• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım mı anlayışsız? ben mi hassasım?

en yakın arkadaşım,yaklaşık 8 senelik en yakın arkadaşım..
benim düğünümden sonra nişanladı sonra birkaç ay içinde evlendi.
gerçekten çok iyi anlaşıyoruz her konuda.ama evlendi hemen hamile kaldı.
neyse o sırada da bizim çocuk olayları ortaya çıktı istiyoruz olmuyo muaneler falan
herşeyden haberi var sürekli konuşuyoruz o başka şehirde ben başka ama görüşüyoruz sürekli.
bizim tedavi olduğumuzu biliyo sürekli kendinden bahsediyo,biz tüp bebek yaptırdık olmadı konuşuyoruz telde bana
ayy kızımı çok özledim doğsada bi sevsem diyor..hep sustum hiç aklıma kötü bişey getirmedim normaldir dedim ama sürekli kızını anlatıyo
konuşacak bişey yok biraz biraz uzaklaşmaya başladık.
en son bugün bi arayım dedim nasıl diye özledim diye konuşuyoruz bu seferde paradan puldan bahsediyo(eşi zengin ya)
harcamalrından falan.bana demesinmi elişi bişey yapta senden satın alayım burda yapacak çok kişi var ama sen yap veririm paranı.
çok kırıldım :14: :14: :14: (ben olsam asla böyle birşey söyleyemem arkadaşıma,hatta kimseye)

paramı değiştiriyo insanı, yoksa hep böylemiydi de ben fark etmedim:14:
(bizimde maddi sıkıntılarımız var,çocuğumuzda olmuyo onlarla uğraşıyoruz herşeyimi biliyodu en yakınımdı:14:)
çok üzgünüm çokk :14: :14::14

siz bu kişinin yakın arkadaşınız olduğunuza emin misiniz ? Yakın arkadaş, dost, sırdaş değil evlenmek kafasına silah dayansa değişmez, değişmemeli. Dostluk hayattaki en önemli kavramdır.

Ayıp etmiş, hemde çok. Hiç aramayın vallahi. Bakalım o hatasını anlayacak mı ? Anlamazsa bitsin gitsin

en yakın arkadaşım,yaklaşık 8 senelik en yakın arkadaşım..
benim düğünümden sonra nişanladı sonra birkaç ay içinde evlendi.
gerçekten çok iyi anlaşıyoruz her konuda.ama evlendi hemen hamile kaldı.
neyse o sırada da bizim çocuk olayları ortaya çıktı istiyoruz olmuyo muaneler falan
herşeyden haberi var sürekli konuşuyoruz o başka şehirde ben başka ama görüşüyoruz sürekli.
bizim tedavi olduğumuzu biliyo sürekli kendinden bahsediyo,biz tüp bebek yaptırdık olmadı konuşuyoruz telde bana
ayy kızımı çok özledim doğsada bi sevsem diyor..hep sustum hiç aklıma kötü bişey getirmedim normaldir dedim ama sürekli kızını anlatıyo
konuşacak bişey yok biraz biraz uzaklaşmaya başladık.
en son bugün bi arayım dedim nasıl diye özledim diye konuşuyoruz bu seferde paradan puldan bahsediyo(eşi zengin ya)
harcamalrından falan.bana demesinmi elişi bişey yapta senden satın alayım burda yapacak çok kişi var ama sen yap veririm paranı.
çok kırıldım :14: :14: :14: (ben olsam asla böyle birşey söyleyemem arkadaşıma,hatta kimseye)

paramı değiştiriyo insanı, yoksa hep böylemiydi de ben fark etmedim:14:
(bizimde maddi sıkıntılarımız var,çocuğumuzda olmuyo onlarla uğraşıyoruz herşeyimi biliyodu en yakınımdı:14:)
çok üzgünüm çokk :14: :14::14

Konunun maddiyat kismindan çok bebekle ilgili olan kismi uzdu beni...Benimde basimdan geçti boyle bisey ...benimde 8 (tedavi) deneme sonrasi bebegim oldu bundan once bir arkadasim vardi cok sevdigim benden 1 yil sonra evlendi hiç bebek istemiyordu...ben cok istiyordum , uzuluyordum o hiç istememesine ragmen bana inat hamile kaldi ve her seferinde ne zaman telefon acsam veya evine gitsem yada gelse bebeginden bahsedip durdu...normal bahsetse neyse nispet yapiyordu surekli...bende o insani birdaha asla gormemecesine hayatimdan çikardim beni daha fazla uzmesine izin vermedim...simdi onun oglu 6 yasinda benimki 2.5 arada parkta karsilasiyoruz oglumu seviyor etrafinda dolasinca, banada bakiyor ama beni cok kirdi hala konusmamakta kararliyim...kotu gunlerimde dost olmadi bana cunku....
sende zor gunlerinde elinden tutanlarla arkadaslik yap canim, seni uzenlerle degil huzur verenlerle ol!!

arkadaşını para değiştirmiş belli.böylesinden dost falan olmaz hiç konuşma görüşme canım.seni üzüyorsa kırıyorsa ince düşünemiyorsa hayatında olmasının anlamı yok ki:19:

evet para değiştirmiş hatunu...
allah şaşırtmasın ne diyeyim..
kimin ne olacağı bellimi olur

düşüncesiz insan gerçekten çileden çıkarır...hele ki dostum diyorsan ona,en çok onun anlamasını beklersin..şu çocuk olayı üzücü..çocuklar yapar ya hani," baaaak benim vayy,senin vay mııı" diye..bu onun büyükçe versiyonu olmuş gerçekten....nasıl biri olduğunu öğrendiğin için sevinmen gerekiyor bence..insan tabi kii o kadar seneye yazık diyor fakat anladığım herkes kendini düşünüyor.:50: insanlar mutluysa ,karşılarındakilerin durumunun hiç bir önemi yok...ama mutsuz oldukları vakitte onlardan beter yok...bırak mesafeyi ilişkini kes gitsin,ayda yılda bir Allah rızası için görüşmek gerek böyle insan müsvetteleriyle:19:

görgüsüz insanları anlayabılmek gercekten zordur...bence sende sakın kafa yorma.belli ki düşüncesizin teki.sen bır daha sakın arama.o ararsada gayet mesafelı konuş.o da anlayacaktır bırseylerın ters gıttıgını.dost secımı ıste bu yuzden onemlı.demıssınkı herseyımı anlatırdım.ınsanlarla dost da olunsa herseyı anlatmak dogrumu bılemıyorum.cunku yerı geldıgınde o herseyımızı paylastıgımız dostlarımız bızı ıncıtıyor,acıtıyor ve bunu bır dusmandan daha ustaca yapabılıyorlar..cunku herseyımızı anlattıgımızdan ötürü hassas noktalarımızı en ıyı onlar bılıyorlar.böyle bır ınsanla sakın ha sakın muhattap olma gercekten kendını yıyıp bıtırırsın.ınsan ıstedıgı kadar zengın olsun 1 sene sonra ne olacagının garantısı var mı? once ınsan olmayı becerebılmek gerekıyor...

yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum..
gerçekten buraya yazmak rahatlattı beni.

arkadaşlığımız bitti sayılır aslında bitmişte benim haberim yok. hala eskisi gibi sürdürmeye çalışıyorum tek taraflı
herkesi kendim gibi sanıyorum,değer veriyorum,önemsiyorum ama değmezmiş.

bu arkadaşımla bitti zaten çok üzdü beni görüşmem bidaha:22:

gerçekten çok kendini bilmez bir insanmış...
gerçekten size yardımcı olmak niyetinde olsaydı bunu "elişi yaptırmak istiyorum senin elin çok düzgün rica etsem sen yapar mısın" şeklinde de söyleyebilirdi ama sadaka veriyor sanki haspam!
bir daha görüşmemek sizin için en hayırlısı olur arkadaşım
Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin kucağınıza
üzmeyin kendinizi

off offf ya neden değişirki bi insan evlenince.
sana da geçmiş olsun arkadaşım..

hayatından dolayı üstün olduğunu sanıyo.herşeyi güzel düzgün,koca iyi,para çok,çocukta var.
kimin ne olacağı belli olmazki bu dünyada..

Sen sıkma canını veren Allah bi gün gelir almasınıda bilir....................

Öncelikle Konu Başlığınıza Cevap Vermek İStiyorum..
Arkadaşınız Görgüsüz + Düşüncesiz..:31:
Sizde Doğal Olarak Yaşadıklarınızdan Dolayı Hassassınız.. :31:

Kimse Karşısındakini Parasıyla Döveceğini Sanmasın !!
Para Dediğiniz Bugün Var Yarın Yok.. :19:
Allah Herkese Sağlık, Sıhhat ve Arkadaşın Bile Hayırlısını Nasip Etsin..

Bu da Size Dert Değil Dilerim Tecrübe Olur .. :34:

Sevgiler..

Öncelikle Konu Başlığınıza Cevap Vermek İStiyorum..
Arkadaşınız Görgüsüz + Düşüncesiz..:31:
Sizde Doğal Olarak Yaşadıklarınızdan Dolayı Hassassınız.. :31:

Kimse Karşısındakini Parasıyla Döveceğini Sanmasın !!
Para Dediğiniz Bugün Var Yarın Yok.. :19:
Allah Herkese Sağlık, Sıhhat ve Arkadaşın Bile Hayırlısını Nasip Etsin..

Bu da Size Dert Değil Dilerim Tecrübe Olur .. :34:

Sevgiler..

aminnn Rabbim herkese hayırlı arkadaşlar nasip etsin..

çok güzel tecrübe oldu gerçekten..
teşekkür ederim..:16:

Back
X