• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım neden böyle?

NedirYani

Kalbindeki Endişeleri Yavaşlat
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
4.690
11.194
208
Merhaba hanımlar.
Bu anlatacağım problemi benim en yakın arkadaşım yaşıyor.
Görüştüğü konuşmaya başladığı herkesle ilk başta iyi hissediyor ama sonrasında bir anda soğuyor ve konuşmak içinden gelmiyor
Birçok kişide bunu yaşadı

Şuan konuştuğu kişiyi çok uzun yıllardır tanıyor ilk tanistiklarinda bir süre birliktelerdi fakat sonra bazı sebeplerden ayrıldılar çocuk yıllarca arkadaşımı çok sevdi unutamadı acı çekti.
Birazda benim vesilemle tekrardan konuşmaya başladılar ve gerçekten çok mutlulardi. onlar mutlu olunca doğal olarak bende çok seviniyordum. ikisininde ilişkiden bekledikleri aynı şeylerdi zaten ve yaz başında aileleri tanıştırıp söz kesmeyi düşünüyorlardı
Hatta çocuk yüzük bile aldı arkadaşıma

Ama ne yazık ki arkadaşım diğer kişilerde yaşadığı bu problemi bu kişide de yaşadı ve soğumaya başladığını söyledi bana.
Bir yanlışı bir hatası mı oldu o yüzden mi konuşmak istemiyorsun diye sordum ama hayır dedi ve her yaptığı davranış bana batıyor hiç konuşasim gelmiyor artık dedi. Zamanla olan birsey de değil daha birkaç gün önce araniz nasıl diye sorduğumda iyi maşallah falan demişti

Ben her kararında yanındayım dedim ve olacağım da ama başka türlü nasıl destek olabilirim arkadaşıma? Sizce neden böyle bir problem yasiyor olabilir? Bana hiç normal gelmiyor bir anda soğuması. Bir kişi de olur iki kişide olur ama her görüştüğü kişi de olması o kadar garip ki

Ben hemen karar verme birazcık bekle dedim. Eğer aynı şekilde devam ederse sevgilisine söyleyip ilişkiyi bitirecek.

Şuan birlikte olduğu kişi de çok çok fazla üzülecek.

Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. :cry:

Ben de iş ciddiye binince soğurdum. Yani gerçekten yapacak birşey yok. Sadece eşimle sevgiliyken soğuma olmadı. Ondan da soğuyacağım sanmıştım ama tam tersi her gün aşkım katlanarak çoğaldı.

bilinçaltında, farketmediği bir korku onu ilişkiye başlamaktan uzak tutuyor olabilir

Babası çok kötü bir babaydi.
Acaba ondan dolayı mı diye düşünüyorum ben de
Şuan düzeldi babası ama hala bazı sorunlar yaşıyorlar
Annesi çok mutsuz bir evlilik yaşamış kaç kere boşanma aşamasına gelmişler şiddet kumar her türlü şey vardı. Şuan düzeldi çok şükür .

Is ciddiye binince mi sogudunu dusunuyor acaba?Evlilikten korkuyor olabilir.Mevcut yasantisinin degismesini istemiyor da olabilir. Adamcagizi da 2. defa uzmeden uzman destegi almasinda fayda var. Arkadasinizi siz tanirsiniz,maymun istahli olabilir mi?

Ben de iş ciddiye binince soğurdum. Yani gerçekten yapacak birşey yok. Sadece eşimle sevgiliyken soğuma olmadı. Ondan da soğuyacağım sanmıştım ama tam tersi her gün aşkım katlanarak çoğaldı.

Bir ara ben de belki doğru insanı bekliyorsun demiştim sanırım sizde öyle olmuş
Mutluluklar:KK200:

Is ciddiye binince mi sogudunu dusunuyor acaba?Evlilikten korkuyor olabilir.Mevcut yasantisinin degismesini istemiyor da olabilir. Adamcagizi da 2. defa uzmeden uzman destegi almasinda fayda var. Arkadasinizi siz tanirsiniz,maymun istahli olabilir mi?

Maymun iştahlı denebilir mi bilemiyorum ama çok fazla kişiyle konuşuyordu önceden hatta yapma böyle falan diye kaç kere uyardigimi hatırlıyorum

Evlilikten korkmuyor aksine çok istiyor hatta bu isteğinden dolayı yanlış bir karar vermesinden de korkuyorum ama aksine herkesten soğuyor anlayamadım ki :(

Bir ara ben de belki doğru insanı bekliyorsun demiştim sanırım sizde öyle olmuş
Mutluluklar:KK200:
Teşekkür ederim. O kişi karşısına çıkınca zaten evlenmeyi kendisi isteyecek. Siz üstüne gittikçe daha çok soğur. Bitirmesini destekler gibi konuşunca kıymete bile biner.

Teşekkür ederim. O kişi karşısına çıkınca zaten evlenmeyi kendisi isteyecek. Siz üstüne gittikçe daha çok soğur. Bitirmesini destekler gibi konuşunca kıymete bile biner.
Aslında ben üstüne gitmiyorum yani kendisi çok bunaldiginda arar yazar dertlesiriz akıl vermeye çalışırım. Bugün özellikle ben kararlarında arkandayım sadece biraz düşün bekle emin ol deyip sonrasında konuyu kapattım bunaltmamak için.
Sanırım bu şekilde davranmaya devam etmeliyim.

Back