• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Olurmusun?

ozzz1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
16
-1
1
33
Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?

Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?

Nişanlınızla aynı zamanda arkadaşlık edebilirsiniz. Çocuğunuz da varmış.

Gezmeli, eğlenmeli arkadaşlığa ayıracak vaktiniz var mı gerçekten ?

lutfen kimsede bu tur seylere kanmasin, ha iyi biridir bilemem ama boyle internet uzerinden gelin arkadaş olalim, bulusalim edelim diyenlerden uzak durun.
ön yargılı olmak çok kötü birsey belli ki sende biseyler yaşamışsın kötü biri değilim erkek değilim sadece benim gibi arkadaşı olmayan biriyle arkadaş olmak istiyorum hepsi bu

lutfen kimsede bu tur seylere kanmasin, ha iyi biridir bilemem ama boyle internet uzerinden gelin arkadaş olalim, bulusalim edelim diyenlerden uzak durun.
Ay aklıma iç işleri bakanlığının attığı mesajlar geldi. Kendini polis, savcı olarak tanıtı sizlerden para isteyenlere itibar etmeyin diyordu. Sizin mesaj da onun gibi olmuş :)

yeni uye ilk mesaj.
Gezelim, eglenelim, icelim..
Hadi ya, sonra da bavul icinde 40 parça
halinde bulunuruz, ya daa bulunursunuz.
yapmayın yav boyle seyler.
Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim ki

Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim ki
insanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?
Muge izledigim iyice belli olmus mu😂

Reelde kazık yiyip sanalda arkadaş olmak istemek de büyük cesaret olsa gerek

Arkadaşınız da olmasın nolcak ya. Aile yeterli bazen. Burdan arkadaş arayacak kadar arkadaşsiz olmanız da ayrı ilginç

Back