Para değiştirmiştir
Yerinde olsam bi daha aramam,ararsada mesafeli konuşurum
Bazı arkadaşlar evlenince değişiyor vardı benimde böyle bir arkadaşım hayırlamak için evine gittiğimde yıkamış olduğun eşinin ve kendini iç çamaşırlarını bana katlamak için ortaya koydu ay çok bozuldum ! Sonra eve gittiğimde anneme anlattığımda annem bir dahada gitmememi söyle ama ben aldırmadım sonra tekrar gittiğimde altınları yerinde olmadığı beni hırsızlıkla suçlayınca noktayı koydum o sonra apartanda yan komşusu çaldığını için benden özür diledi ama ben arkadaşlığı bitirdim kendisinin evlenmeden ailevi durumu maddi olarak kötüydü bizim ise oldukça iyi sanırım maksadı benden yılların öcünü almak bence sen bu arkadaşla görüşme
Belki maddi açıdan destek olmak için sana sen yap demiştir de üslup çok önemli bunda tabi.. Ama cidden çocuğundan bahsetmesi ne kadar da kötü.:44: Sen geleceği nereden biliyorsun ki Allah neler yaşatır gösterir
en yakın arkadaşım,yaklaşık 8 senelik en yakın arkadaşım..
benim düğünümden sonra nişanladı sonra birkaç ay içinde evlendi.
gerçekten çok iyi anlaşıyoruz her konuda.ama evlendi hemen hamile kaldı.
neyse o sırada da bizim çocuk olayları ortaya çıktı istiyoruz olmuyo muaneler falan
herşeyden haberi var sürekli konuşuyoruz o başka şehirde ben başka ama görüşüyoruz sürekli.
bizim tedavi olduğumuzu biliyo sürekli kendinden bahsediyo,biz tüp bebek yaptırdık olmadı konuşuyoruz telde bana
ayy kızımı çok özledim doğsada bi sevsem diyor..hep sustum hiç aklıma kötü bişey getirmedim normaldir dedim ama sürekli kızını anlatıyo
konuşacak bişey yok biraz biraz uzaklaşmaya başladık.
en son bugün bi arayım dedim nasıl diye özledim diye konuşuyoruz bu seferde paradan puldan bahsediyo(eşi zengin ya)
harcamalrından falan.bana demesinmi elişi bişey yapta senden satın alayım burda yapacak çok kişi var ama sen yap veririm paranı.
çok kırıldım(ben olsam asla böyle birşey söyleyemem arkadaşıma,hatta kimseye)
paramı değiştiriyo insanı, yoksa hep böylemiydi de ben fark etmedim
(bizimde maddi sıkıntılarımız var,çocuğumuzda olmuyo onlarla uğraşıyoruz herşeyimi biliyodu en yakınımdı)
çok üzgünüm çokk:14
maddi durumu iyi ya ilk önce baya bi aldıklarını felan anlattı.sonrada söyledi parasını veriri yap diye.
belki öyle düşünmüştür ama PARAMLA HERŞEYİ ALIYORUM havasında söylemesi,kırıcı söyledi.
hep görmezden geldim yaptığı gafları ama bugün canımı acıttığını çok hissettim canım..
ben binbir türlü sıkıntı çekmişin tüp bebek yaptırmışım tutmamış bana diyo ayyy kızımı çok özledim doğsada sevsem
gerçekten çok üzgünüm şuançok kırıldım
Para şımartmış arkadaşını ve belli ki bir üstünlük kurma çabası içinde. Değil 8, 18 yıllık arkadaşın olsa bile söylenmez bu laf (yukarıda kırmızı renkte olan yer). Böyle giderse çok üzer bu arkadaşın seni. Boşver arama sorma onun gibi kendi beğenmiş insanlardan uzak dur. Ne oldum tribine girmiş o.
Allah tez zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin canım, sıkma canını olur inşallah..
Ay ne olur üzme kendini nefis işte ..herkes kendisine verilen nimetleri sindiremiyor işte.. şimdi böyle durum ya , gün olur o kötü duruma düşer bakarsın sen nimetler içindesin hiç belli olmaz gerçekten.. Üzülme boşver sil o arkadaşını gitsin görüşme bir süre.. Allah'ım sabır versin güzellikler versin size..İnşallah senin de güzeller güzeli bir evladın olur en yakın zamanda
eğer gerçekten senin en yakın arkadaşın olsaydı, seni üzmemek için sözlerine dikkat ederdi. bu şekilde konuşmazdı.
sana böyle davranan birisi için kendini üzme. çünkü değmez, üzüldükçe ona değer vermiş olursun. mesafeli davranırsın olur biter.
maddi durumu iyi olduğu için şımarmış olabilir ama yarın kimin ne durumda olacağını Allah'tan başka kimse bilemez.
neyse o sırada da bizim çocuk olayları ortaya çıktı istiyoruz olmuyo muaneler falan
herşeyden haberi var sürekli konuşuyoruz o başka şehirde ben başka ama görüşüyoruz sürekli.
bizim tedavi olduğumuzu biliyo sürekli kendinden bahsediyo,biz tüp bebek yaptırdık olmadı konuşuyoruz telde bana
ayy kızımı çok özledim doğsada bi sevsem diyor..hep sustum hiç aklıma kötü bişey getirmedim normaldir dedim ama sürekli kızını anlatıyo
en son bugün bi arayım dedim nasıl diye özledim diye konuşuyoruz bu seferde paradan puldan bahsediyo(eşi zengin ya)
harcamalrından falan.bana demesinmi elişi bişey yapta senden satın alayım burda yapacak çok kişi var ama sen yap veririm paranı.
(bizimde maddi sıkıntılarımız var,çocuğumuzda olmuyo onlarla uğraşıyoruz herşeyimi biliyodu en yakınımdı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?