- 17 Kasım 2024
- 8
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi elifmercekk
Bişey yapmalı mıyım sizce tekrar konuşayım mı akışa mı bırakayımHerkes farklıdır o yapar senin umrunda olmaz ama sen yaparsın o alınır gücenir ikinizde hatalısınız kısaca
Peki sizce bişey yapayım mı akışa mı bırakayımbence burda haklı veya haksız diye birşey yok olabilir böyle şeyler. fazla alınganlık etmiş arkadaşınız.
Ne denmiştiBu konu sanki daha önce de açılmıştı.
Onu bilmiyorum link atar mısınız ne denmiştiBu konunun aynısını pilates dersi şeklinde hatırlıyorum ben, aynı konuyu mu açtınız
Bana mı soruyorsunuz ne denmişti diye. Elli tane yorum vardı, okumadınız mi? Büyük ihtimalle aynı kişisiniz zaten.Ne denmişti
Bende şunu düşündüm o bana benim ona verdiğim değer kadar değer vermiyormuş demek ki. Kurs için bu kadar alınganlık gösterilmez ilk kur bitsin bırakasım geldi zatenArkadasınız icin bu tarz seyler o da yaptı diye örnek verdiginiz olaylarda o an takmamis sorun görmemissiniz bu siz siniz.Demek ki o daha alıngan biri.Tepki vermis.Karsılastırma yapmak olmaz ama haksız da degilsiniz.Arkadasınız da degil,demek ki değersiz hissetti.Benim icin anlamı olan biriyse gönlünü alırdım bir kurs icin aramın açılmasını istemezdim.
Okumadım nerden okuyacağım siz okudunuz diye sordum anlamadığımdan ben daha yeni üye oldumBana mı soruyorsunuz ne denmişti diye. Elli tane yorum vardı, okumadınız mi? Büyük ihtimalle aynı kişisiniz zaten.
Onu bilmiyorum link atar mısınız ne denmişti
Thread 'Sizce arkadaşıma ayıp mı ettim?'Yazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
çok değer verdiğiniz biri ise yapın tabi ama alınganlığı sizi bezdirdiyse uğraşmayın. herşeyden alınan insanlardan haz almıyorum ben açıkçası. çok yorucular.Peki sizce bişey yapayım mı akışa mı bırakayım
Yazın arkadaşım pilatese gidelim demişti sıcak diye istemedim. Şimdi başka bi arkadaşım gidelim dedi bi arkadaşı daha varmış 3 kişiyiz tamam dedim bende. Öbür arkadaşıma ayıp mı oldu sizce bilemedim tanışmıyorlar diye davet etmedim onu zaten acele oldu. Sizce ayıp mı oldu yazın söyleyen arkadaşıma ? Çok mu ince düşünüyorum
Bazen pamuk iğligine baglı olan dostluklarımızı elemek icin bu konular yol gösteriyor sizin icin anlamı olmayan biri olsaydı konu da acmazdınız belki de,kendisininde bazı durumlarda aynı sekilde davrandıgını ama üzerinde durmadıgınızı söyleyip böyle durumlardan dolayı sogukluga gerek olmadıgını konussanız karsılıklı anlamaya calıssanız toparlanır bana kalırsa.Kadınlar da eksik kısmımız bu noktalar sanki cunku benimde 20 li yaslarımda bu tarz eftenpüften sebeplerle biten arkadaslıklarım oldu ve şimdilerde gereksizmis herşeyin yenisi dostun eskisiymis diyorum:)Bende şunu düşündüm o bana benim ona verdiğim değer kadar değer vermiyormuş demek ki. Kurs için bu kadar alınganlık gösterilmez ilk kur bitsin bırakasım geldi zaten
28 yaşında insanlarız diyorsun sence bu herşeyi açıklamıyor mu ? Ona haber vermeden gitseydin alınması normal olarak karşılardım ama kişi sayısını araştırmamışsın çağırmışsın şansızlık olmuş hayatına bak önüne bak onunla birlikte İngilizce öğrensen ne öğrenmesen ne ? Yoluna bak sana müsait olmayana da olma gerçekten bazen değmiyor ben olsam , tamam şansıma küseyim napalım bi sonraki kursa giderim diye söylerdim abartılacak büyütecek bir şey değil..Merhaba herkese, bi konuda yardıma ihtiyacım var
Yakın arkadaşım(8 yıldır arkadaşız) yazın bana ingilizce kursuna gidelim demişti ama yazın müsait değildim sık sık memlekete gidiyordum ondan kışa gideriz demiştim. Bu ayda başka bi arkadaşım beni çağırdı grup dersiymiş fiyatta baya uygundu ama o an cevap vermem gerekliydi tamam dedim kişi sayısı olduğunu falan bilmiyodum hemen 10 dk sonra yazın çağıran arkadaşıma da dedim sende gel diye tamam dedi. Diğer arkadaşlarıma söyledim onlarda yer yok başka zaten seni en son kişi olarak dahil ettik dediler. Arkadaşıma söylediğimde alındı sonradan çağırıldığımı bilseydim tamam demezdim zaten falan dedi. Bende bilmiyodum kişi sayısını dedim. E benide sonradan çağırdılar zaten fiyatta uygun olsun diye çağırdılar yani çağıran arkadaşım kendi dedi sen de gelirsen daha ucuz fiyat ödicez dedi. Grup olunca 6 kişi daha uygun fiyat tabi ki tek gitmeye göre. O günden beri limoniyiz görüşelim dedim işim var dedi. Sizce ben mi haklıyım o mu? Kendimi onun yerine koyuyorum ama bu kadar alınganlık göstermezdim 28 yaşında insanlarız benim elimde olan bişeyde değil ben ayarlamadım ki
O da bana böyle şeyler yapmıştı mesela ben asla dert etmedim ne küstüm ne alındım ben mesela bi mekana gidelim derim benimle gelmez başka arkadaşıyla giderdi. Yazın havuza gidelim dedim benle değil başka arkadaşıyla gitti ben bişey demedim olabilir dedim uygunlarmış gitmişler yani. Konsere gidelim dedim o an askıda kaldı sonra kardeşiyle gittiler o konsere beni davet bile etmedi mesela ben olsam sende gel derdim ama bunu da mesela ben sorun etmedim çağırası gelmedi demek ki dedim geçtim yani