da çalışıyor ve babam kendisi çıkmak istwdi,vazgeçirdiler,kalmasında ısrarcı oldular.Babam da şartları yeniden konuşarak kalmaya karar verdi.Babamın seveni orda çok fazla ve bu beni mutlu etti.
Gelin görün ki annem…Ben bunu haketmedim diyerek ağlıyor .
Ve ben ,kardeşlerim.Hepimiz çok üzgünüz.Bir yandan da çok mahçubuz.Zaten sorunlu bir ailemiz vardı,bu olay bizim için ayrı bir utanç kaynağı oldu.
Çok acı çekiyorum,arkadaşlarımın yüzüne bakamıyorum,bilseler yine beni severler miydi?
Ebeveynlerin yaptığı hatalar yüzünden evlatlar yargılanıyorsa o kişilerle muhattap olmamalısınMerhaba annem çalıştığı kurumdan maalesef hır…kkk suçundan ötürü çıkarıldı.Detaylı da açıklarım ama maalesef durum gerçek.Annemim bu paraya ihtiyacı yoktu ama takdie edersiniz ki elli küsür yaşında bir insanın bunu yapması evlatları açısından çok acı.
Psikiyatri ve psikolog görüşmelerinde yoğun düzeyde okb si olduğu tesbit edildi.Annem maalesef stresli zamanlarda adrenalin yaşamak istiyormuş ve kendini rahatlatıyormuş.Son olayda da annemi sevmeyen kurum çalışanı komplo düzenlemiş,annem de o sepetw düşmüş.
Annem hatalı,sakın yanlış anlamayın.Arkasında değilim ama bu hata bu şekilde ortaya çıkartılmamalıydı.
İyi olması için çaba gösteriyorum ama insanın annesine annelik yapması ,böyle bir gerçekle yüzleşmesi çok acı.
Bu arada aynı kurumda babam da çalışıyor ve babam kendisi çıkmak istwdi,vazgeçirdiler,kalmasında ısrarcı oldular.Babam da şartları yeniden konuşarak kalmaya karar verdi.Babamın seveni orda çok fazla ve bu beni mutlu etti.
Ve ben ,kardeşlerim.Hepimiz çok üzgünüz.Bir yandan da çok mahçubuz.Zaten sorunlu bir ailemiz vardı,bu olay bizim için ayrı bir utanç kaynağı oldu.
Çok acı çekiyorum,arkadaşlarımın yüzüne bakamıyorum,bilseler yine beni severler miydi?
Kamu kurumu ama kendisi kamu görevlisi değil.Maddi olarak ihtiyacı da yok.O kurumda çalışan iki kişi ile annemin arası pek iyi değil.Bu kişiler ifşa ediyor annemi.Bir tanesi emekli olmak üzere.Annemle bizimle konuşsaydı,önceden hallederdik tabi.Bu kadar ağır olmazdı.KURUM DERKEN NERDE ÇALIŞIYORLAR KAMU KURUMUMU? Benim size güvenim sarsılmazdı. Annenizin yaptığı suç sebebiyle siz niye dışlanasınzki. Birde ben o ortamda çalışıyor olsam bu konuları dillendirmek yerine annenizi bile alır karşıma konuşurdum. Onu buna iten sebep ne diye. Toplumumuzdan bir kişi neticede insanları silip atmamak gerekli. Tabiki bu benim görüşüm
Öyle tabiki ama dediğim gibi olay bu şekilde rencide edilerek değil,daha farklı yollarla çözülebilirdi.Arkadaşlarin dediği gibi suç bireyseldir annenizin yaptığı sizi bağlamaz arkadaşlarınızı ilgilendiren bir durum yok .Ayrıca babanıza guvenmeselerdi onuda işten çıkarırlardi demek ki onlarda suç bireyseldir diye düşünmüşler cephe almamışlar.
Yalnız son olayda iş arkadaşı komple kurmuş yazmışsınız ya sanırım daha önce de olmuş karşı tarafta bunu ortaya çıkarmak için bir yem atmış bazen burada da açılıyor evimde hırsızlık yapıldı şuandan şüpheli yorum derhel iste ortaya çıkması için bir yere para vs koyun derler sanırım buda öyle olmuş bir nevi.
Okb nin yaptığı şeyi alakası ne ben orayı anlamadım(gerçekten merakımdan soruyorum böyle bir rahatsızlıkta bunlar normal mı? )Psikiyatriye başladık.Endişe duyulacak düzeyde okb hastası olduğunu ve bu davranışlarının kaynağında kendine adrenalin yaratarak rahatlatmaya çalışması olduğunu söyledi.
Bu kişiye de eminim madalya takmışlardır. Utanmaz rezilmiş her kimse.Son olayda da annemi sevmeyen kurum çalışanı komplo düzenlemiş,annem de o sepetw düşmüş.
Bu kişinin eşi devletin kasasından yüklü miktarda hesabına para aktardığı için başka bir yere sürüldü ve annem o kişinin yas sürecinde hep yanında oldu.Destek oldu.Bu kişiye de eminim madalya takmışlardır. Utanmaz rezilmiş her kimse.
Stresini ve üzüntüsünü yatıştırmak için adrenalin arıyor,Okb nin yaptığı şeyi alakası ne ben orayı anlamadım(gerçekten merakımdan soruyorum böyle bir rahatsızlıkta bunlar normal mı? )
çok ilginç. peki bu konuyu iş yeriyle konuşup hani böyle bir rahatsızlığı var, yaptığı şeyin farkında değil deseniz?Stresini ve üzüntüsünü yatıştırmak için adrenalin arıyor,
Ortalığın sakinleşmesini bekliyorum.Annem şu an inkar aşamasında ama bugün daha bir kabullenmiş.çok ilginç. peki bu konuyu iş yeriyle konuşup hani böyle bir rahatsızlığı var, yaptığı şeyin farkında değil deseniz?
bence çalışmasın zaten rahatsızlığı sebebi ile. dnlensin farklı birşeyler yapsın. tedavisini de olsun ilaç mı terapi mı ne gerekiyorsa. üzüldüm şahsen ben anneniz için.Ortalığın sakinleşmesini bekliyorum.Annem şu an inkar aşamasında ama bugün daha bir kabullenmiş.
Onun adına da bir şey yapmak istemiyorum.
Açıkçası biraz daha kabullenip kendi sorunlarını kendisinin çözmesini istiyorum.Annemin zaten yeniden çalışmak gibi bir arzusu yok bu saatten sonra,alsalar da o kişiler maalesef rahat vermezler.
Dizlik bir durum yok anneniz yapmış. Ağlasın yapacak birşey yok. Ortaya çıkarmasalar anneniz yapmadım der çıkardı. Babanızı da sevdiklerine göre son çare yapmışlar. Anneniz de az evde dursun aglasın. İnsan hayatta sećimler yaapr ve sonuçları olur tabiki.Merhaba annem çalıştığı kurumdan maalesef hır…kkk suçundan ötürü çıkarıldı.Detaylı da açıklarım ama maalesef durum gerçek.Annemim bu paraya ihtiyacı yoktu ama takdie edersiniz ki elli küsür yaşında bir insanın bunu yapması evlatları açısından çok acı.
Yaşı henüz genç.Bu şekilde işsiz kalması da kötü oldu.bence çalışmasın zaten rahatsızlığı sebebi ile. dnlensin farklı birşeyler yapsın. tedavisini de olsun ilaç mı terapi mı ne gerekiyorsa. üzüldüm şahsen ben anneniz için.