sürekli birileriyle mi konuşuyor?
biraz dinlensinKısa sürdü genelde iliskileri. sevgililik boyutuna geçmeyen konuşmalarda da aynı şeyi yaşadı.
Neden böyle bilemedim ama görüştüğü kişilere üzüldüm
Psikolojik olabilir , soğumaya şartlandırmış gibi kendini ...
Bence arkadaşınız ne istediğini bilmiyor. Bir süre insanlardan uzak dursunBen de üzülüyorum gerçekten
Şuan ki sevgilisi benim de yakın arkadaşım
Başka hiç bir sebep gelmiyor akla , bence gitmeli psikoloğaBilmiyorum belki de öyle.
Bir ara acaba bir psikologa mı gorunsem diye düşünüyordu? Sizce görünmeli mı?
bilinçaltında, farketmediği bir korku onu ilişkiye başlamaktan uzak tutuyor olabilir
Ben de iş ciddiye binince soğurdum. Yani gerçekten yapacak birşey yok. Sadece eşimle sevgiliyken soğuma olmadı. Ondan da soğuyacağım sanmıştım ama tam tersi her gün aşkım katlanarak çoğaldı.
Is ciddiye binince mi sogudunu dusunuyor acaba?Evlilikten korkuyor olabilir.Mevcut yasantisinin degismesini istemiyor da olabilir. Adamcagizi da 2. defa uzmeden uzman destegi almasinda fayda var. Arkadasinizi siz tanirsiniz,maymun istahli olabilir mi?
gerçekten hoşlandığından değil sadece bir hevesle elde edip sıkılıyor demekki
Teşekkür ederim. O kişi karşısına çıkınca zaten evlenmeyi kendisi isteyecek. Siz üstüne gittikçe daha çok soğur. Bitirmesini destekler gibi konuşunca kıymete bile biner.Bir ara ben de belki doğru insanı bekliyorsun demiştim sanırım sizde öyle olmuş
Mutluluklar
Aslında ben üstüne gitmiyorum yani kendisi çok bunaldiginda arar yazar dertlesiriz akıl vermeye çalışırım. Bugün özellikle ben kararlarında arkandayım sadece biraz düşün bekle emin ol deyip sonrasında konuyu kapattım bunaltmamak için.Teşekkür ederim. O kişi karşısına çıkınca zaten evlenmeyi kendisi isteyecek. Siz üstüne gittikçe daha çok soğur. Bitirmesini destekler gibi konuşunca kıymete bile biner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?