• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım neden böyle?

Maymun iştahlı denebilir mi bilemiyorum ama çok fazla kişiyle konuşuyordu önceden hatta yapma böyle falan diye kaç kere uyardigimi hatırlıyorum

Evlilikten korkmuyor aksine çok istiyor hatta bu isteğinden dolayı yanlış bir karar vermesinden de korkuyorum ama aksine herkesten soğuyor anlayamadım ki :KK43:
Bunu genelde erkekler yapar,cok kisiyle,bazen ayni anda,gorusur. Ama evlenmek te isterler. Gelin gorun ki iliskinin basinda sogurlar. Siz bence aradan cekilin. Erkek arkadasiniza da uzulmemesi icin biraz on bilgi verin,nasip bu isler olmayabilir gibi. Kendi ailesinde gorduklerinden dolayi da boyle davranabilir arkadasiniz sizin hic bilmediginiz bir sebepten de. Karismayin derim.

Babası çok kötü bir babaydi.
Acaba ondan dolayı mı diye düşünüyorum ben de
Şuan düzeldi babası ama hala bazı sorunlar yaşıyorlar
Annesi çok mutsuz bir evlilik yaşamış kaç kere boşanma aşamasına gelmişler şiddet kumar her türlü şey vardı. Şuan düzeldi çok şükür .

Bence bilinçaltında bu sorunlar yüzünden gene acı çekeceğini düşünüyor, çekiyor kendini geri. Siz psikoloğa yönlendirin, geçmiş yaşam tedavisi var, tam bilimsel adını bilmiyorum, eskiyi şifalandırmalı, babasını ailesini affetmeli, korkularını bitirmeli, yoksa 1000 erkek gelse 1000 tanesiyle de aynı şeyi yaşayacak.

Bence bilinçaltında bu sorunlar yüzünden gene acı çekeceğini düşünüyor, çekiyor kendini geri. Siz psikoloğa yönlendirin, geçmiş yaşam tedavisi var, tam bilimsel adını bilmiyorum, eskiyi şifalandırmalı, babasını ailesini affetmeli, korkularını bitirmeli, yoksa 1000 erkek gelse 1000 tanesiyle de aynı şeyi yaşayacak.

Haklısınız teşekkür ederim bende onerecegim bunu.

Bende de aynı problem var, zor olan ilgimi çekiyor ama bana ilgili olan kişilerin (ki bunlar kafama yatsa dahi) en ufak hareketinden dahi soğuyorum, ben sorunun ne olduğunu hala çözemedim. En son konuştuğum kişi ile de aynı sorunu yaşadım. Pek bir hevesle başlayıp sonrası hüsran oluyor. Psikolojik bir sorun mu yoksa elektrik mi alamıyorum bilemiyorum. Psikoloğa gidiyorum ben, henüz yeni başladık, bakalım sonuç ne olacak? :(

Yakınlıktan korkup içten içe ilişkiyi sabote etme ihtimali geldi aklıma. Tabii bilinçaltında. Psikoloğa gitme gerekliliğini psikolog bir arkadaşım şöyle açıklamıştı: gündelik hayatını gerçekten etkiliyorsa. Anladığım kadarıyla sizin arkadaşınızın ilişkilerini etkiliyor bu durum, belki de ömür boyu mutlu olacağı insanı buldu ama kaçıyor, bilmiyorum. Bence en azından bir seans gidip durumu anlatmaktan bir sakınca gelmez.

Bende de aynı problem var, zor olan ilgimi çekiyor ama bana ilgili olan kişilerin (ki bunlar kafama yatsa dahi) en ufak hareketinden dahi soğuyorum, ben sorunun ne olduğunu hala çözemedim. En son konuştuğum kişi ile de aynı sorunu yaşadım. Pek bir hevesle başlayıp sonrası hüsran oluyor. Psikolojik bir sorun mu yoksa elektrik mi alamıyorum bilemiyorum. Psikoloğa gidiyorum ben, henüz yeni başladık, bakalım sonuç ne olacak? :KK43:

Bana da sonucu bildirirseniz çok sevinirim suanlik nasıl bir yol izliyor ?

Yakınlıktan korkup içten içe ilişkiyi sabote etme ihtimali geldi aklıma. Tabii bilinçaltında. Psikoloğa gitme gerekliliğini psikolog bir arkadaşım şöyle açıklamıştı: gündelik hayatını gerçekten etkiliyorsa. Anladığım kadarıyla sizin arkadaşınızın ilişkilerini etkiliyor bu durum, belki de ömür boyu mutlu olacağı insanı buldu ama kaçıyor, bilmiyorum. Bence en azından bir seans gidip durumu anlatmaktan bir sakınca gelmez.

Onerecegim bunu çünkü gerçekten etkiliyor hayatını
Teşekkürler

Back