• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Özlem'in yeni salonu

bence buı koltuklar sitede tek ben de siyah kırmızı beyaz kullanıyorm uzun zamandır ama bunları görünce benimkilerden soğudum çok tarz duruyolar..mağazasını çok merak ediyprum internet siteleri falan var mı? ayrıca diğer odaları da bekliyorum...

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAYILDIM DESPOCUM ARKADAŞIN İYİ GÜNLERDE OTURSUN İNŞAALLAH kaydirigubbakcemile4

çok siyah ama gayet güzel güle güle otursunkaydirigubbakcemile5

siyah beyaz kırmızı hayalimdeki oda renkleri çok beğendim güle güle otursun inşallah

cok hos bi ev olmus sadece nacizane fikrim keske pencereli duvari duz beyaza boyasaymis perde daha hos gorunurdu

çok güzel güle güle kullansın arkadaşınız.perdelerimizin fon kısmı aynı bu arada ama benimki yatak odasında ışıkla simler çok güzel parlıyor tavsiye ederim...

mobilya bursa inegölden canım.halıyı soracağım.ama bir türlü denk gelemedim arkadaşımla.

koltuklar şeşkalar mobilyanın üretimi inegöl
halı turkuaz marka

süpeeeeeeeeeeerrr çok beğendim güle güle kullansın sade göz yormayan jerşey yerli yerince bir salon olmuşş

Gerçekten çok iddialı hem mobilyalar hem renk seçimi çok güzel ama siyah beyaz kırmızı ha hımmm

Back
X