Arkadaşım evliliğindeki cinsel problemler lütfen okuyup yardımcı olun

ama suda var bire bir degil belki ama benzer sorunlar yasayan bir arkadasim esininde cozume yaklasmamasi nedeniyle..sonunda bosandi ...arkadasim kirk yasinda ...ve her seye yeniden basladi..yani eger cozume yanasmiyorsa arkadasin kendini bitirmesin...

evet bu tabuyu yıkan kişilerden biride benim erkek arkadaşımla evlenmeden önce ilişki yaşadım ama pişman değilim. ama olurda evlenemezsek beni alacak başkaları çıkar heralde
şunu anladım şimdiki evliliğinde ilişkiyi sen kurtamışsın

kesinlikle iliski yasamis olmani bir ayak bagi mecburiyet olarak gorme ve asla karsindakine boyle bir sey hissetirme...sen bacak arasindaki bir zardan ibaret degilsin...ve eger olmazda evlenmezsen..bundan sonra sevecek insan seni sen oldugun icin sevsin...

kesinlikle iliski yasamis olmani bir ayak bagi mecburiyet olarak gorme ve asla karsindakine boyle bir sey hissetirme...sen bacak arasindaki bir zardan ibaret degilsin...ve eger olmazda evlenmezsen..bundan sonra sevecek insan seni sen oldugun icin sevsin...

evet canım haklısın bir kere tartışmıştık telefonda seninle yattım diye senin her istediğini yapmak zorunda değilim ben hala bekarım dedim. bu söz çok ağrına gitmiş. gerçi bende baya çirkin konuştum ama sinirlenmiştim
namus sadece dediğin gibi bir zar olamaz.

evliliklerin ilk yılında arkadaşım vajinusmus hastasıydı. altı ay ilişkiye girememişler bu durum için bile kılını kıpırdatmamış. arkadaşım doktoru kendim bulup tedavi oldum diyor. anlatmak istediğim eşi bu koularda çok kapalı bir insan.

vajinusmus dedinizde konunuza yorum olmayacak ama benimde bir arkadaşım vajinusmus 7 ay oldu hala yok eşi çok sert tedaviye yanaşmıyor doktora gitmem diyor götürmüyorda evlilikleri tehlikede eşi sürekli boşanma lafı ediyor hiç anlayışlı davranmıyor çok baskı yapıyor acaba nasıl yendi arkadaşınız ben çok ümitsiz görüyorum şu anda

Bu konu beni aşar ama bir evlilikte en önemli şey bu galiba
Hani çok ta uzun süreli evli değiller ki artık sevgiye dönüşsün evlilik
Kızının da psikolojini düşünüp mantıklı bir karar alması dileğiyle..

Son düzenleme:
Evliliklerinin başında vajinusmus olması anahtar kısım bana göre.
Adam bu süre içinde eşinden yavaş yavaş da olsa soğumuş.
Şimdi de öylesine bir evlilik sürdürüyor gibi geldi.
Peki, cinsellik dışında arkadaşınıza bakışı nasılmış, öper dokunur güzel sözler söyler mi?
Evliliklerinin duygusal boyutu da çok önemli.

Evliliklerinin başında vajinusmus olması anahtar kısım bana göre.
Adam bu süre içinde eşinden yavaş yavaş da olsa soğumuş.
Şimdi de öylesine bir evlilik sürdürüyor gibi geldi.
Peki, cinsellik dışında arkadaşınıza bakışı nasılmış, öper dokunur güzel sözler söyler mi?
Evliliklerinin duygusal boyutu da çok önemli.

bu sorduğun sorunun cevabı gerçekten önemli
cinsellik dışında eşine davranışıda normal değil anlattığı kadarıyla
öpme dokunma hiç yokmuş
evliliklerinin ilk zamanlarda çok cilve yapardım demişti ama eşi hep uzak dururmuş
artık bende dokunmak öpmek istemiyorum demişti o uzak durdukça bende uzaklaştım demişti.
bugün aradım nasıl olduğunu sormak için
telefonda ağladı dün gece arkadaşım yatmış eşi iki üç saat sonra yatmış ve yine kendi kendini tatmin ettikten sonra yatmış
bu adamı derdi ne anlamış değilim
maddi anlamda sıkıntıları falan da yok

Son düzenleme:
bu konuda sıkıntı yaşayanların tedaviden sonra cinsel yaşamlarının inanılmaz renklendiğini okumuştum..
bence arkadaşının eşi tedavi olmuyorsa arkadaşın tüm zamanını bu konuyu enine boyuna arastırıp yapması gerekenleri kendi uygulasın olmaz mı ?
ben olsam en doğru bilgiyi doktordan alacağım için kendim doktorla görüşüp fikir alırdım.

bu olay vesile olmuş adamın öküzlüğünü görmesine; yoksa adam önceden de umursamaz ve biçok şeyi kadına yıkan biriydi bence
insan yanında yattığı kadına sırt çevirip kendi kendine...
tövbe ya Rabbim evlerden ırak olsun!!!

arkadaşım eşiyle bugün konuşmuş
neler hissettiğini anlatmış
eşi hiç konuşmamış sadece dinlemiş
sonra mastürbasyon için ee ne var bunda demiş
adam gayet doğal karşılıyor
sonra arkadaşıma birden iyi davranmaya başlamış
ama arkadaşım yüzüne bile bakmak istemiyorum diyor çok soğudum diyor
dün gece arkadaşım ayrı yatmış

arkadaşınız bence eşinizin yerine dr a gitsin. en azından eşine nasıl davranması gerektiğini,hangi yolu izlemesi gerektiğini bilmesi iyi olur..

arkadaşım edirnede oturuyor orda bu konuda uzman birini bulamamış
ben burdan bir doktor buldum bu hafta sonuna randevusunu aldım
hafta sonu gelecek bakalım uzman ne diyecek

bu durumda arkadaşınızın yapabileceği bişey yok malesef bakımlısa diyorsunuz arada sizin bilmediğiniz daha özel bir problem varmı bilmiyorum ama anlattıklarınız adamın psikolojik sorunu olduğunu gösteriyor.isteksizlik var anlaşılan tedavisi mümkün ama tabiki buna yanaşması lazım tek yapabileceği eşini doktora gitmeye ikna etmek gibi görünüyor

Back