en yakın arkadaşım,yaklaşık 8 senelik en yakın arkadaşım..
benim düğünümden sonra nişanladı sonra birkaç ay içinde evlendi.
gerçekten çok iyi anlaşıyoruz her konuda.ama evlendi hemen hamile kaldı.
neyse o sırada da bizim çocuk olayları ortaya çıktı istiyoruz olmuyo muaneler falan
herşeyden haberi var sürekli konuşuyoruz o başka şehirde ben başka ama görüşüyoruz sürekli.
bizim tedavi olduğumuzu biliyo sürekli kendinden bahsediyo,biz tüp bebek yaptırdık olmadı konuşuyoruz telde bana
ayy kızımı çok özledim doğsada bi sevsem diyor..hep sustum hiç aklıma kötü bişey getirmedim normaldir dedim ama sürekli kızını anlatıyo
konuşacak bişey yok biraz biraz uzaklaşmaya başladık.
en son bugün bi arayım dedim nasıl diye özledim diye konuşuyoruz bu seferde paradan puldan bahsediyo(eşi zengin ya)
harcamalrından falan.bana demesinmi elişi bişey yapta senden satın alayım burda yapacak çok kişi var ama sen yap veririm paranı.
çok kırıldım![]()
![]()
(ben olsam asla böyle birşey söyleyemem arkadaşıma,hatta kimseye)
paramı değiştiriyo insanı, yoksa hep böylemiydi de ben fark etmedim
(bizimde maddi sıkıntılarımız var,çocuğumuzda olmuyo onlarla uğraşıyoruz herşeyimi biliyodu en yakınımdı)
çok üzgünüm çokk![]()
:14
siz bu kişinin yakın arkadaşınız olduğunuza emin misiniz ? Yakın arkadaş, dost, sırdaş değil evlenmek kafasına silah dayansa değişmez, değişmemeli. Dostluk hayattaki en önemli kavramdır.
Ayıp etmiş, hemde çok. Hiç aramayın vallahi. Bakalım o hatasını anlayacak mı ? Anlamazsa bitsin gitsin